malka 02.03.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 aj tam, aj tam....Powiedz lepiej jak wuj zniósł śmierć dziadka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2013 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Malcia a jako i my wszyscy cierpimy bo zostaliśmy ale lżej to znieść ze świadomością że On już bólu nie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 trudne to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 ano Malcia trudne ale ważne że Ci którzy odchodzą zostawiają po sobie dużo dobrych wspomnień i nie trzeba płakać że już ich nie ma bo taka kolej rzeczy ale cieszyć że w ogóle byli w naszym życiu obecni, jak ciężko zawsze można sięgnąć do tych dobrych wspomnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Wusiu - smutne, że Go już nie ma z Wami, ale dobrze, że już nie cierpi, to ważne. Przytulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.03.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Właśnie przeczytałem...Realistom czasem w życiu łatwiej, bo potrafią trafnie ocenić sytuację i nie wpadają w tarapaty, ale zwykle wiąże się to też z brakiem złudzeń w chwilach, gdy inni znajdują oparcie w nadziei.Współczuję również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 :hug: Yetek.. co Ty się tak po nocach włóczysz, później nie jesteś podpięty... no i... co sobie w ogóle nie mysz.. Do TARciowej Babci na sałatki.. cholerny zeżyrok.. Chociaż Jubilatkę obtańcowałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.03.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (...)no i... co sobie w ogóle nie mysz.. (...) Muszę się wyspać i przeczytać to jeszcze raz, bo za piernika nie mogę zajarzyć - widzę mysz, a przecie trzeźwy jak świnia jestem... o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ale że tę myszę miałeś obtańcować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 no ja tez te mysz widze, a wczoraj mało pilam. chyba ze od tego swiezego powietrza, którego dziś na ogrodzie zazylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 :rotfl: Miało być napisane " nie myślisz..." Ale alt w lapku mi się tnie .. i tak wyszło... Popłakałam się... No i nie ma nic dziwnego, że dziś trzeźwyś jest jak świnia... no bo w końcu trzeba prze trzeźwieć kiedyś.. jak od kilku dni po nocach się szlajasz... A może jeszcze Cie trzyma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2013 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 wiecie co jak Was tu czytam i u Malki o parkinsonie to po prostu poważnym się być nie da:lol2: ech dobrze Was mieć dziękuję Kochani za to że jesteście, za wyrazy współczucia DPS-ia po 15 latach walki należy Mu się odpoczynek:( Yetuś świetnie to ująłeś realizm, brak złudzeń, czuję się już jak hipopotam taką grubą skórę mam:( TAR-cia u nas pogoda mało zachęcająca do wychodzenia na dwór Wiolus do czego Yetuś podpięty być ma:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Wusia tak latwiej, radość jest potrzebna. A Yetus może podpięty do kroplówki witaminowej, bo szlaja się ostatnio po nocach kiedy każdy przyzwoity człowiek przewraca się na drugi boczek w łóziu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 TAR-cia no pewnie że jest i zmarszczek mniej jak się człowiek dużo uśmiecha;) Yetuś knuje po nocach mówię Ci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Yetek co ty knujesz, proszę natentychmiast mowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 no jak sałatki i inne dobra wyprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.03.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ale co ma Yeti wspólnego z DPSią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.03.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 to znaczy z TARcią miałam napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.03.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Nelcia no wlasnie ja nie wiem, ja mam jedzonko a Yetus zakusy na nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.03.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 :d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts