wu 13.03.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 ale też nie są niegrzeczne więc czego jojczysz jak sama wiesz że zalet mnogo u Nich:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nie jojczę, jeno oddaję sprawiedliwość. Gdybym miała wymienić zalety moich dzieci, z pewnością grzeczność nie znalazłaby się w pierwszej dziesiątce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 ale za to inne zalety posiadane stawiają je na czele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nie będę się kłóciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.03.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam Panie i Panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wusia, znowu własny zadek na zakrętach widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.03.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Lepiej, żeby go nie spuszczała z oczu nawet na prostych, bo ostatnio szefowa chciała się się do tego jej zadka dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 DPS-ia Ty podglądasz mnie czy jak:jawdrop: Yetek chęci jej nie minęły Ci powiem:( strasznie mnie ten tydzień zmęczył naprawdę już się nie nadaję do tej roboty:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Yetek, nie pitol... masz najgrzeczniejsze dzieci chyba w całym wszechświecie Osobiście grzeczniejszych nie znam Pozdrówka dla Was Dokładnie!!! Dopóki nie poznałam Yetusiowej Dwójki myślałam, że moja taka grzeczniutka jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 DPS-ia Ty podglądasz mnie czy jak:jawdrop: Moje trzecie oko Cię widzi... Szukaj lepszej roboty, bliżej i tak samo albo lepiej płatnej, kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jeśli mogę dodać/wtrącić.. to ta robota co ją Wusia teraz ma to jest blisko.. skoro na piechotę chodziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2013 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 DPS-ia u nas z robotą smutek i blisko nic nie znajdę Wiola no przeca wiesz jak straśnie daleko mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Wusia, cienko, nie cienko, ale rozglądaj się. Póki nie szukasz zdesperowana, masz większe szanse, ze coś się trafi samo. A Ty miej oczy szeroko otwarte, żebyś nie przegapiła, jakby co. I bardzo uważnie przyglądaj się każdej okazji, nawet takiej, co to nie wygląda ciekawie na pierwszy rzut oka, bo na drugi może być fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.03.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 (...)Szukaj lepszej roboty, bliżej i tak samo albo lepiej płatnej, kochana. DPS-ia u nas z robotą smutek i blisko nic nie znajdę(...) Bliżej, to chyba już tylko do własnej kuchni masz, ale jak postanowisz tam pracować zarobkowo, to już nie będzie mnie stać na wizytę u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Aguś cały czas się rozglądam:( Yetek nie bardzo kumam o co z tą kuchnią ale przedwczoraj i wczoraj prawie z kuchni nie wychodziłam wszak urodziny Młodego były gościów jak mrówków i wszystkich trzeba nakarmić było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Jemu chodziło, niedomyślna kobieto, że jakbyś gotowała za pieniądze to robisz to tak dobrze, że zarabiałabyś krocie! I z tym to on akurat rację ma. Domowe obiady za pieniądze ludziom powinnaś robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 DPS-ia ale nie dam rady konkurować z jadłodajniami których u nas jest kilka i serwują smaczne naprawdę obiady za niewielkie pieniądze:rolleyes: a i już za bardzo do garów siły nie mam chociaż wczoraj goście się wykulali od nas takie objedzone byli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Toteż na gwałt Cię nie namawiam, bo to siłę trzeba mieć, a Ty P ichcić nie możesz. Ale na pewno byś krocie zarabiała! Edit: chociaż taki gwałt to całkiem przyjemny czasem może być... Bo przecie nie jest na P! Edytowane 17 Marca 2013 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Pani pokazuje Jasiowi białą chusteczkę i pyta, z czym mu się ona kojarzy. - Z seksem. - Dlaczego??? - Bo mi się wszystko kojarzy z seksem. Ale ja mam Adam na imię a nie Jasiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No to zamiast "Jasia" powinien być "chłopczyk". I by się zgadzało. Wusia, a co lubisz robić, robisz dobrze i możesz robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts