Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie jojczę, jeno oddaję sprawiedliwość. Gdybym miała wymienić zalety moich dzieci, z pewnością grzeczność nie znalazłaby się w pierwszej dziesiątce.

DPS-ia Ty podglądasz mnie czy jak:jawdrop:

Yetek chęci jej nie minęły Ci powiem:(

strasznie mnie ten tydzień zmęczył:( naprawdę już się nie nadaję do tej roboty:(

Yetek, nie pitol... masz najgrzeczniejsze dzieci chyba w całym wszechświecie :rolleyes:

Osobiście grzeczniejszych nie znam :yes:

Pozdrówka dla Was :)

Dokładnie!!! Dopóki nie poznałam Yetusiowej Dwójki myślałam, że moja taka grzeczniutka jest ....:)

DPS-ia Ty podglądasz mnie czy jak:jawdrop:

Moje trzecie oko Cię widzi... ;)

Szukaj lepszej roboty, bliżej i tak samo albo lepiej płatnej, kochana. :hug:

Wusia, cienko, nie cienko, ale rozglądaj się. Póki nie szukasz zdesperowana, masz większe szanse, ze coś się trafi samo. A Ty miej oczy szeroko otwarte, żebyś nie przegapiła, jakby co. I bardzo uważnie przyglądaj się każdej okazji, nawet takiej, co to nie wygląda ciekawie na pierwszy rzut oka, bo na drugi może być fajna.
(...)Szukaj lepszej roboty, bliżej i tak samo albo lepiej płatnej, kochana. :hug:

DPS-ia u nas z robotą smutek i blisko nic nie znajdę:((...)

Bliżej, to chyba już tylko do własnej kuchni masz, ale jak postanowisz tam pracować zarobkowo, to już nie będzie mnie stać na wizytę u Ciebie :rolleyes:

Aguś cały czas się rozglądam:(

Yetek nie bardzo kumam o co z tą kuchnią:jawdrop: ale przedwczoraj i wczoraj prawie z kuchni nie wychodziłam wszak urodziny Młodego były gościów jak mrówków i wszystkich trzeba nakarmić było;)

Jemu chodziło, niedomyślna kobieto, że jakbyś gotowała za pieniądze to robisz to tak dobrze, że zarabiałabyś krocie! :p

I z tym to on akurat rację ma.

Domowe obiady za pieniądze ludziom powinnaś robić! :yes:

DPS-ia ale nie dam rady konkurować z jadłodajniami których u nas jest kilka i serwują smaczne naprawdę obiady za niewielkie pieniądze:rolleyes: a i już za bardzo do garów siły nie mam chociaż wczoraj goście się wykulali od nas takie objedzone byli;)

Toteż na gwałt Cię nie namawiam, bo to siłę trzeba mieć, a Ty P ichcić nie możesz. ;)

Ale na pewno byś krocie zarabiała! :yes:

Edit: chociaż taki gwałt to całkiem przyjemny czasem może być... :rotfl:

Bo przecie nie jest na P! :lol:

Edytowane przez DPS
Pani pokazuje Jasiowi białą chusteczkę i pyta, z czym mu się ona kojarzy.

- Z seksem.

- Dlaczego???

- Bo mi się wszystko kojarzy z seksem.

Ale ja mam Adam na imię a nie Jasiu . :cool:

No to zamiast "Jasia" powinien być "chłopczyk". I by się zgadzało.

Wusia, a co lubisz robić, robisz dobrze i możesz robić?