Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

wu wspaniały opis pieczonek :D az mi zapchniało :D to co? pieczemy w niedzielę? małż mój deklarował, że pierwszy zakup na działkę to będzie własnie garnek do pieczonek.. ale obietnicy nie dotrzymał.. musze go zmotywować :wink: [/b]
  • Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczyny

jasne Skabusia że pieczemy :D ja w kwestii pieczonek to mówisz i masz :wink: tylko gdzie :roll: w mieszkaniu się nie da :-? na działce krzeseł niet :-? muszem coś wymyśleć :D ale spoko da radę :wink: szykuj się na pieczonki :lol:

Anusia ale póki co dzieciów nie masz to mobilna jesteś :D :wink: wskakuj w autko w niedzielkę z rana i już się imprezka kręci :D mówisz że dobre towarzystwo i jedzenie - to jedzenie raczej na bank dobre będzie a towarzystwo to na 200 % :D :D :D

witajcie :D

o jak fajnie zadziałało :lol: to może teraz szybciej sie Was doczekam :wink:

Brazunia oczywiscie też jesteś mile widzianym gościem :D

Anusia gadaj, gadaj :D

a ja sobie czekam aż łakomstwo weźmie górę :wink: :D [/b]

eeeeeeeeeee cheba mnie wieczornie przymuliło bo nie czaję co gorszego że Ty i Dejw?? jak dla mnie tu baaaaaardzo dobrasta wiadomość :D niby co chcecie zabierać :o jedzonko będzie coś do picia się znajdzie ( tylko mów co oprócz kefiru czy kwaśnego mleka :wink: )

Kochana, sama nie wierzylam ale sie udalo :lol: :o :D , napisz mi tylko gdzie i co i sie w niedziele pojawimy (moge przywiezc i pokroic warzywka i kielbaske) napisz mi na priv swoj nr tel.

ja taka jestem ze dobrego towarzystwa i jedzonka nie odmawiam :oops: :oops:

telefonka napisałam co jeszcze :D :wink: czekam czekam :D :D

Zaczynam Was nie lubić.... :-? :wink:

Za mnie zjedzcie .... msóstwo wiele!!!!!! :D :D

telefonka napisałam co jeszcze :D :wink: czekam czekam :D :D

Zaczynam Was nie lubić.... :-? :wink:

Za mnie zjedzcie .... msóstwo wiele!!!!!! :D :D

ja tam potrafie suzo zjesc :oops: :oops: :oops:

i za Ciebie Brazuniu zjem z checia :lol: :wink: