DPS 23.03.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 DPSia.. no ale Ty kredytów nie masz... Fakt - ta okoliczność dawała mi wolność absolutną, to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 DPS-ia prawdopodobnie po drabinie jak Marcin odszedł na chwilę bo tam pod dachem ptaszki z gniazdkami już zaczęły kombinować jak w zeszłym roku dlatego tak na gwałt kończył podbitkę zakładać żeby jajek nie zdążyły złożyć no to cici musiało wejść, potem pewnie jak Marcina usłyszała to się schowała i tyle a on zamknął i kocio zostało:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.03.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Niezła historia z tym kocurem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dorcia to koteczka była co nie zmienia faktu że niezłego stresa zafundowała nam i sobie:( ale już dobrze jest grzeje sobie futro na ciepłym piecu bo u nas bardzo zimno ponad -10 i jeszcze bardzo przenikliwy zimny wiatr:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dorcia to koteczka była co nie zmienia faktu że niezłego stresa zafundowała nam i sobie:( ale już dobrze jest grzeje sobie futro na ciepłym piecu bo u nas bardzo zimno ponad -10 i jeszcze bardzo przenikliwy zimny wiatr:( To tak jak u nas, przeraźliwe zimno... odczuwalna chyba dużo niższa przy rzeczywistej -10:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 no dokładnie Osia przez wiatr dużo zimniej bo normalnie wszystko w locie zamarza:( w środku zimy tak zimno i paskudnie nie było jak dzisiaj u nas, niby słońce świeciło ale to lodowate wietrzysko brrrrrrrrrrrrrr:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.03.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 wusia wy kociambry w domu macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 nie TAR-ciu koty generalnie mieszkają na dworze, mają w garażu blaszanym schowajkę ciepłą zrobioną jak zimnawo ale jak zimno albo bardzo zimno to idą spać do kotłowni tam cieplutko od pieca mają takie tresowane że jak zimno to pod drzwiami kotłowni siedzą wieczorem żeby je wpuścić a rano drą japy żeby je wypuścić no i oczywista oczywistość jedzonka dostają żeby głodne nie były jak nic nie upolują ale przeważnie jakiś ogonek z pyszczka im zwisa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.03.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 U nas -14 rzeczywistej! W dzień słoneczko, ale zimn jak czort. Na szczęście przynajmniej nie wieje jakoś koszmarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Kuffa, jak zimno!!! I oczywiście piękne słoneczko świeci! Nasz Misiek to starsznie żarty jest, ile by nie złapał to i tak przyjdzie i będzie kzyczał wniebogłosy o porcję żarcia, potem następną i następną... Ale to tak się drze, że nie sposób zignorować albo przegonić, jak wkurzona lecę ze ścierką, to siada kawałek dalej i zaś drze japę, a wiecie, jak kot potrafi się drzeć... Przestaje dopiero jak się dobrze naje, cholera jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 U nas w nocy też taki mróz był..Bryyy poranne... Słonko świeci cudnie, ale ... zimno jest i mróz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.03.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (...)Nasz Misiek to starsznie żarty jest, ile by nie złapał to i tak przyjdzie i będzie kzyczał wniebogłosy o porcję żarcia, potem następną i następną... Ale to tak się drze, że nie sposób zignorować albo przegonić, jak wkurzona lecę ze ścierką, to siada kawałek dalej i zaś drze japę, a wiecie, jak kot potrafi się drzeć... Przestaje dopiero jak się dobrze naje, cholera jedna. Ma talent. Dobrze Was sobie wychował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 no cóż takie są koty - nie one dla ludzi ale ludzie da nich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 No i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Agduś no ja mam ubaw jak te moje trzy mazepy paradują szczując wszystkich bo kici kici i do głaskania się rwą a koty w długa, wszyscy zawiedzeni komentują a co one takie dzikie, a odejdą ode mnie troszkę i wystarczy że kucnę a już wszystkie trzy przy mnie do głaskania się wystawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Rudy polezie do każdego, pod warunkiem, że mu się akurat będzie chciało tyłek podnieść. Miśka jak czasem, po kociemu humorki miewa, a Carmen zaszczyca tylko wybranych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Znaczy Agdusiowy Rudy to jest w ogóle kot specjalny. Nasza Nefer to jak Carmen, dla baaaardzo wybranych. Misiek - sprzedajne bydlę, za kawałek żarcia sprzeda się każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 moje tylko do mnie się łaszą całkiem nie wiem czemu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Może lepiej. Taki idący do wszystkich kot może mieć pecha i trafić na złego człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 no ale Piotruś bardzo nieszczęśliwy że kotków głaskać nie może:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts