DPS 24.03.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 U nas to odwrotnie trochę, koty i Karuś grube nie zimą (no koty to i zimą), tylko latem - przez gości. Zawsze tak zwierzaki podkarmią, że one wcale już potem jeść nie chcą, Karo to się łapie na wszystkie grille, wielu gości specjalnie leci i coś dla zwierzaków do karmienia kupują, bo frajdę mają z kontaktu ze zwierzęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Moje kocice też każda inna, Cleopatra ma tak rozdmuchane ego, że jeszcze trochę a drzwi będę musiała poszerzać, żeby jej łaskawośc do domu mogła wejść za to Julka przytulaśna i straszliwie fujarowata jest! Ostatnio jednak miałam ubaw po pachy ... Tyrion straszliwie ugodził i nadszarpnął godność i dumę Cleosi gryząc ją bezceremonialnie w .... tyłek!!!! Kocica obrażona jak cesarzowa, tylko nie wiem za co ... Gdyby wykazała się odrobinę mniejszą dumą a większą prędkością obrazy by nie doświadczyła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 padłam Brazula jak sobie wyobraziłam ta scenę gryzienia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 A wyobraź sobie Rudego, który łasi się do Emi snując się ósemkami pomiędzy jej przednimi łapami. Emi popatruje z niedowierzaniem na niego z góry, a ten mruczy w amoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 nie muszem wyobrażać moja czarna tak się wije wkoło Uńki łap a ta podnosi po kolei łapy i zagląda pod podwozie gdzie kot jest paść można ze śmiechu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 W chwili gdy 3 lata temu mając dwa duże psy przytuliłam dodatkowo kociczkę stwierdziłam, że nawet spać powinnam chodzić z kamerą filmową !!! Zaczęliśmy pilnować Kudłatego żeby nie maltretował Julki zbyt mocno, szczególnie w domu, gdzie pole ucieczki jest zawężone .... Od tamtego momentu Julka nie może sobie znaleźć miejsca .... Masochistka normalnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Przed chwilą Rudy usiłował aportować patyczek. Wszystko byłoby ok, gdyby nie odgryzł kawałka - takiego na miarę w sam raz, żeby wszedł mu pomiędzy zęby w poprzek podniebienia. Najpierw walczył z tym sam, potem Weronika go złapała. Ryzykując utratą palców władowałam my je w paszczę, cudem uniknęłam wypreparowania żył z nadgarstka za pomocą wszystkich pazurów i właśnie w chwili, kiedy kot został unieruchomiony na ułamek sekundy a ja wykonałam straceńczy gest w stronę jego pyszczka, patyk łaskawie dał się wypluć. Kot leży odwrócony do mnie tyłem. Obraził się? Rudy???!!! A może tylko kontempluje metody ograniczania strat własnych w walce z patyczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.03.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dzień dobry fajnie się czyta o przygodach kociopsich na mojej wiosce schematy są jeszcze niezatarte - pies leci jak głupi a kot na drzewie się z niego natrząsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2013/03/wielkanoc-2011-tradycje-i-zwyczaje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.03.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Radosnych rodzinnych wiosennych Świąt Wielkanocnych oraz Mokrego dyngusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Kochani dziękuję Wam za życzenia Na Wielkanoc od króliczka, niech Wam wpadną do koszyczka niezła kasa i kiełbasa, radość życia, coś do picia i na miłość chęci tyle, by mieć wszystko inne w tyle. http://ngopole.pl/wp-content/uploads/2011/04/zyczenia_wielkanocne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.03.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Wesołych Świąt, smacznego jajka i mokrego Dyngusa życzy Dorbie z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.03.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i50.tinypic.com/24yagsj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.03.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i50.tinypic.com/24yagsj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2013 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 dzięki Kochane za życzenia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 30.03.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts