Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nooo ale, że cooo??????????

Przecież T mył je w zeszłym roku.. i git.. świat widzisz? widzisz... jak nie widzisz to wychodzisz na taras,... i też jest dobrze...

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hiacynty, żonkilki, pierwiosnki i ciemiernik kwitną. Drzewa owocowe czekają na cięcie, trawnik na wertykulację (w końcu kupiliśmy maszynę), okna na mycie, a ja dojrzewam do decyzji, że trza to zrobić. Na razie sprzątam po malowaniu.

Ja lubię myć okna.. to taka konkretna robota... inne sprzątanie nie jest dobre.. okna są fajne...

Ja Ciebie tutaj u siebie chcę!!!!!!:D

Wieje i słońce świeci, chyba jest fajnie ...

rosna, rosna. u mnie najszybciej lilaki. już maja takie ladne młode listki. rosna kolo glogu 5 drzewek wiec będzie naprawdę kwietny zakątek, pomiędzy mam piwonie, kolkwicje i lilie. to najbardziej chyba ukwiecone miejsce na dzialce

TAR-cia no co dzień większe pompony mają na czubkach:rotfl: sobie zamówiłam puchatego białego migdałka zaszczepionego na pniu i już paznokcie obgryzam w oczekiwaniu;)

Wiola no sprawdzam czy pachną:lol2: