DPS 25.04.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Karo w sumie to zawzięcie dziury ryje tylko w jednym p[rzypadku - jak wyczuje pod ziemią kreta lub nornicę. Nie odpuszcza wtedy i kopie jak najęty. Ale niczego jeszcze nie zniszczył poza rzeczonymi stworzonkami, więc odpuszczamy mu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 moj bialas ostatnio urzadza sobie polowanie na mrowki - to zwierze jego kalibru i troszke kore rozkopuje przy murkach oraz kamyczki rozrzuca na opasce. ale takie niszczenie to nie niszczenie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Tyrionek wrąbał mi wiąza, namiętnie zżera winorośl dziką i kocha biegać po grządkach .... poza tym jeszcze więcej grzechów nie popełnil, ale wszystko przed nim. Wusia, jaki macie tynk zewnetrzny, przypomnij mi proszę. Silikatowy, silikonowy czy inny i jakiej firmy?? Niedługo mnie czeka tynkowanie, a na wątku o tynkach niewiele się dowiedziałam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 silikonowy z Caparola ziarno 1,5:) ja bardzo zadowolona jestem, kolor ładny, dobra wydajność, z dobrą ekipą powiem nawet wydajność rewelacyjna, elewacja czysta, dobrze się zmywa, osobiście mogiem polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Brazunia ja nie wusia ale i tak napisze, my mamy tynk silikatowo-silikonowy kreisela, jest wyczepisty, mimo bieli nie brudzi się nadto a jak już to z weza woda poleje i moment czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Ja też mam silikonowy.. 1,5... kauf czy kabe.. nie pamiętam już, ale na Ka,..... złamana biel.. prawie białe, ale nie bielusieńkie... kolor 10020 czy 1020 czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Kochane jesteście, dzięki piekne!!! Jutro będę miała czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 ja tez mam silikonowy z kabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2013 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Brazula jak jeszcze zaglądniesz przed decyzją to powiem Ci że silikonowy czy silikonowo-silikatowy tynk aczkolwiek droższe w zakupie odwdzięczają się znacznie dłuższą wytrzymałością niż akrylowe no i jasne kolorki dłużej cieszą oko niż ciemne, które potrafią wyblaknąć zresztą Twój domek potrzebuje jasnego kolorku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Przymierzam sie do jasnego popielu, nie wiem czy Caparolla, Kabe albo inne maja takie kolory. Twój kolorek jest też piekny, pisałam zresztą o tym. To jest biały czymś złamany, czy sam biały?? No i chcę własnie albo sam silikonowy albo silikatowo-silikonowy, u mnie las wkoło, nie ma co oszczędzać, najwyżej w przyszłym roku położymy, z klejem dom trochę wytrzyma!Podaj mi jeszcze raz numer tego koloru, a zresztą całą nazwę i te wszystkie dyrdymałki, żebym wiedziała czego szukac, tak jak podała Arnika!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 u mnie jest tynk sisi bialy złamany i drugi jasnopopielaty wlasnie, musiałabym ci fote wyslac czy pasowalby taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2013 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Brazulka mój to taki psotny kolor jest;) biały ale nie śnieżnobiały, jak pochmurno wpada w szarość jak słonecznie to taka ciepła biel a kolorek podam Ci jutro jak fakturkę znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 ło matko jakem się styrała:( ledwo rzęsami macham:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Cze Wusia:D. Kopę lat;). Gdzieś Ty tak tyrała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.04.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Rasiątko jak miło Cię czytać no jak gdzie u siebie orałam jak osioł żeby trochę roślinki światła zobaczyły:rolleyes: oplewiłam 40 tui, odryłam z trawy 3 borówki, iglaki, owocowe, pietruszkę, podlałam tałatajstwo, zakwasiłam ziemię pod borówkami i przypaliłam sobie plecków kawałek gdzie mi złośliwy wiatr koszulkę zwiewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.04.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dzielna Dziewczynka:D. Ale jakie spektakularne efekty!!!... na pleckach też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.04.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 u mnie jest jasniutki szary z ciemniejszym pomieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Tyrionek wrąbał mi wiąza .... u mnie miałby przesr.....e a tynk najlepszy to cementowo-wapienny nie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Wusia - ale chybaś szczęśliwa, choć zmęczonaś? 40 tui... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Jamles .... Ty wiesz co:D A Tyrionek przechlapane nie ma - jeszcze - nie wiem czy przeżyje, gdy Agdusie przyjadą, bo wiąz to od Nich prezent .... Jest szansa, że do lipca Agduś złagodnieje, jeśli nie trzeba bedzie Tyrionka pod ochronę wziąć Markotko, jak to zmieszany tynk?? Możesz podac jakieś szczagóły?? TAR-cia dawaj zdjęcia tynku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts