wu 27.04.2013 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 DPS-ia no nawet mam szeroki opalony uśmiech na plecach od roboty;) dzisiaj mniej czasu i siły na robotę więc tylko ogarnęłam znaczy powiększyłam i wyczyściłam jedną grządkę co równało się jakieś 4-5 wiader trawy, chwastów i perzu:rolleyes:, posadziłam zanabyte france sałaty i posiałam rzodkiewkę, wzięłam się za drugą grządkę coby groszek zasiać ale mnie deszczyk przegonił pada sobie taki drobniutki że w zasadzie to taka mgiełka więcej no ale ziemia pachnieć zaczyna:lol: a na świecie pięknie wszystko rośnie, na gwałt się zieleni, porzeczki, agresty całe obsypane pączkami, wiśnia jak rozkwitnie to chyba gałęzi widać nie będzie tyle pączków ma:) no i iglaczki pełno przyrostów mają, hosty pięknie wychodzą, trawnik jak zielony dywan cuuuuuuuuuuuuudnie jest:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Brazus wysle ci na maila zdjatko tylko ciut później, bo porządki robie male przed gosciami i przy okazji zrobie fote z bliska odswieczkowanej sosenki tam zobaczysz dokładnie jak to robie ale to banalne jak budowa cepa, no nie - cep trudniejszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Ooo to to to.. i ja też poproszę o dokładną instrukcje.. niby wiem, ale nie wiem.. A kosówki i bośniackie to bym już skubała...A co Ty za gościów masz mieć, że na szmacie jeździsz????I to się nazywa małe porządki.. jak Ciebie nie ma calutki dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Brazula nie zmieszany tylko troche tego i troche tego położone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Ooo to to to.. i ja też poproszę o dokładną instrukcje.. niby wiem, ale nie wiem.. A kosówki i bośniackie to bym już skubała... A co Ty za gościów masz mieć, że na szmacie jeździsz???? I to się nazywa małe porządki.. jak Ciebie nie ma calutki dzień... tobie to na zywca pokaze:D goście wazni, szczególnie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Normalnie wczoraj padłam.. nagle oczy zamknęły mi się.. i nie chciały otworzyć... Za nic... ledwo do wanny doszłam.. i do sypialni... Umordowana byłam... A miałam zapytać TARci co to za ważny gość.. siostrzeniec czy siostrzenica???? Nooo i co to za piwko piłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Kurde, w ostatnim tygodniu prawie codziennie jak wejdę na fm to za którymś kliknięciem czegokolwiek wyskakuje mi durne okienko googla z jakimś chorym "badaniem marketingowym"! Też tak macie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 A ja myślałam, że to tylko u mnie... Jak tego się pozbyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 u mnie też takie durnowate wyłazi:mad: pada sobie deszczyk równo, niezbyt mocno, niezbyt śpiesznie tak akurat żeby wszystko pięknie podlać żal mnie tylko że grządki na groszek nie zdążyłam zrobić i go posiać no i iglaczków nawozem nie podsypałam a owockowym drzewkom gówienka nie dałam bo by się teraz pięknie najadły:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Teraz w sztormiak się ubierz i posyp.. rozpuści się bo pada i nie zapowiada się przestać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Czyli to murator coś namieszał z tym okienkiem! Nie wiem, jak gada się pozbyć, wyskakujące okienka mam zablokowane, ale to nie pomaga. Wusia, Arni dobrze mówi, teraz to najlepiej posypać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.04.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 tylko jakoś dzisiaj nie czuję się na siłach czołgać się po mokrej trawie:rolleyes: no i sztormiaka nie mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 No sztormiak albo coś przeciwdeszczowego już nie jest potrzebne.. przestało padać... Ja ostatnio na wózeczek taki jak na bagaże włożyłam nawóz i jeździłam z nim po działce i sypałam...Tak bym nie miała absolutnie siły wziąć do ręki i siać.. jak wzięłam 2 kg trawy to miałam co nosić... Jestem zdumiona.. bo nosiłam naprawdę bardzo dużo i ciężkie rzeczy i dawałam radę..Wkurza mnie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 No - to naprawdę dobry pomysł, Arnisia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.04.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ooo taki mniej więcej mam...i na taki położyłam worek i po działce jeździłam... http://www.ekotools.pl/60920000000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.04.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 mnie tez to badanie marketingowe ciagle wyskakuje, cholernie irytujące:mad: spamerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.04.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 wusia ile placilas za swojego rozwiaza, ja dziś taaaaki okaz bajeczny widzialam, wys. 2.5-3 m i podobnej wielkości parasol, cudny był 175 zl. chciałam brac ale nie miałam jak go zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.04.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 aaaaaaaaa 50 zł płaciłam ale ten jak ma parasol ze 2 metry to taniocha;) mój już wyższy nie będzie jak te 2 metry co ma a jaki parasol to się okaże:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.04.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 patrzyłam w innym ogrodnictwie, za podobnego spiewali 300 w gore wiec tez mi się zdaje ze cena atrakcyjna, bardzo ladny, gesty i tak mnie korci by jedna wierzbę parasolka zamienic na tego wiaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 TARcia .. a po co zapytam się?????? Muszę spadać.. calutki dzień w rozjazdach, potem znajomi jedni i drudzy wpadli.. i potem po młodego.. i cały dzień z bańki.. A ja w głębokiej czarnej dziurze jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts