Gwoździk 03.05.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 na galeryjkę potrzebne hasło ... kiedyś znałem ale zapomniałem, więc jeśli coś to wyślij na privaa co do wpisu to wyślij info do tego użytkownika i może sam skasować póki Ty nie nadpiszesz kolejnego posta - tak kiedyś było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 się wysłało:) masz rację trzeba w dzienniku porządek zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 dzięki ... widziałem, bardzo ładnie kolorystycznie ... podoba mi się wiszący motyw piłkarski i powtórzony na ścianie (namalowany ręcznie czy wklejony?)no a myśliwce pierwsza klasa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 dziękować Gwoździku ten motyw piłkarski na ścianie to kinkiet do kompletu z wiszącym:lol: myśliwce naklejone;) nie chciałam dziecku kupować "dorosłych" lamp a i takich dziecinnych całkiem też nie więc piłka to taki kompromis;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 piłka to nie jest kompromis .... to pasja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.05.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Ale pogoda do bani!!!!! Najchętniej bym przespala ten weekend. Oby do środy! W środę będzie już z nami nasza Marylka. Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Gwoździku dla mnie kompromis bo ja w piłkę nie gram:) ale może kiedyś dzieć będzie:lol: Anusia normalnie chyba jakaś zła dusza taką pogodę zesłała:mad: od tej wilgoci stawy mi się całkiem rozlecą już niedługo Anula wytrzymasz jeszcze troszkę a od razu Dejwowi zapowiedz że fotka zaraz w środę Marylki być ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.05.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Obiecuje fote wkleic osobiscie. Spaaaaaac mi sie chce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.05.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) aaaaa u nas kropla deszczu od paru tygodni nie spadla, teraz znowu slonce wyszlo, wczoraj poszaleliśmy w ogrodnictwie a przedwczoraj podziwialiśmy piękne morze z tarasu naszej ulubionej knajpki z rybkami. słoneczko nosek mi przygrzało. byłoby jeszcze lepiej gdyby tak nie pizdzilo chwilowo mam u siebie rozwiaza, TEGO rozwiaza Edytowane 3 Maja 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Anusia to ja czekać będę cierpliwie:hug: TAR-cia a u nas tak leje że ziemia jak gąbka namoczona aż mlaska jak się chodzi:rolleyes: a czemu tylko chwilowo:P ja się na swojego napatrzeć nie mogę pąki ma takie gruuuuuuuuuuube i wielkie obiecujące wielkie liście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.05.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 bo na południe leci, na pewne rondo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 A dlaczego tylko chwilowo ten rozwiąz??? Mojego rozwiąza Tyrion zeżarł, a ponieważ było mu mało to się dobrał do dalii. Dobrze, że większośc zdążyłam juz posadzić, zostały niedobitki w reklamówce i .... A ja się tak cieszyłam, że kochane psiątko nie chce ze mną w ogrodzie kopać .... Pewnie, że nie chciał, skoro wyżerę miał nieziemską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 noooooooooo a to rondo wie że on duży będzie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.05.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 rondo wie i wlascicielka także, poza tym od czego ma sekator:lol2: jutro wam fote pokaze, bo rozwiąz chwilowo u mnie został i oczy cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 A dlaczego tylko chwilowo ten rozwiąz??? Mojego rozwiąza Tyrion zeżarł, a ponieważ było mu mało to się dobrał do dalii. Dobrze, że większośc zdążyłam juz posadzić, zostały niedobitki w reklamówce i .... A ja się tak cieszyłam, że kochane psiątko nie chce ze mną w ogrodzie kopać .... Pewnie, że nie chciał, skoro wyżerę miał nieziemską fe, fe, niedobry Tyrion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 A czy Ty wiesz, jaka on miał szczęsliwą mine????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.05.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 może i miał ale to ostatnie takie dalie. więcej już nie będzie, mama pozbyla się wszystkich i podzieliłam ten caly lup na 3 części: dla Ciebie, Maxtorki i Arniki. wiec do jasnej.... niech on mnie nie wkurza:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 TAR-ciu, nie jest tak źle, nie wszamał wszystkiego. Jak pisałam wiekszośc juz wsadziłam, dorwał się do pojedynczych kartofli, ale sporo uratowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 też wsadziłaś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts