DPS 05.05.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Brazula nie to do 120 maks rośnie więc nie bardzo na choinkę się nada:rolleyes: TAR-cia wstawiam z kompa i skuli tego limit 5 sztuk, modrzew mam zamiar przycinać żeby jeszcze ładniejszy był głóg 30 zł, klony moje akurat po 50 zł ciut mniejsze po 40 zł, na zdjęciach może nie widać ale pnie są naprawdę grube i ładne:) też myślę jeszcze o jakimś bzie;) no i morwa pendula dołączy do kolekcji:) Gwoździczku nie wiem co schludne i ładne ale dziękuję o DPS-ia wróciła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 to ci powiem ze glogi cena ok. u nas od 38 zł w gore ale i sporo większe. klony w cenach 38-128 w zaleznosci od gestosci korony, takie jak twoje w granicach 40 zl były, jarzaby tez. wiec w sumie podobne ceny. ościstych pare było i powiem, ze bardzo ladne, mocno geste okazy. dokładnie jak moje. wzielam jeszcze jedna dla Arni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 kurka nie ma to jak skichac się na ekran w trakcie pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Na zdrowie!! Mi taki krzaczor do 150 cm w zupełności wystarczy, byle było na nim jak lampki umocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 no znaczy że cenowo dobrze:) jutro się pewnie posadzą szlag by to trafił, dostałam cały kosz dalii i gdzie ja to posadzę no Brazulka są iglaczki takie co rosną maks 2 metry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Brazka - dzięki Wusia - no jak to gdzie posadzisz????? w ziemi przeciez:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ładne zdjęcia ... tzn. to, co na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 TAR-cia ale tego to by dla pół wsi starczyło:rotfl: a ja nie mam wolnych rabatek:bash: dziękować Gwoździczku dzisiaj pół dnia patrzyłam jak liście rosną i cieszyłam się jak głupi dzwonkiem:) jak wylądują na docelowym miejscu dopiero frajdę mieć będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 toc lezke masz prawie pusta, przecież nie zapełnisz jej w tym roku pewnie to wsadz na niej pomiędzy inne krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 z połowy matę bym musiała zdjąć a za to małż to by mi chyba serce wyjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 a co ci się maz do lezki wtraca, pogon go lepiej do mycia okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 łoooooooooo TAR-cia aleś mnie rozbawiła:rotfl: toż on wolałby scyzorykiem listwy przypodłogowe dziergać jak okna umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nooo to teraz pojechałaś po bandzie.. działka wielka kilka krzoków masz na krzyż i nie masz gdzie dali wsadzić... Łezka się prosi aż kwiczy, i ją u mnie słychać.. inne miejsca też wolne, a Ty nie masz gdzie dalii wsadzić... A skąd masz dalie i jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 od somsiada od 2 lat usiłuje mnie nimi uszczęśliwić, dotąd jakoś się wywijałam a dzisiaj przyniósł i mam przechlapane wsadzić muszę bo sprawdzi cholercia:bash: a jakie za Boga nie wiem bo ich nie widziałam;) dalie ładne ale ja nie mieć cierpliwości wykopywać i przechowywać na łezce dla dalii nie ma miejsca a nie chcę maty dziurawić bez potrzeby bo z chwastów nie wylezę a jutro trzeba je wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 no to niech listwy dzierga a się do lezki nie wtraca. a w ogole na cholerę ci mata, o kanty tylka potluc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Zdejmij matę a jesienią rozłóż..Nie dziuraw...Ja chyba będę swoją ściągać.. ale jeżyn mam od groma i perzu (sprawdzałam i wczoraj i dzisiaj pod matami w różnych miejscach), więc nadal mam matę.. Mnie nie chciało się za nic przekopywać działki i usuwać darń, więc mam matę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 TAR-cia no jakby nie ta mata to ja bym na łezce chwast na chwaście miała:rolleyes: a jeszcze cholera jakiś płotek muszę wykombinować dla łezki bo jak wysypiemy korą lub żwirkiem a ta ruda zaraza po niej się przeleci to rozwali wsio i koncepta nie mam na płotek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Dalie są piękne, posadź pod płotem a na zimę ... zapomnij o nich. Szlag je trafi (chyba, żeby na złość przetrwały) a Ty bedziesz miała sumienie czyste!!! Moje juz w ziemi (te uratowane z Tyrionowej paszczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 TAR-cia no jakby nie ta mata to ja bym na łezce chwast na chwaście miała:rolleyes: a jeszcze cholera jakiś płotek muszę wykombinować dla łezki bo jak wysypiemy korą lub żwirkiem a ta ruda zaraza po niej się przeleci to rozwali wsio i koncepta nie mam na płotek:( z całym szacunkiem ale głupoty mi tu prawisz, mata to pojscie na latwizne i koniec kropka, jeszcze ci ta mata odbije się nieprzyjemnym bekiem spytaj Wioli, ja nigdzie nie mam maty i nie mam chwastów dwa, trzy plewienia i finito, od czasu do czasu cos tam wyciagne podczas przechodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts