TAR 07.05.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 lee i juz sie zmeczylas??? ja w niedziele wykopalam 11drzewek i wsadzilam 15 plus 7 jalowcow, sila rozpedu wyhakalam, podlalam i jeszcze auto sprzatnelam - normalnie motor w tylku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.05.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 :D ja tez pamietam z rozrzewnieniem czasy kiedy całe niedzielne popołudnie, o sobotnim nie wspominajac, sie kopało, sadziło, podlewało...tak było 2 lata. A potem się skończyło miejsce na rabatach, bo mojny nie daje nawet tknąć trawnika i teraz siedze i czasem posadze jednoroczną, czasem cos podpiele, czaaaasem kupie coś jedno ładne jak coś insze ładne wymarznie.... ot nuda panie, nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 TAR-cia a bo takie sporawe dołki trza było wygrzebać i czas krótki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Nitus no u mnie to samo, w niedziele tylko akcja byla, bo stwierdzilam, ze przed plotem tez chce miec ladnie (a ze moj pomysl mezu podchwycil nawet z zapalem) wiec wykopalam moje iwy i dalam przed plot, w miejsce iwek przyszly inne ladniejsze, no i pare drzewek przenioslam w inne miejsce, bo mi sie "gryzly" dzielny maz kamyczki wysypal, troche sie najezdzil taczka, lapy mial do kostek no i dooopa wiecej nie mam co robic w tym roku to chyba przeczytam wszystkie ebooki jakie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 TAR-cia a bo takie sporawe dołki trza było wygrzebać i czas krótki był a u mnie co myslisz popierdołki???? wez wykop 2 letnia hakuro lub iwe jak korzenie maja na metr w glab bryla taka jak ten rozwiaz Arnisiowy. twoje dolki to sie nie umywaja:lol2: i ty myslisz ze te lilaki drzewka to ja maciupe kupilam? tez duze dolki trzeba bylo, do tego przed plotem droga, susza od ponad miesiaca, ubite jak cholera - tam kilofem dziure trzeba bylo wykopac. co wypocilismy to nasze, lapy jak pudzian niedlugo bede miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 no to ja uczciwie przyznaję że tym razem do kopania dołów osiołka miałam:rotfl: bo i tak na tramalu wczoraj jechałam:( ale jakoś i tak łopata sama do łapy wskakiwała, no i deptanie w dołkach i podlewanie i na te 4 drzewka 1,5 godziny:rotfl: a kamienia u mnie do woli na początku działki;) ale już jak rano wstałam to mi się micha śmiała jak patrzyłam jak rosną a i rozwiąz dostał klapsika bo gałązki skromnie składał i teraz o wiele ładniej wygląda:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ojjj, Tarcia, jak Ty byś mi się tutaj na polu przydała... A w ogrodzie - tyyyyle roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 lee i juz sie zmeczylas??? ja w niedziele wykopalam 11drzewek i wsadzilam 15 plus 7 jalowcow, sila rozpedu wyhakalam, podlalam i jeszcze auto sprzatnelam - normalnie motor w tylku I kto tu jest energizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 duracell:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 :lol2: Doo to ja tylko przeniosłam ościstą i horty, i modrzewia.. I nie miałam czasu, albo lało.. albo fryzjer i moje dziecko tylko przed wyjazdem zapomniało mi powiedzieć, że dzisiaj zebranie ma w szkole, dyr do mnie u fryca jak byłam dzwoniła.. bo on nie miał czasu , zajęte dziecko było... więc prościutko od fryzjera na zebranie... I po dniu... Ale jutro przysięgam.. jadę rano na rynek kupuję roślinki, wkopuję te co mam i zakupione, a później to mogę pójść do Staśków 2 sztuk na imieniny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Migdałek nie kwitł i rok temu - razem z forsycją strajkował. Jako że oba nie były rok wcześniej przycinane, chwyciłam sekator i pojechałam. Forsycję ostro, pół długości każdej gałązki, migdałka łagodniej, bo nie byłam pewna, jak go traktować. W tym roku forsycja zaszalała, a migdałek raczył mieć trzy kwiatuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 drzewa wsadzone, modrzew wsadzony, jałowiec wsadzony, anemony wsadzone, trójsklepka i mieczyki takoż i podusia w miejsce zamordowanej kulki i jeszcze zostały na jutro dalie i cholerne canny co sąsiad doniósł bodaj by to nagła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.05.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ja zrobiłam bieżące foty ale mi się nie chce zrzucić z aparatu i wkleic, tulipany wreszcie zaczely kwitnac, sa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 ja za późno kończę póki co prace ogrodowe i nie ma fotów:rolleyes: no jesienią muszę poszukać ładnych tulipanków, szafirków, krokusów i tym podobnych wiosennych i posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Tulipanów miałam dużo i niewiele wyszło.. narcyzy nakupię teraz... podobały mi się u TARci.... Krokusów miałam kilka szt chyba nornice wszamały.. a sadziłam ponad 300 ze 2 lala temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.05.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Moje tulipany tez giną niestety nie posadziłam ich 3lata temu w koszyczkach i chyba poszłyyyy w ziemie bo u mnie póki co gryzoni nie widać. A szkoda mi ich bo były pieknie, strzępione, biało-różowe. Za to mam szał tulipanów żółto-pomarańczowych, które zakupiłam jako różowo-fioletowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 uffffffffffffffffff prawie skończyłam roboty ogrodowe:rotfl: teraz plewić zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 to wskocz na safari jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Martuś jakie safari:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 no wusienko jak to jakie babelkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts