wu 10.05.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 no nie tam są jeszcze 2 świerki i rozwiąz po jednej stronie i świerk po drugiej stronie:lol: na trawniku a na łezce trochu jeszcze małych drzewek szczepionych się zmieści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.05.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 co Wy wiecie, na temat dużych drzew na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2013 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Wusia - tam naprzeciwko Ciebie posadzony szpaler brzóz jest - pięknie wyglądają, gdybyś dosadziła u siebie, nawet przed płotem, bliźniaczy szpaler - ależ mielibyście piękną ulicę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 co Wy wiecie, na temat dużych drzew na działce No właśnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Ja, ja wiem! Braza ma duuuuuże i ja mam duuuuże! Ona modrzew i świerki, ja dęby i sosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.05.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 ja ma nawet trochę lasu baaaardzo wysokie deby, sosny i chyba olchy widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 DPS-ia nie posadzę bo mi od południa całą działkę zacienią ja wysokie też mam 3 brzozy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 No i włąśnie pożałujesz niedługo, że taką patelnię masz, zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.05.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 widać niektórzy musza swoje byczki popelniac:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 nie ma aż takiej patelni;) a jeszcze jak te posadzone koronek nabiorą to już w ogóle super będzie:) dzisiaj właśnie doszłam do wniosku że koniecznie muszę sobie leżankę zakupić, postawię pod rozwiązem i będę się gapić w niebo przez listeczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 jeszcze nie masz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 ano nie:( mnie ciągle kasy szkoda a nikt nie uznał że zasłużyłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.05.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 blad:cool: ja mam lezanke, sofke, foteliki, laweczke, hustawke do tego rozkladana, ze wersalka sie robi tak wiec jest gdzie posiedzieć, polezec, pobujac i sie wybyczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Doooobre:) I jeszcze napisz, że w jego cieniu... WUsia.. zobaczysz.. dopiecze Ci to słońce i będziesz ze stolikiem i kawą uciekać na tył domu.. będziesz... ja uciekam, markizę zamontowałam.. i gorąco jest mi jak diabli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 TAR-cia krzesła i huśtawkę mam a w przypływie desperacji póki co na trampolinie poleżeć mogę jeny Wiola przecie ja się tu nie wprowadzam dopiero tylko mieszkam już 3 rok:rotfl: ja mam tak że zawsze mam gdzieś cień na działce do spokojnego wypicia kawki:) a pod rozwiązem nie o cień chodzi tylko o patrzenie przez gałęzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 WUsia... szczerze ile razy przyjmowałaś gości , dużo gości , na tarasie .. i nie przeszkadzało Ci słońce i skwar?????No fakt.. jak polatasz z tymi drewnianymi meblmi dookoła domu to znajdziesz gdzieś cień... ... ale... mnie się nie chce biegać bo leniwa jestem jak diabli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Wiola u mnie jacyś dziwni goście bywają co nie chcą siedzieć na tarasie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.05.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Ja tam bym siedziała na tarasie .... palę, to nie mam wyjścia. No, ale ze mna to nie problem, ja skwar lubię Psia krew, nie mam leżanki i huśtawki, straszliwe niedopatrzenie! Na szczęście dorobiłam się hamaka - wisi (już) między czereśniami - widok bezcenny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.05.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Ja tam też z tych, co to ze skwaru uciekają, nie daję rady w żaden sposób! I już nie wiem który rok z rzędu nie mamy czasu nawet na to, żeby durny namiot ogrodowy sobie postawić, no nie mamy czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 No to ja też i huśtawki i hamaka i leżanki nie mam,,... Więc chyba muszę pójść do siebie, bo nie jestem modna;) Ale mam już taras zadaszony, więc i cień jak chcę to mam, jak chcę skwar to też mam, mam cień i od północnej strony mam ławeczkę jak w Ranczo na mamrota;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts