wu 26.05.2013 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 z mojego też nędzne resztki zostały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.05.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Z nudów to ja dzisiaj na Córcię nawrzeszczałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.05.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Oooo, na pewno od razu przestałyście się obie nudzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 ja tez zrobilam pycha ciacho z kruszonka, z tego rabarbaru co mi zostalo to pycha crumble troche dietetyczne, ale i tak nie ruszam bo ja na permanentnej diecie i jak rusze slodkie to juz po diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.05.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 się pochwalę że z nudów popełniłam ciasto z rumbarbarem:rotfl: a o takie;) [ATTACH=CONFIG]191824[/ATTACH] Więcej było rumu czy barbaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 sam barbar rum wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.05.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 no i znowu się mam czem pochwalić do końca września będę ekologicznie wodę ciepłą pozyskiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.05.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Znaczy solary masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 czy inny wynalazek? mezu mi dziś przywlokl 2 kilo rabarbaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.05.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Wusia źródła termalne na działce znalazła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2013 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Oooo, chyba solary masz, co? Pokaż, opowiadaj,ile kosztowało, dostałas dopłatę od gminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Solary..Już dawno mówiła, że gmina sporo dopłaca i się opłaci...U nas nie dopłaca i się nie opłaci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.05.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 no będę mieć do końca września już wszystkie założone być mają, jak się tylko na dachu pojawią to siem pochwalę gmina nieźle się u nas sprawiła i dopłatę mamy doprawdy śmieszną bo przy moim zestawie dla 3-4 osobowej rodziny wynosi niespełna 1230 zł przez 5 lat gmina ubezpiecza a firma montująca serwisuje sprzęt:lol: TAR-cia to polecam to ciasto co ja piekłam, naprawdę przepyszne jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 przepisa mozesz rzucic ale ja robie proste i szybkie na to wrzucam rabarbar pol godzinki i gotowe. po pracy to tak troszke juz mi sie nie chce kombinowac z bezikami. zwlaszcza, ze w tej chwili sprawnosc moich rak wynosi ok. 20% po dlugim weekendzie mam ortopede i neurologa zaklepanego. doplaty gratuluje, solarow rowniez, mam i polecam. inaczej sie patrzy na rachunki za gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.05.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 TAR-cia ono być bardzo proste;) Ciasto z rabarbarem 2 szkl. mąki kostka margaryny 4 jajka 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1,5 szkl. cukru – ja dałam 2 1 budyń waniliowy (w proszku) – ja dałam truskawkowy i było super rabarbar – ja dałam ok. 2 kg Rabarbar umyć, obrać, zasypać pół szklanki cukru ( ja przy 2 kg rabarbaru dałam szkl. ) aby puścił sok. Mąkę wymieszać z proszkiem dodać margarynę i żółtka. Zagnieść ciasto. Wyłożyć foremkę wysmarowana tłuszczem. Piec 10-15min w 200 st ( piekłam 15 min. ). Rabarbar odcedzić z soku i wyłożyć na upieczone ciasto. Z białek ubić pianę ze szkl. cukru oraz budyniem. Wylać na rabarbar. Piec aż białka się zrumienią ( mnie zajęło 20-25 minut ). Smacznego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.05.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 TAR-cia wiem rozumiem Twój ból mnie też łapki odmawiają współpracy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 i tu juz bol: zagniesc ciasto - no nie dam rady i juz - moze jak sie wylecze to wtedy poprobuje z jakimis innymi owockami ja robie takie plynne (jajka, cukier, maka, olej, proszek do pieczenia), wrzucasz do robota a on kreci, na wierzch rabarbar zacukrzony i do piekarnika na 45 minut i tez smakuje. ostatnio zamiast bialego dalam brazowy cukier bylo mniej slodkie ale tez smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.05.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ja robilam z tegohttp://www.mojewypieki.com/przepis/ciasto-ucierane-z-owocami-i-kruszonka,-najlepsze pysznosci a najszybsze to ciasto na oleju co sie to miksuje jaja z cukrem a potem reszte dorzuca, ciasto w 5 minut a jak ci zostanie rabarbaru to zrob sobie crumble rabarbar pociety troche poslodzony z cynamonem i odrobina maki ziemniaczanej, mozna dorzucic jablek, do foremki a na to kruszonka ja robie z masla albo oleju kokosowego, platkow owsianych, kokosu, migdalow mielonych, czegos slodkiego czyli np cukru i odrobiny maki - ja robie z razowa zapiec to ok 45 minut - pysznosci u nas jako pierwsze znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ja robie z tego przepisuhttp://myladylaura.wordpress.com/2013/04/28/szybkie-ciasto-z-owocami/ ale moge wyprobowac tez ten od ciebie.co to sa crumble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.05.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) owoce pod kruszonka czyli to co najlepsze w ciescie napisalam ci jak to robie ale mozesz tez zrobic wg np tego przepisu http://www.mojewypieki.com/przepis/crumble-z-rabarbarem to moje szybkie na oleju z podobnego przepisu Edytowane 28 Maja 2013 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts