wu 29.11.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 cześć wsiem Anula nerwy mam na robotę mojego chłopa szlag mni trafi w końcu zapłaciłam ubezpieczenie samochodu to też mi nastroju ni poprawiło no i pogoda parszywa noooooooooo wieczorem chyba się upiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Wusia .... jezioro .... lotos .... spokój Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.11.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 ello! padłam wczoraj snem zmożona a dziś pogoda paskudna.. blee.. dario a ile Dawidek ma latek.. bo coś mi się kojarzy, że 2 z hakiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 dobry wieczór mój małż wrócił dzisiaj o 20 jutro idzie na 20 jak ja mam być nie nerwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 ello! padłam wczoraj snem zmożona a dziś pogoda paskudna.. blee.. dario a ile Dawidek ma latek.. bo coś mi się kojarzy, że 2 z hakiem.. dobrze Ci się kojarzy, dwa latka i trzy miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 dobry wieczór mój małż wrócił dzisiaj o 20 jutro idzie na 20 jak ja mam być nie nerwowa mojego od wczoraj rana do teraz nie było w domu... a dzieci mi dały popalić ani jedno spać nie chciało ani drugie, aż mi sie ryczeć chciało, jak tak stałam 40 minut ze starszym na rękach (nie chciał zleźć) przy łóżeczku i małej co chwilę smoczka wciskałam i głaskałam, żeby się uśpiła w końcu przed 1.00 w nocy w końcu padli, młoda o 4.00 znów mi pobudkę zrobiła... na rzęsach z nią godzinę musiałam po pokoju maszerować, bo marudziła bvyłam pewna, że choroba sie przywlokła... teraz juz odpływam normalnie.. wory pod okami mi zasłaniają klawiaturę, nawet juz na wyniki Nadusi nie patrzę, bo nie mam siły ale dobrze jest, 7 z przodu cieszy mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 strasznie mi przykro Dario ja cały tydzień sama rano do roboty potem z Piotrusiem uśpię małżon wraca i tak w koło czuję siejak samotna matka a z przodu to już 8 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 mój mąż też pracuje długo.. w tygodniu wychodzi z domu przed 5.0 a wraca po 19.00. I tak codziennie. Przyjdzie, zje obiad, i... śpi.... też się czasami czuję jak samotna matka... z dwójką maluchów sprawdziłam, faktycznie już 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 no jak spytałam mojego ile tak tyrać będą to powiedział że całą zimę wyszłam do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 mój tyra od 4 lat i będzie póki kredytu nie spłacimy... dobrze, że niedziele jeszcze są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 mój też tyra już od 4 lat ale nigdy nie aż tak długo i obawiam się że szlag Go w końcu trafi bo ileż można żeby jeszcze kupę forsy zarobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.11.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 ello! padłam wczoraj snem zmożona a dziś pogoda paskudna.. blee.. dario a ile Dawidek ma latek.. bo coś mi się kojarzy, że 2 z hakiem.. dobrze Ci się kojarzy, dwa latka i trzy miesiące tak mi się właśnie wydawało.. to jeszcze spokojnie może roczek z mamusią i siostrą w domu posiedzieć.. teraz jeszcze za mały na przedszkole.. a za rok to i Nadusia dorośnie do tego, żeby brata do przedszkola odprowadzać dario, wusia przekichane macie z tymi zapracowanymi mężami.. ja się do takiego układu nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 ja też nie ale Skabusia no powiedz jakie wyjście tą robotę to kolejno zmieniać musimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.11.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 cholibka wusiu mam wrażenie, że teraz to nie najlepszy czas na zmienianie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 muszę szukać bo tam już nie wytrzymują a jeszcze po takim tekście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 ello! padłam wczoraj snem zmożona a dziś pogoda paskudna.. blee.. dario a ile Dawidek ma latek.. bo coś mi się kojarzy, że 2 z hakiem.. dobrze Ci się kojarzy, dwa latka i trzy miesiące tak mi się właśnie wydawało.. to jeszcze spokojnie może roczek z mamusią i siostrą w domu posiedzieć.. teraz jeszcze za mały na przedszkole.. a za rok to i Nadusia dorośnie do tego, żeby brata do przedszkola odprowadzać też tak myślę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Witam..jak tam samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.11.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 cześć ja to z pewnych względów od jakiegoś czasu w Andrzejki to mam niespecjalne samopoczucie a w ogóle mi go nie poprawia fakt że mój wczoraj przylazł do domu z pracy o 20 a dzisiaj idzie na 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ktos sie czai jak plateorma czy pewien portal leci w kulki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.11.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 dobry wieczór mój małż wrócił dzisiaj o 20 jutro idzie na 20 jak ja mam być nie nerwowa no to żeby nie było, żeś sama - to na pociechę powiem, że mój Szanowny w piatek wrócił o 1 w nocy... czyli już w sobotę.... i to tylko dlatego, że zadzwoniłam, czy mu qrwa juz dom śmierdzi, ze go tak omija czy jak ? a on powiedział, że się zasiedział.... zasiadział do 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts