Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

mój małż wrócił dzisiaj o 20 jutro idzie na 20 jak ja mam być nie nerwowa :evil: :evil: :evil:

mojego od wczoraj rana do teraz nie było w domu...

a dzieci mi dały popalić :roll:

ani jedno spać nie chciało ani drugie, aż mi sie ryczeć chciało, jak tak stałam 40 minut ze starszym na rękach (nie chciał zleźć) przy łóżeczku i małej co chwilę smoczka wciskałam i głaskałam, żeby się uśpiła w końcu :roll:

przed 1.00 w nocy w końcu padli, młoda o 4.00 znów mi pobudkę zrobiła...

na rzęsach z nią godzinę musiałam po pokoju maszerować, bo marudziła :roll:

bvyłam pewna, że choroba sie przywlokła... :roll:

teraz juz odpływam normalnie..

wory pod okami mi zasłaniają klawiaturę, nawet juz na wyniki Nadusi nie patrzę, bo nie mam siły :roll:

ale dobrze jest, 7 z przodu cieszy mamę :p :wink:

ello! padłam wczoraj snem zmożona :-? a dziś pogoda paskudna.. blee..

dario a ile Dawidek ma latek.. bo coś mi się kojarzy, że 2 z hakiem..

dobrze Ci się kojarzy, dwa latka i trzy miesiące :wink:

tak mi się właśnie wydawało.. to jeszcze spokojnie może roczek z mamusią i siostrą w domu posiedzieć.. teraz jeszcze za mały na przedszkole.. a za rok to i Nadusia dorośnie do tego, żeby brata do przedszkola odprowadzać :wink:

dario, wusia przekichane macie z tymi zapracowanymi mężami.. ja się do takiego układu nie nadaje :-?

ello! padłam wczoraj snem zmożona :-? a dziś pogoda paskudna.. blee..

dario a ile Dawidek ma latek.. bo coś mi się kojarzy, że 2 z hakiem..

dobrze Ci się kojarzy, dwa latka i trzy miesiące :wink:

tak mi się właśnie wydawało.. to jeszcze spokojnie może roczek z mamusią i siostrą w domu posiedzieć.. teraz jeszcze za mały na przedszkole.. a za rok to i Nadusia dorośnie do tego, żeby brata do przedszkola odprowadzać :wink:

też tak myślę sobie 8) :wink:

dobry wieczór

mój małż wrócił dzisiaj o 20 jutro idzie na 20 jak ja mam być nie nerwowa :evil: :evil: :evil:

no to żeby nie było, żeś sama - to na pociechę powiem, że mój Szanowny w piatek wrócił o 1 w nocy... czyli już w sobotę.... :evil: :evil: :evil: i to tylko dlatego, że zadzwoniłam, czy mu qrwa juz dom śmierdzi, ze go tak omija czy jak ? :evil: :evil: :evil: a on powiedział, że się zasiedział.... zasiadział do 1 :evil: :evil: