nita83 05.06.2013 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ooo a tą colą to się je pryska z rozpylacza czy zwyczajnie polewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No własnie, co z ta colą??? Czytałam, ale chyba bez zrozumienia ... To ma być tylko i wyłącznie jedynie słuszna Coca-Cola, czy pepsi też da radę?? Rozpylaczem te mszycę, czy polewać??? .... i co ja tutaj robię tak rano ....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2013 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 To musi być jedynie słuszna i prawdziwa trucizna o nazwie coca cola i używa się jej z rozpylacza, następnego dnia piekne efekty są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 O, dziękuję za wyczerpującą odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.06.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Albo szare mydło. My rozmydlaliśmy takie z kostki, ale to upierdliwe jest. Podobno kupuje się w ogrodniczych sklepach płynne. Też działa, a się nie lepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.06.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A może dobre by było mydła z kolą pomieszać.. może najlepsze by wyszło... ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Nie lubię mydlanego smaku, więc nie pryskałam mydłem czereśni, już wolę coś spożywczego, przynajmniej słodkie, a ja lubię słodkie. Trzwba też wypróbować, bo dla młodych liści jedno i drugie nie jest obojętne, można spalić liście razem z mszycą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.06.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 teraz sa taki gotowe mydla potasowe o zapachu czosnkowym tez dzialaja, wlewa sie to do wody i psika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Mydlano-czosnkowe czereśnie? Zastanowiłabym się. Póki co, nasze czereśnie nie rozpieszczają nas owocami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 my nasze az 20 szt. już pozarlismy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 ja mam szansę na 5 wiśni prawie codziennie je liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 za to truskawek będziemy mieć multum:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 TAR-cia nie denerwuj:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.06.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Truskawek miałam multum dwa lata temu. W zeszłym roku były nędzne, w tym wymiana nastąpiła, więc też kicha. Czereśnie w większości opadły, trochę szpaki pewnie zeżarły, nam się ostały resztki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 truskawki pierwszoroczne, sadzone w ubiegłym sierpniu ale dobre zrodlo pochodzenia, krzaki się az uginają. Wusia a czym ja cie znowu denerwuje, najpierw jezory teraz wrzeszczysz na mnie. ide precz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 nie chodź jak patrzę na te moje smętnie obwiśnięte i w większości już opadnięte to mi się płakać chce:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 nie chodź jak patrzę na te moje smętnie obwiśnięte i w większości już opadnięte to mi się płakać chce:( na pogode nie ma rady, u nas tak było w zeszłym roku i pare poprzednich zimno, mokro i brzydko. raz na pare lat u nas taka sloneczna wiosna się zdarza, to i ciesze sie choć brak deszczu tez doskwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2013 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 U nas się okaże, jak będzie z truskawkami, na razie wygląda nieźle, jest ich dużo na krzakach, choć jeszcze malutkie i daleko im bardzo do dojrzałości. Jak słońca nie dostaną, to też nic z nich nie będzie. Wusia, nie płakaj, co tam, w tym roku kupisz sobie truskawek, a w przyszłym już dobrze będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 A ja wczoraj nabyłam drogą kupna pyszniutkie Polskie truskaweczki koszyczków sztuk dwa .. i prawie zostały pożarte... No zostało jeszcze kilka truskawek... Mam od sąsiadki kilka krzaków truskawek, i widzę , że będzie kilka sztuk.. posadzone tej wiosny.. Emil sie uparł i przyniósł zza płota... posadzić musiałam.. to i są.. Za to nic a nic nie wzeszła pietruszka.. Nędza straszna.. Ale WUsia.. czego chcieć.. jak u nas prawie powodzie były.., tak lało, że masakra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.06.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 u nas dziś bialy "odkryl" truskawki i takie zielone z krzakow zaczal obrywac, myslalam ze ciukne go, hobby se gnojek znalazl. cos czuje, ze jak się zaczerwienia to prosto z krzaka będzie ciamkal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts