nita83 09.06.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 wusia, szkoda truskaweczek, ale nie bucz... będzie dobrze ja się zagapiłam na sadzenie krzaczków z truskawkami i teraz muszę chyba poczekać. Je się sadzi tylko wiosną czy jesienią też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.06.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 najlepiej w sierpniu to pewność, ze wiosna owocki pozbierasz i to sporo, te wiosna sadzone nie zawsze owocują albo slabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Na moich truskawkach tez juz owoców co niemiara, tylko czekac, kiedy dojrzeją. Słońca mam dostatek (wybaczcie mi wszyscy Ci, którzy za nim tęskną to chamstwo). Za to mszyca na czereśniach, chociaż mniej niż w ub.r. i te paskudne miedzianobrązowe, wiecznie kopulujące żuki na wierzbie i kwiatach:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 ja dziś zjadłam 2 pierwsze czerwone, słodkie, soczyste, sloncem i wiatrem pachnące własne truskawy. niepryskane, zdrowe. w sumie nie zjadłam ich sama podzieliłam się z Bialym. mezus nie zdazyl na degustacje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Nasze też zaczynają już powolutku czerwienieć - suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.06.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 najlepiej w sierpniu to pewność, ze wiosna owocki pozbierasz i to sporo, te wiosna sadzone nie zawsze owocują albo slabo dzięki Tar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2013 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Wusia!!! Czy to gradobicie ominęło Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.06.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 naprawdę Wam współczuję tych deszczy, u nas na pomorzu piękna pogoda (mam nadzieję, że nie pochwaliłam za szybko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 DPS-iu wczorajsze gradobicie nas ominęło, w niedzielę w trakcie burz leciał grad ale na szczęście w miarę nieduży tylko u nas znowu leje:( dzisiaj jak do pracy jechałam to patrzyłam jak przed płotami sąsiadów po drugiej stronie ulicy całe baseny wody stały:( ludzie rowy mają pokopane i czyszczone namiętnie to wszystko równiutko zalane a oni w większości piwnice mają więc smutek totalny:( u mnie też już stawik dla kaczek się zrobił ale na szczęście niczemu prócz roślinek to nie zagraża Nitusia no masakra jest straszna już naprawdę ziemia wody nie przyjmuje:( w niedzielę upał jak nie wiem a po trawie jak szłaś to pryskały kropelki wody jakbyś po rosie raniutko szła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 wspolczuje wam tych deszczy i szkod, zapowiadaja poprawe pogody moze cos na lepsze sie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.06.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Melduje.. u nas też leje jak diabli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Kurde, kurde, niech to sobie idzie już gdzieś, gdzie susza jest!!! Trzymajcie się, dziewczynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 dziewczyny spojrzcie na pogodynka.pl juz jutro opady niewielkie albo i zadne a od czwartku piekne slonce bedziecie miec (Wiolus patrzylam dla twego miasta wiec linka nie wklejam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 U nas na dzisiaj niewielkie opady zapowiadali. Ciekawe czemu w takim razie sortownia DHL ma wody po same bramy magazynu (znaczy na wysokość podłogi ciężarówki)? Taka burza z ulewą była, że ponad godzinę spędziłyśmy z Małgo czekając, aż się da jechać do domu. Pioruny trzaskały tak solidnie, że bym się bała spod dachu wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 No a u mnie susza - to nienormalne jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2013 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Niestety, w ostatnich latach normalne.Jedni mają powódź, podczas gdy inni mają paskudną suszę. U nas w zeszłym roku tak fatalnie przesuszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Troszke popadało, czuję się zwolniona z obowiązku podlewania. Za to nabyłam droga kupna parę roślinek, ot goopol, teraz trzeba je posadzić a ja nie bardzo wiem gdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.06.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Braza obiecywalas deszcz i co??? figa, wypadalo sie gdzies po drodze, spadlo piec kropel i tyle deszczu bylo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Braza, a co nabyłaś?Pochwal się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts