TAR 15.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 a okna umyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 neeeeeeeeee jakoś mnie nie idzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 wusia pokoje urządzone masz, drzwi masz i nie korzystasz z sypialni????? ja nie kumam tego. a BTW barierki szybowej nie było jak ja bylam u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 wusia, ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 no bo TAR-cia to jest tak:rolleyes: okna nie umyte bo pogody nie było, jak dzisiaj znośnie było to mnie ręce wyautowały:( a główny powód jest taki że łazienka na górze nie zrobiona, więc jakby Piotruś w nocy akurat chciał siku to niby włącznik światła na górnym podeście na schodach ma tuż koło swojego pokoju ale czy ja wiem czy będzie pamiętał a ledy na schodach na elektryka czekają do podłączenia żeby całą nockę mogły się świecić ale póki co jakoś nam z elektrykiem po drodze nie było:( ale teraz może się już uda spiąć to wszystko i niezadługo zaczniemy egzystować na górze:) mówisz że babrierki nie było nooooooooooooo to Ty zarąbiście dawno byłaś u mnie:rotfl: dzięki Osiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 nooooo caly rok ja mam ledy przy schodach i awarynie w łazience ale jeszcze nigdy na cala noc nie wlaczalam. jedynie ledy w salonie palily się pierwszej zimy kiedy białego wzielismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 A miałam właśnie dzisiaj zapytać się,.... czy okna umyte ...:rotfl::rotfl: Noo drzwi są.. To jeszcze okna są przeszkodą do przeprowadzki na górę.. i .. teraz wyszła jeszcze łazienka.. potem będzie pralnia, kinkiety, lampy, światełka, balustrada na balkonie.. i tysiąc jeszcze innych dynksów... Drzwi mi się podobają.. , żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.06.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 ależ fajne drzwi i ładny kolor, możesz powiedziec jaki to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 no ja póki łazienki na górze nie zrobię i Piotruś się nie przyzwyczai do spania na górze wolałabym mieć odpalone:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 nie Wioluś tylko brak ledów Nitusia to Pol-Skone kolor klon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 fajnie wyszlo ale tez dziwie sie, ze gora zrobiona i taka bezuzyteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 dzięki Martusia z tym zrobiona to nie do końca bo teoretycznie zrobiony jest pokój Piotrusia bo tylko listew brakuje i jakichś szmatek w oknach:) u nas to surowizna nawet kontaktów i gniazdek porządnych nie ma tylko jak na fotce widać jakiś roboczy kontakt i gniazdko reszta gołe kable;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2013 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Kochana - jak uznasz za stosowne, to pójdziesz na górę, na szczęście u siebie jesteś i sama zdecydujesz czy góra czy dół i w ogóle co i jak. A barierka bardzo ładna ta szklana i drzwi fajne. Kurde, że też Ty na Śląsku musisz mieszkać, odwiedzilibyśmy Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 DPSia.. jakby to powiedzieć... My już nie ze Śląska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Arnika jak by nie bylo to wojewodztwo slaskie chocbys sie zapierala nogami i rekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Noo jakby nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 DPS-ia no ja Cię błagam weź się wybierz przed Katowicami na A4 Was zgarnę i prosto jak po nitce dowiozę do siebie bo tniesz A4 potem zjazd na jedynkę i prosto jak w mordeczkę a potem na A4 wyprowadzę i sobie troszku u mnie poodpoczywacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Kurde, że też Ty na Śląsku musisz mieszkać, odwiedzilibyśmy Was... mosz coś do nos ..... chyba Dochtorowi przekabluja, ale Arni mo recht to ino województwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.06.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 łoooooooo matko Lesiu u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.06.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 łoooooooo matko Lesiu u mnie jedynką podskoczyłem, tylko nie wiem czy A czy S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts