wu 16.06.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 jak na Warszawę ciąłeś to trafiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.06.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Raz my zjechali z A4, dobrze, że Froszka pilota dała, bo by nas zeżarło niechybnie... Wunia, jakby my kiedy jechali w tamte okolice, to damy znać, na razie nie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Oooo, jaka ładna barierka!!!! A na schodach masz lampy ledowe, czy taśmę?? My daliśmy taśmę i wcale nie potrzebowaliśmy elektryka, nasz Fachowiec podłączył bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 my mamy na czujke ruchu oswietlenie schodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A ja nie mam przy schodach wcale oświetlenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ty nie masz schodow a nie oswietlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Mam.. noo wypraszam sobie.. na strych,. takie drewniane w garażu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 e to na strych to pod drabine podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Nieee.. jak ja nie chciałam za nic wchodzić po drabinie na strych to mi maż nie wierzył, że się boję i śmiał się ze mnie.. jak on gwizdnął z tejże drabiny.. to na drugi dzień robił schody na górę.. z poręczą nawet są, bo ja nadal bym na strych nie wchodziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ojojoj, jaka bolesna nauka to musiała byc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 dziękować za komplimenta:lol: Brazulka ja mam ledy w ścianie przy schodach, małża wszystko piknie podłączyła prądek w nich płynie problem w tem że akurat tam gdzie kontakt do włączania ledów to stado kabli jest bo i schodowe i coś tam i małż nie chce grzebać przy zakładaniu kontaktu żeby coś elektrykowi nie spaprać i dlatego nie ma ich jak włączyć ale już niedługo:lol: Martusia no myśleliśmy o czujce ale musielibyśmy kombinować z dwiema coby łapało i na górze i na dole bo układ schodów i klatki taki ze nijak jedna nie łapnie obu kierunków:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aaaaa to teraz rozumiem, też bym nie grzebała:yes: Muszę wymyślić coś na tę moją taśmę bo wali po oczach, no wiecie, jakąś listwę albo inny daszek. Macie jakieś pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.06.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 wrzuć fotę jak to wygląda teraz to wymyślimy coś jakby kto chciał w telekarmie karmę zamawiać to krzyczeć o kod rabatowy 3% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 ...taaa. właśnie sąsiadce zamawiałam.. i o kod nie krzyczałam, bo mi ułamki wychodziły.. 3% to raptem 4zł... Za to serwis dobry i dostawa natychmiast.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.06.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ja się na ledach nie znam, może schować w ścianie za mlecznym szklem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.06.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 wiem Wioluś że serwis dobry bo korzystam z ich usług a z kodem to się śmieję bo mi przysyłają co jakiś czas kod a to 3 a to 5 % może i śmieszne kwoty wychodzą ale zawsze miło że dbają ja ich lubię za to że jak czegoś nie mają na stanie to jest info na stronie że nie ma i nie robią Cię w konia i dostawę robią natychmiastową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.06.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Gdzie nie spojrzeć, tam psy karmią...Znów wewątki na psy zeszły...Dobrze, że tu czasem o schodach jeszcze ktoś piśnie, bo od razu bardziej budowlane się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.06.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Aaaaa to teraz rozumiem, też bym nie grzebała:yes: Muszę wymyślić coś na tę moją taśmę bo wali po oczach, no wiecie, jakąś listwę albo inny daszek. Macie jakieś pomysły?? Brazulka, a gdzie Ty masz tę taśmę??? Hej Wusiek:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Na schodach, dosłownie wije się przy ścianie wzdłuż schodów. \ Siemano !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Wusia, dlaczego zaniemówiłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts