wu 16.07.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 łooooooooooooooooo udało mnie się wzięłam DPS-ie na przetrzymanie:lol2: ja się szlajam wszędzie a u siebie co pisać lenia mam mega gigantycznego:( dzisiaj miałam chęci szczere coś oplewić to oskubałam ciutkę ogórki komary mnie pożarły i poszłam do domu wyjdę popatrzę jak rośnie skubnę co nieco owocków i padam na twarz:( jedyna pozytywna rzecz że jak dałam spokój głogowi i przestałam go pryskać to wypuszczać zaczął nowe przyrosty:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.07.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 ja się szlajam wszędzie a u siebie co pisać lenia mam mega gigantycznego Tylko TY... Gdyby mnie bajzel nie wcurwiał to pazurem bym nie kiwnęła... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Osia wzrok też mam mega selektywny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 a ja sie zabralam za mycie okien i zakonczylam ze szwem i reka w bandazu, tak to jest jak sie czlowiek wychyli za bardzo z robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 MArta a co się stało, wypadlas przez okno czy spadlas z drabiny:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 bardziej banalne rozkladalam drabine, przywalilam tym gornym podestem w reke i sobie rozcielam reke, lalo sie ze mnie jak ze sikawki, cala chalupe zalalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 oooooooooo widzisz Bozia Cię pokarała za pracowitość to ja dalej pracuję nad gigaleniem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 biedna, trochę poboli niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 no glupia jestem,moglam sobie lezec do gory brzuchem zostaly mi 3 okna do umycia z zewnatrz no i polaciowki ale tym sie zajmie juz moj maz najgorsze, ze nie moge cwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 moje okna 2 tygodnie temu dzielny maz umyl poza tym ostatnio staram się nie zauwazac bajzlu w domu. tez mam mega lenia, wszystko zapuszczone i dom i ogrod. ale w robocie mam teraz goracy okres i jak wracam to już nie mam sily na jakies bzdurne porządki, tyle co pranie trzeba zrobić, bo wszystkie lachy brudne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 TAR-cia siostro moja w lenistwie:lol2: Martusia dobrze że mąż się weźmie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 tyle, ze zle mi z tym, nie lubie takiego kipiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.07.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 sie okaze czy sie wezmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 TAR-cia a bo jeszcze popracuj nad wzrokiem selektywnym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.07.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Będąc w zgodzie zezym co poczytałam, to zamierzam sie opierdalać... Może to na zdrówko wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 na bank Osia na zdrówko:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.07.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 O to ja się powitam i pochwale, że teszzz okna umyłam Tarcia a jak Twój monsz myje dachowe z zewnątrz?? Ja mam zawsze stracha, że jak je wykręcam to mi z tych zawiasków prosto na .... twarz spadną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.07.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 a nie wiem jak, na drabinie:rolleyes: on ma bardzo dlugie rece , ponad normatywne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.07.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Wusiek przyszłam po porade... fachową. Powiedz mi prawde jak to jest z tym segregowaniem śmieciorów...bo zaraz kogoś opitole góra dół i aby nie wyjść na gzę to się najpierw dopytac przyszłam. Miało być dowolnie, zadezydowaliśmy segregujemy. Miały być kontenery. Gmina radośnie obwieściła "nie kupować, dostaniecie". Więc nie kupiłam, siedziałam jak nigdy spokojnie na dupsku, a teraz kontenerów nie ma, nie bedzie i nie dopytywac się - bedą worki. Wrrrrr Pytałam więc o worki. Nie ma, bedą, ale nie wiadomo kiedy, nie dopytywac się. No i teraz miałam kilka worków z "poprzedniego systemu" ale je zużyłam, więc zabrali, ale nowych do segregowania nie dali. Wystawiłam im trawe w czarnym worku (zamiast właściwego brązowego) bo nikt włąściwego nie dał - to mi tej trawy nie zabrali... Więc się wkurzyłam. Wczoraj znów był odbiór komunalnych i znów worki poszłyyyy a nowych niet. Zatem komu i jak moge napisac co o tym myśle. I co napisac by się ruszyli w tym wielkim świecie, że jak co to ja moge i luzem im sypac prosto na droge - taka zła jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.07.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 a nie wiem jak, na drabinie:rolleyes: on ma bardzo dlugie rece , ponad normatywne:lol2: kurde a pożyczka wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts