braza 15.08.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Przyszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.08.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 a Wuske gdzie pierdyklo, ze się nawet nie odezwie:confused: Wusia żyjesz aby??????? czy mezu cie pogonil za wariatow towarzycho:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 A czyj i na kogo dom? Jak Wusi to luuuuzik... W sumie byś się odezwała czasami.. choć jednym klik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 TAR-ciu, Wiolciu to ja dziękuję za odwiedzinki i chociaż króciutko i w mało sprzyjających okolicznościach ale Wasze odwiedzinki dały mi niezłego kopa energetycznego i TAR-ciątko baaaaaaaaaaaaardzo dziękuję za rozchodniczki:hug: są takie piękne:lol: TAR-ciu Białasek jakoś nie zaszkodził roślinkom:rotfl: za pochwałki wnętrzów dziękuję, cieszę się że kolorki u Piotrusia Ci się spodobały, a za malinki nie ma co dziękować tyle czasu na nie czekałaś cze Brazulka a ja się mało odzywam bo mi już ręce do piętów się naciągnęły:rolleyes: wieczorkiem to już tylko mam siłę poczytać co u Was:hug: co do przenoszenia na górę to firanki się szyją okna na górze odmyte z najgorszego brudu;) małż mnie z domu nie pogonił bo i tak trafił na listę gatunków zagrożonych i niewiele brakuje żeby został przeniesiony na listę gatunków wymarłych:lol: tylko jak pisałam tyranko i tyranko on przy murzynkach;) ja w domku potem przy murzynkach i znajomej pomagałam przy roślinkach i skuli tego stałam się szczęśliwą posiadaczką pięknej kępki wyrośniętego red baronka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.08.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 cześć zarobiona Kobieto:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 TAR-ciu, Wiolciu to ja dziękuję za odwiedzinki i chociaż króciutko i w mało sprzyjających okolicznościach ale Wasze odwiedzinki dały mi niezłego kopa energetycznego i TAR-ciątko baaaaaaaaaaaaardzo dziękuję za rozchodniczki:hug: są takie piękne:lol: TAR-ciu Białasek jakoś nie zaszkodził roślinkom:rotfl: za pochwałki wnętrzów dziękuję, cieszę się że kolorki u Piotrusia Ci się spodobały, a za malinki nie ma co dziękować tyle czasu na nie czekałaś cze Brazulka a ja się mało odzywam bo mi już ręce do piętów się naciągnęły:rolleyes: wieczorkiem to już tylko mam siłę poczytać co u Was:hug: co do przenoszenia na górę to firanki się szyją okna na górze odmyte z najgorszego brudu;) małż mnie z domu nie pogonił ???? bo i tak trafił na listę gatunków zagrożonych i niewiele brakuje żeby został przeniesiony na listę gatunków wymarłych:rolleyes: tylko jak pisałam tyranko i tyranko on przy murzynkach ja w domku potem przy murzynkach i znajomej pomagałam przy roślinkach i skuli tego stałam się szczęśliwą posiadaczką pięknej kępki wyrośniętego red baronka:lol: Zdradza Cie z mulatkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 eeeeeeeeeee nie toż piszę że z murzynkami czarnymi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 kurna nie rozumiem, za dużo slonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 oj tam nie rozumiesz;) sobie weź przypomnij co małż mój miał robić i od razu będziesz kumać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Holować auto?, naprawiać go? być grzecznym?...Ja też nie kumam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 wusia zabij ale napisz na privka, bo serio nie kojarze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 no jak co;) murzynek jeden murzynki dwa obecnie prace są znacznie bardziej zaawansowane ale po ciemku trudno o fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 aaaaa to o to chodzilo a ja już sobie niewiadomo co wymyslalam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 no po tej plaży naturalsów to ja się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Noo ja też w innym kierunku myślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.08.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 no po tej plaży naturalsów to ja się nie dziwię mój się tak rozochocil ze za tydzień znowu chce jechać, musza mu te mokre kapielowki jednak uwierać na normalnej plazy, skoro taka chetke zalapal:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Na tarasie dzisiaj siedziałam czas jakiś i chyba mi słońce zaszkodziło, bo ni hu hu nie kumam, co słupki mają wspólnego z murzynami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Toż czarne są, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 obiecałam TAR-ci moje dwie lawendki - TAR-cia straśnie zaraźliwa jezd Red Baronek z darów Euonymus alatus compactus czyli trzmielina oskrzydlona a rozchodniczki osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts