wu 21.08.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 no i rozchodniczki Autumn Joy Carl trzy cudeńka od TAR-ci a jakby mi jeszcze powiedziała które mam to bym odpłynęła z radości no i dzisiaj dotarł do mnie Frosty Morn kiepskie zdjęcie bo niemal po ciemku robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 po lewej Munstead Dark Redpo prawej Cloud Walkeru góry Matrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 i czemu TYLKO 2 lawendy, co ty z nimi zrobisz? co najmniej kilkanaście powinnas była kupic, u nas na giełdzie ostatnio były po 2 zl / doniczke, minimalna ilość zakupu 16 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 WUsia tanich kfiotków kupuj po co najmniej 3 sztuki.. a jak są takie tanie jak lawenda to kilkanaście wówczas nieźle wyglądają... Też robiłam takie błędy;)I pewnie je jeden jeszcze zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 dziękuję TAR-ciunia kupiłam dwie bo ja one posadzę pod oknem salonu obok tej póki co małej podusi sosenkowej w miejsce pożartej żurawki i będzie mi pachniała przez otwarte okienko:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 eee to ze 3 szt. co najmniej powinnas posadzic, nie ludz się ze będzie ci pachniec:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 paaaaaaaaaachną jak nie wiem co starczy tyrpnąć jak będą jeszcze to dokupię jedną jak nie to trudno muszą urosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.08.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Ja kupiłam końcem czerwca takie zapyziałe lawendy, no dwa patyki w rozsadówce, a teraz mam krzaczory o średnicy 50 cm z każdej. Też myślałam,że słabo się rozrosną, a teraz musze przesadzać, bo mi borówki zagłuszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 to ja na swoje pochucham podmucham i może co będzie z nich:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.08.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 ale i tak te jedna dokup co? aaa jeszcze jedno jak kwiatki się ususza to ja czesc w palcach ucieram żeby nasionka na ziemie spadly i dzięki temu pelno samosiejek po ogrodku się placze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.08.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 jak byndzie to dokupię moje kochane guru i pokruszę co się da bo oboje z Młodym siedzimy z nosami w doniczce:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.08.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 wusia, Twój mąż to skarb nad skarby! Poznałam, to swoje wiem, nie protestuj! Ty też nie jesteś gorsza, widzę, że nieźle tam harujecie! Efekty są wspaniałe. Wiem z galerii i wierzę dziewczynom na słowo, no i znając Was nie może być inaczej Wiesz, szalenie podziwiam Was za to, jak się cieszycie każdym kfiotkiem i krzaczorkiem A jak sypiecie tymi nazwami z kosmosu to ja juz całkiem wymiękam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Wusia, a ja myśle, że i dwie lawendki dadzą radę, potem rozsieją się to i będzie pachnieć w całym ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.08.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 dziewczynki niech wam pachna na zdrowie, przy moich stukilkudziesieciu sztukach jakos specjalnie nie odczuwam by ogrod pachnial:lol2: dopiero jak z nosem sie w nich siedzi ale to z lekka niebezpieczne, bo pszczolki i baczki wybraly sobie alejke lawendowa za siedlisko zbiorow pylku wiecie jak mnie to cieszy to 3 rok kiedy coraz wiecej pszczol przylatuje do mego ogrodu a przeciez pszczoly lawinowo wymieraja, wiec cieszy mnie to tym bardziej, ze u mnie znalazly taka przystan na szczescie dla pszczol i dla okrucha ten sie nimi wcale nie interesuje. za to koniki polne musza sie miec na bacznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.08.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Tarcia -widziałaś moją kupkę lawend - jest ich może z 15, a wieczorem, jak wiatr odpowiednio zawieje, pod orzechem , czy na tarasie je czuć Może to od odmiany zależy - moje waniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2013 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Neluś Kochana jak dobrze że jesteś my cały czas czekamy cobyście na własne oczka oglądnęli a krzaczki są takie wdzięczne i kochane frosty morn w świetle dziennym na ten przykład TAR-cia może sama sugestia że pachną mi wystarczy:lol: DPS-ia, Malcia fajnie że jesteście a dzisiaj stonka wlazła mi na dach i zostawiła takie cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ooo, kochana - taką stonkę to i ja bym przygarnęła, ino paszy (kaski) dla nich brak. A zostawili Ci piękny prezent, gratulacje, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 no stonka straśnie pocieszna i wesoła była;) a paszę to głównie nasza gmina wyłożyła dla stonki my tylko troszkę się dokładalim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Wusku gratulacje, bedziecie zadowoleni, a i portfello bedzie ciut ciezsze, bo dzieki temu troche w nim zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.08.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 TAR-ciątko poczekam aż mi tą zabawkę odpalą bo się ponoć producent nie wyrabia i sterowniki im "wyszły" wiec wszystko wisi jeno "rozumku" brakuje:rolleyes: ponoć po niedzieli ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts