DPS 24.08.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Bardzo, naprawdę bardzo jestem ciekawa, jakie będą wrażenia z eksploatacji, jakie oszczędności i w ogóle - liczę na obszerną relację w przyszłości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Ooo to do niedzieli tylko kilka minut, a po niedzieli odpalicie to co stonka zostawiła:) Dooobra ta Wasza Gmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.08.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 No, no, no... od razu dach bogaciej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 no stonka straśnie pocieszna i wesoła była;) a paszę to głównie nasza gmina wyłożyła dla stonki my tylko troszkę się dokładalim:) a gminie trzeba oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.08.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.08.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Wiolcia no trzeba przyznać że jak raz się postarali Yetek w futro chcesz Lesiu nie trzeba nic oddawać tylko ten niewielki w stosunku do całości wkład własny trzeba było wpłacić, potem przez 5 lat gmina ubezpiecza a wykonawca serwisuje, a po 5 latach gmina przekazuje nam na własność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Yetek to pewnie nie w futro chce, tylko też w dach... Jako i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 bogata gmina, u nas to chyba kredyt gmina dawała(daje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.08.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 DPS-ia a ja wiem jakie kosmate myśli Yetek ma Lesiu nie tyle bogata ile sprytna;) wydoili unię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2013 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 nagle puff, nagle uff, szarpnęło, stęknęło i działa znaczy siem wczoraj odpalili solarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Oooo, gratulacje! I jak pierwsze wrażenia, opowiadaj...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.08.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 i teraz ciepełko zewsząd płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.08.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 DPS-ia wczoraj uruchomili to tak na rozruch czekałam za to dzisiaj dzień był taki trochę słońca, czasem chmurki i zasobniczek nagrzany wedle temperatury na sterowniku do 59 stopni a na termometrze zasobnika do 64 stopni więc wody ciepłej duuuuuuuuuuużo podoba mi się takie cóś Nita no słońce dużo potrafi zdziałać domek mi ogrzewa, wodę ciepłą też same zalety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.09.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Wuśka, a to tylko na ciepłą wodę użytkową czy do ogrzewania też? Łaża mi po głowie takie solary na cwu, jeno nie wiem do kogo uderzać o zwrot kosztów (ponoć gminy maja takie cus w planach i szmal od Unii). A w ogóle to gratuluję, dom Ci normalnie wyszlachetniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2013 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Chyba w gminie trzeba by pytać, nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No wiem, chyba trzeba by .... Jakoś się zebrac nie mogę do tego pytania, bo i o BOS-ia musze popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Gminy mają programy. Kiedy my zakładaliśmy solary, nasza akurat w programie miała azbest. A solary ma od kilku lat. Cze, Wusia! Dawno mnie tu nie było, więc nie w temacie jestem, ale postaram się nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ta gmina nie ma żadnych programów ... podobno zapotrzebowania nie mają .... A pewnie, że nie mają, skoro nawet nie próbują się zająknąć, że może by tak .... No i doopa, trzeba będzie kasę wywalić, chyba że jakaś firma doradcza się za to weźmie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Brazula u nas to było tak, że gmina najpierw rzuciła zajawkę że myślą o czymś takim, że dofinansowanie 85 % planują i żeby się chętni zapisywali, no to jak już mieli chętnych to konkretnie o kasę występowali do unii;) u nas w tej turze coś ponad 580 domków obłożą solarami a już słyszałam, że ponoć drugi etap się szykuje bo duuuuuuuuuuże zainteresowanie się zrobiło po tym jak ludzie się przekonali, że za niedużą kasę można sobie podoić słoneczko:lol: na chwilę obecną mam solary pracujące 2 tygodnie i pomimo różnej pogody, czyli czasem słońce czasem deszcz tylko raz musiałam wieczorem ciut wodę podgrzać żeby na rano mieć ciepłą bo miała 40 stopni a poza tym przeważnie mam 300 litrów wody o temperaturze 65 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 TA gmina ma to gdzieś tak jak wszystko zresztą. Ale chyba zacznę dreptać! Wusia, co znaczy "musiałam ciut wodę podgrzać"? Zasobnik masz dwufunkcyjny z automatycznym przełączaniem na elektryczność, czy musisz to ręcznie ustawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts