Arnika 27.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Oooo właśnie... Albo ślad jakiś zostaw, że żyjesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 27.10.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 sooooooooooooooooooooooryyyyyyyyyyyyyyyy dopiero wlazłam to wyleź wreszcie .... PS. facetowi bym tego nie życzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 A co się to dzieje ?? jakiś rumor, wołanie o kawe, tupanie niecieprpliwe nogami.... Wusiek - kajś jezd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 a jezdem, niby żyję ale co to za życie:rolleyes: czytam wszędzie i u wszystkich ale jakoś na pisanie nie mam weny:rolleyes: aaaaaaaaaaa kawa i dla Brazuli http://www.onlinephotographers.org/pics/4736_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.10.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Oooo WUsia wyszła i kawkę zaserwowała... A co Ty tak narzekasz na życie... ? Jest cuuudnie.. spójrz ... jaka cudna jesień Noo dobra.. co Cie dręczy, ze narzekasz? co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 mam nadzieje, ze Brazka sie ze mna podzieli ta "plujka" innej nie pijam, ja ja fajka poczestuje kurde musze rzucic i ni huhu nie idzie zeby baba klopotu nie miala to se wymyslila przemalowywanie lazienki - ta baba to ja znaczy, a wiosna bedziemy saloon malowac:bash: ale juz mnie tak kolor dobija, ze to koniecznosc:cool: Wusia chcesz siersciucha, oddam gnoma, to Ci sie nastroj polepszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.10.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 TARcia.. którego chcesz oddać????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 gnoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.10.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 nieee, nie oddam go chyba gnom, bo gnom ale kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 a takie życie TAR-cia ja nie wiem co Uńka na gnoma pewnie zalizałaby go na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.10.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 .... ja nie wiem co Uńka na gnoma pewnie zalizałaby go na śmierć wyobraziłem to sobie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Gwoździku ja padam na twarz za każdym razem jak z kociakiem się spotykają, kociak ciut większy jak pysk Uńki ale radośnie mrucząc ociera się o jaj łapy a ona najpierw cierpliwie stoi a potem zaczyna podnosić łapy po kolei i zagląda pod brzuch gdzie to coś co łazi pod nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A nie próbuje spać na grzbiecie śpiącej Uńki? U znajomych tak kocio robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2013 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 na grzbiecie nie ale czarna koteczka z każdej okazji korzystała żeby się chociaż do psiego tyłka przytulić jak już do boczku nie szło:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2013 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 TAR-cia dzielę się z Tobą plujką, na zdrowie. Chętnie też sobie z Toba zapalę .... ja tam wcale nie pcham się do rzucania tego wrednego nałogu .... jeszcze nie:) Tyrionek młodszą kicię traktuje jak szmacianą lalkę a jej to wcale nie przeszkadza .... Buziaki Wusia i dzięki za plujeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ja wolę ekspresówkę, ale od biedy plujka może być. Braza wpędziła mnie w nałóg i teraz już muszę codziennie kawkę wypić. Jedną, czasem dwie... co to będzie za rok? Rok temu jednej nie mogłam wypić, bo telepawka mną po ścianach rzucała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ja .... w nałóg .... Noooo to czekaj, jeszcze ze 2 sezony i kto wie, czy nie będziesz ze mną na taras wychodziła w jedynie słusznym celu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Papieroski? Jestem dziwnie spokojna, że w ten nałóg mnie nikt nie wpędzi. Takie obrzydzenie we mnę budzą, że prędzej mięso jeść zacznę niż palić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 A to ja i z tym mięsem mogę popróbowac .... tylko po co ....?? Lubię Cię taką, jaka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts