markoto 11.12.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 a ja dzis na kolace zjadlam salatke Kaski : avocado,losos wedzony, cytryna, sos sojowy.....mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.12.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 a my na obiadokolacje zapiekanke warzywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 a ja nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 co to za zapiekanka warzywna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 zwykle podrasowane warzywa na patelnie w naczyniu zaroodpornym doprawione i polane sosikiem (syrop klonowy+smietanka+troche vegety) a na wierzchu plasterki wedzonego boczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 wywale boczek, smietane i syrop klonowy, zastapie jajkami i jogurtem i odrobina sera zoltego i sprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 pewnie mozesz kombinowac ale to zupelnie inny smak, my lubimy pieczone skarmelizowane warzywa (tego syropu to łyzka lub dwie do smaku a nie cala butla ), u nas ser nie przejdzie tak robic nauczylam sie w chorwacji, mielismy ulubiona knajpke i zaprzyjaznilismy sie mocno z wlascicielem i obsluga. tymi warzywkami to sie zajadalam ale do tego byl maly dodatek w postaci wolowego steka z sosem pieprzowym:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.12.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 dobra to z agawy wrzuce na sprobowanie bo nigdy nie jadlam takich, ta smietanka to jaka i ile? a jak dlugo to trzymasz w piekarniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.12.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 a wiesz ze nie wiem, na oko robie ale nie wiecej jak 30 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.12.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Brzmi to bardzo smacznie, ale moooocno kalorycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Depesia bez przesady z tymi kaloriami, pare lyzek smietany troche klonowca dla poprawienia smaku i warzywa, bekonik krojony w przezroczyste plasterki ale mozesz zastapic szynka parmenska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.12.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Depesia najgorsze kalorie to z cukrow prostych, tluszczy nie nalezy sie az tak obawiac, stad mozna syrop klonowy agawa zastapic smietanka 12% to tez nie zbrodnia od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 dokladnie, mozesz agawowy, mozesz miod, ja smietane daje 12 lub 18 i to tez pare lyzek. te warzywa nie sa unurzane ani zapiekane w smietanie. warzywa puszczaja swoj sok i smietana oraz syrop dodaja tylko lekko lekko smaku i redukuja "rozrzedzenie" soku z warzyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.12.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ale smietane to kwasna czy slodka dajesz? i zapiekasz otwarte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.12.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 slodka, zapiekam zamkniete, pod koniec otwieram lub termoobieg wrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.12.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 sprobuje na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.12.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 No brzmi naprawdę smacznie, może się skuszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.12.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Niestety, nie przepadam za warzywami ... Jedyne co do których nie mam żadnych obiekcji to duszone lub pieczone ziemniaki! Reszta tylko z rozsądku. Siemanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.12.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 zrobilam, ale pieklam na bank w okolicy godziny, dwa ta slodycz jednak mi troche przeszkadza, wole tradycyjnie na patelni z przyprawami i z odrobina plesniaka lub bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 kazdy ma inne kubeczki smakowe. ja zrobilam tez w weekend ale na patelni, do tego ryz, piersi marynowane z grila i sos serowy. pyszniutkie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.