Moose 13.01.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Nie znoszę komunikacji publicznej... no chyba, że na imprezę jadę to 1-2 w roku się w bus wbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Zdecydowanie w miastach preferuję komunikację publiczną, bo nie trzeba parkingu szukać, co w Krakowie jest bez sensu (blisko nie ma albo strefa wysokopłatna, z daleka i tak trzeba dojechać). Niestety, ceny biletów sprawiają, że komunikacja publiczna przestaje się opłącać już przy dwóch - trzech osobach. Samochód wychodzi taniej. Na szczęście do centrum rzadko jeździmy razem, a jeżeli już, to w celach rekreacyjnych, więc w weekendy (łatwiej zaparkować) i nastawiamy się na spacery z miejsca parkowania do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2014 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Wiolcia ja bym też wolała wsiąść w autko ale za benzynę mi nie zwrócą jak swoim pojadę a sorki aż tyle mi nie płacą żebym dokladala;) a pociągiem to ja nawet lubię jeździć Kurcze nie pamiętam kiedy miałam taki luz nic mnie nie obchodzi zarelko dadzą talerze zabiorą nie muszę o nic i nikogo się martwić można strzelić drinka przed spaniem bez stresu normalnie raj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2014 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 W miastach też wolę komunikację publiczną z tego samego powodu, z którego Agduś. Jakbym miała co 10 minut szukać parkingu, w korkach sterczeć po kilkanaście minut.... szlag by mnie trafił na miejscu!! Tutaj jestem skazana na auto, niestety! Wusia korzystaj ile można:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2014 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Wusiaczku to delektuj się tym Rajem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.01.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Wusia - życzę, żebyś się przyzwyczaiła choć trochę do tych luksusów i troszkę bardziej zadbała w domu o własny komfort, Kochana. Korzystaj i ciesz się chwilą relaksu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 no i raj poszedł się paść wróciła szara rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.01.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 To dobrze, że byłaś choć dwa dni w raju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.01.2014 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 noooooooo na pamiątkę zostało mi wspomnienie przepysznej zupki-kremu ze szparagów którą na obiadek dzisiejszy podali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2014 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Rzeczywistość wcale nie musi być szara, wszystko zależy od nas. Witaj w domku, a zupki szparagowej to Ci zazdroszczę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ooo, właśnie, krem ze szparagów! Muszę sprawdzić, czy jeszcze mamy szparagi w zamrażarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2014 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Brazula szara w sensie dom - praca - dom DPS-ia okrutnico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 tez mam ochote na szparagi a wczoraj z lotosu za punkty odebralam zelazko i nowy blenderek . zaczynam sie specjalizowac w kremach zupnych moze jakies pomysly dziewczeta:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 moja mamula zrobiła kiedyś zajebisty szpinakowo-brokułowy krem do tego samodzielnie zrobione czosnkowo-ziołowe grzaneczki no bajka myślałam że pęknę z przejedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.01.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 To ja o przepis poproszę. Może moje niejadki nie połapią się, co to za zupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 brokuly uwielbiam, szpinak beeee grzaneczki robie sama lub kupuje gratinki oliwkowo-ziolowe w biedrze - czosnkowe takie se robilam juz kremy: porowo-cukiniowy - pycha pomidorowo-paprykowy z feta i bazylia- pycha brokulowy z wedzonka, grzankami i kremowka - pycha planuje kalafiorowy,zielony groszek, grzybowy i dyniowy z mlekiem kokosowym lub jablkiem (tylko skad teraz dynie wziac ) i ze szparagow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.01.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Smakowicie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ojjj, zakup blendera mnie czeka jak nic, żyrafa taka mi potrzebna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 wlasnie taka zyrafke sobie za punkty wybralam, ma dodatkowo pojemnik z nozami do ziol i krojenia warzyw i pojemnik do koktajli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 No właśnie, muszę nabyć, kurde. My na orlenie tankujemy, nie dają żyraf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts