Arnika 18.01.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 No właśnie.. mdły cały wyszedł... a pierwszy raz robiłam... Na rosołku z indyka, jarzyny, brokuły.. bez cebulki i bez boczku... dietetyczny miał być.. i o kant potłuc tą dietetykę.. b Chłopakom bardziej doprawiam i z groszkiem i zajadali się... oprócz starszaka , bo jak zobaczył zieloną zupe to nawet do niej nie podszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 ale lyzka chudego wysmazonego boczku z cebulka nie szkodzi a za to walory smakowe podnosi . choc mi smakuje nawet bez boczku, byle grzanki ziolowe byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Grzanki robisz czy kupujesz i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 albo robie albo kupuje ziolowe w biedrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Daj jakieś szczegóły co do tych grzanek w biedronce, jakoś się na nie nie natknęłam!!! Nie przepadam za zupami-kremami, ale taką szparagową to bym zjadła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2014 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 o takie, sa tez czosnkowehttp://alma24.pl/pr_images/8002333011076.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Nigdy na nie nie zwróciłam uwagi... są na dziale z pieczywem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Dzięki, jutro muszę tam zajrzeć to ich poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2014 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 utraty rozumka ciąg dalszy po wyprowadzce na górę trzeba było odmalować mały pokój na dole:rolleyes: miałam piękne plany delikatna szarość na ścianach, przewidująco uszyłam piękne taftowe zasłony w kolorze ciemnej śliwki i jak przyszło kupować farby to Bozia rozumek zabrała i pozwoliłam małżowi wybrać kolor i mam pokój w dziwnym kolorze zbliżonym do ciemnawego różowatego wrzosu:bash: :bash: kolor sam w sobie może nie jest zły ale ni cholery mi do tego pokoju nie pasuje no i zasłony raczej też nie na otarcie łez pojechałam do ikei kupiłam jaśniutko szary klosz do lampy i szare zasłonki, jakąś grafikę dokupię i może jakoś to przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 nie lepiej przemalowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Też mnie zainteresowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wusia - kto chłopu pozwala KOLORY wybierać, jacie! Dobrze, że żółcieni nie wybrał, jak dokupisz te szarości to jakoś dasz radę, a przy następnym malowaniu już sama dopilnujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mimo wszystko (znaczy mimo, że faceci moim zdaniem potrafią gotować, piec, prać, prasować i sprzątać oraz zajmować się dziećmi w każdym wieku) są rzeczy, których facetowi bym nie powierzyła. Na ich czele leży dobieranie kolorów (podobnie jak komponowanie stroju dla dziewczynki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 moj podjalby sie wielu damskich czynnosci(albo uwazanych za damskie) typu gotowanie, prasowanie, pranie i takie tam ale nigdy, przenigdy nie podjalby sie wyboru koloru farby:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 To tak, jak mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2014 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 no wsio z tego że jakbym usłyszała jeszcze raz że on nie ma nic do powiedzenia przy urządzaniu domu to skończyłby jak Ahmed u Brazuli przemalować bym sobie sama musiała bo jak dla niego pięknie jest:bash: i no uczciwie nie wygląda to źle wszystkim oprócz mnie się podobuje a mnie pewnie dlatego nie że inną wizję miałam:( no jakbym meble na białe wymieniła jeszcze to bym wrzeszczała że bossssssssski kolorek mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 no to pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 A co ... źle jest...??? Przecież faceci rozróżniają cztery kolory.. :1. biały2. czarny3. zajebisty4. pedalski.... Według Twojego męża ... macie zajebisty kolor w pokoju... i tego się trzymajmy... A żółty DPSia nie jest zły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.01.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 pokaż, pokaż nio mom białych mebli a poważnie jak małż skończy wieszać lampę bo kabelki skrócić musi i zawalczę z zasłonkami to pstryknę fotkę w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts