wu 25.01.2014 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 no zakładając telekonferencję z Gwoździkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 T napisz konkretnie z bardzo dokładnym opisem co to ma być, jaki rozmiar i kolor, i nazwa... byłam chyba w czwartek ostatnio.. a i może w przyszłym tyg będę znowu... albo i mój ślubny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Widziałam - Wusia jest bardzo kobiecą kobietą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2014 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Wiolcia seria nazywa się hemsta są duże klosze wiszące taki jak na mojej fotce i małe jak na kinkiet czy lampkę na biurko i ja kciałabym małą szarą coby pasiła do zwisa o takie coś co siedzi na dole pośrodku zdjęcia jedną sztukę bym prosiła jakby się dało http://cdn3.cdnme.se/429540/6-3/hemsta_52c829bee087c353b6085c5e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.01.2014 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Malcia a wybierasz się wkrótce do ikei?? Wiem, mam zapłon, ale wczoraj mnie wsysło ,znaczy jak mniemaliście pojechałam, bądź poszłam - dowolne wybrać bynajmniej nie na dołek Ale widzę, że Wiola już się na ochotnika zgłosiła Gdyby nie dotarła, to ja w środę będę to krzycz. A ryby łowię,dość systematycznie w ostatnim czasie (nim stawy zamarzły) i wypuszczam jak niewymiarowy sztuk się trafi, no chyba,że pyci, to na żywca zostaje,a potem mam 6 kg szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Oooo, kochana - jak w środę będziesz, to teraz ja mam prośbę. Potrzebna mi taka "kieszonkowa" deska do prasowania, wieszana w szafie jak wieszak. Kosztuje około 80 zł. Byłabym zobowiązana, jakbyś jedną taką nabyła i wiosną, jadąc do nas, zabrała. :lol: Zarzuć tylko na priva numerek konta, cobym Ci kaskę wysłała, kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2014 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Maaaalka zabierz mnie na ryby już pisałam u Cię Wiolę przesłucham i jak coś esesmana wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Na tą chwilę teraz dzisiaj o 8.23 jeszcze do I nie jadę.... ale nie wiem co dzisiejszy dzień przyniesie... bo zegar muszę nabyć... może później pojadę, może jutro , a może za dwa tyg.. zależy jak mi się umyśli... jak będę to będę dzwoniła, bo znając życie nie zapiszę i nie zabiorę kartki do I. i nie będę wiedziała co mam kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2014 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 oooo Wiolcia toś mi dobrze zrobiła wobec powyższego jak się nie odmeldujesz do jutra ( wieczorem sprawdzę telefonicznie ) że jedziesz to będę molestować Malcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Wusia ale nie ma tej hemsty w ikea polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 wusia jaki to byl przepis z tym makaronem niedzwiedzim?? nie umiem znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2014 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 no właśnie TAR-cia cały urok tej sytuacji że była na ich stronie polskiej i dzień przed kupnem była a potem znikła:( dlatego się boję że wycofali i tyle co na sklepie zostało:( Martusia gotujesz makaron, na patelnię ciut oleju, ciut masła, przegnieciony czosnek i bazylia, podgrzać na gorące makaron pomiąchać chwilę, doprawić jeszcze pieprzem i jarzynką i wcinać, koleżanka posypała na talerzu startym żółtym serem i też super było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 z tym to raczej sie wlasnie tak nastawiaj, ze wycofane, tak mnie gnojki ikeowe wyciulały z aspelundem, to byl pierwszy i ostani raz kiedy kupilam meble w ikea:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.01.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 z tym to raczej sie wlasnie tak nastawiaj, ze wycofane, tak mnie gnojki ikeowe wyciulały z aspelundem, to byl pierwszy i ostani raz kiedy kupilam meble w ikea:mad: mam szafę aspelund chcesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Mnie też ikeowszczyzna wyrolowała z fotelem - produkt sezonowy i finito, zła byłam jak cholera!!! Al,e nadal ich lubię!!! Wusia, a do tego makaronu to jakowys ochłap można wrzucić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2014 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 tamtaratam dzięki Wiolci klosik mam Brazula jak najbardziej z tym że ja na ogół robię ochłap osobno w sensie jakiś stek z wołowinki minutowy czy filecik z indyka bzzzzzz panierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 sprobuje bo nabylam juz ten makaron niedzwiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.01.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Makaron niedwiedzi ? Nie widziałem jeszcze , jak wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.01.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 to taka przenosnia troche makaron z czosnkiem niedzwiedzim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 27.01.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jaki czosnek niedźwiedzi ? A rozumiem . W lesie rośnie dziko czosnek . Niedźwiedź przechodzi i go obszczywa albo jeszcze co innego . Stąd niedźwiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts