markoto 27.01.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 no dokadnie tak to sie odbywa , stad ten wspaniały smak i zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Czosnek niedźwiedzi nawet mam... to takie listki obszczane przez niedźwiedzia jak mawia Fenix:lol2:. Ale nie wiedziałam, że i makaron niedźwiedziom podrzucają.... Wuśka, ależ poszalałaś z tym różem:lol2:. Machałam Ci dzisiaj, wiesz;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Jak to w 007 było... jak jest pokój różowy to pająki się go nie imają... Za to własny kąt z biurkiem bezcenny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2014 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Rasiula to czegoś nie zajechała:cry: to nie ja tylko małż Wiolcia nie wierz w to;) jeszcze dobrze farba nie wyschła już pająk w kącie siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ....eee bo to był zameldowany już... Jak Rasia jechała... to Ty jeszcze w pracy byłaś... trochę Ją usprawiedliwię... wpadła jak po ogień.... Jak to Rasia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 U Malci wrzuciłam odpowiedź, a miała być u Ciebie, to przyklejam;). Nie buc Wusiek... ja czekam, aż przemalujesz wszystko... wtedy będę wiedziała co Ci w prezencie przywieźć;): http://image.ceneo.pl/data/products/14295451/i-kajdanki-z-futerkiem-w-kolorze-rozowym.jpg ... trafiłam z kolorem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 znaczy mam rozumieć że się dożywotnio do mnie nie wybierasz:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Teraz Twoja kolej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 hmmm niech pomyślę czyja Ty częściej latasz w te strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Różowe, misiowate kajdanki ... no gender w pełnej krasie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.02.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Wusia, jak mama sie czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2014 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 TAR-ciu kiepsko, kamień zablokował przewód, początki żółtaczki mechanicznej no i stan zapalny, walą antybiotyki, rozkurczowe i przeciwbólowe, lekarz który robił usg mówił że nawet dobrze podleczyć stan zapalny zanim ciachną ale i tak ordynator straci jutro serce jak go dorwę na dyżurze a mamie najlepiej jak siedzę i miziam ją po brzuszku, mówi że mniej ją boli no ale nie mogę tam siedzieć całą noc bo mi nie pozwolą i chyba rzeczywiście jej to pomaga bo jak zaczynam miziać to moment i zasypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.02.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 to pomiziaj i ode mnie, trzymajcie sie mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2014 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 dzięki TAR-ciu dobija mnie bezsilność, żaden ćwok nic nie zrobi przerzucają sobie ping ponga, jak sobie ordynator przyjął niech sobie decyduje i sam robi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Wiecie co ... ja nie chciałabym byc lekarzem, za duża odpowiedzialność jak dla mnie ... no i nie jestem. Dobija mnie ten kretyński system pożal się Boże ochrony zdrowia, ręce opadają!!! Przecież wiemy wszyscy, że jest mnóstwo wspaniałych lekarzy, pełnych współczucia i empatii ... tylko do cholery gdzie???? Jak można, w świetle prawa, przekazywać sobie pacjenta jak piłeczkę ping-pongową i umywać ręce, "bo to nie mój pacjent"??? Wusia, wytrwałości życzę!! Pozdrowienia i życzenia żeby nie bolało dla Mamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Wpadłam zapytać co słychać u mamy...?Jakie wieści.... Odezwij się Wusia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 pewnie jest u mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.02.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.02.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 mama leży sobie i cierpi, jak wyjdzie to jej tylko odwyk zostanie bo od 4 dni wyłącznie pije:rolleyes: dostaje już dwa antybiotyki, przeciwbólowe łącznie z morfiną ordynator łaskawie zadysponował na jutro usg po którym równie łaskawie raczy podać termin zabiegu, mam wrażenie że walę głową w mur:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 ja piernicze to chore jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts