wu 05.02.2014 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 litości nie mają i już dzisiaj Ją posadzili;) ale się żaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Na pewno nie jest łatwo, ale za to szybciej dojdzie do siebie, sama wiesz. Oby jak najmniej bólu, oby jak najszybciej do pełnej formy! Wusia - Ciebie to zajęcie się sobą wciąż dotyczy. Zwłaszcza w temacie zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.02.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Depesia a nie zauwazylas jak Wuska sprytnie te nasze uwagi pomija milczeniem, jakby ich nie bylo i nie do niej to jak rzucanie grochem o sciane:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 No ba - czysto po Wusinemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 DPS-iu pod tym względem okrucieństwo wrodzone bardzo pomaga;) po sobie wiem że im szybciej z łóżka wstanie jak pozwolą tym szybciej będzie sprawna:) boleć będzie i to jak nie wiem co, ale to tylko ból fizyczny można sobie z nim poradzić, ja z pociętym brzuchem po cesarce i z hemoglobiną 7 byłam po całych dniach sama z dzieckiem i musiałam nosić prawie 4 kg klocusia i wszystko w domu zrobić i się dało Mama mięczak nie jest da radę DPS-iu, TAR-ciu mój stan zdrowia w głównej mierze od spokojności zależy;) jak mi Mama zadzwoniła że wyznaczyli termin zabiegu od razu lżej oddychać było a kręgosłupów nie przeszczepiają jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 No padłam, gdy przeczytałam o tej poświęcającej się wszystkim, jeno nie sobie Mamie .... Niedaleko pada jabłko od jabłoni Uściski przesyłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2014 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 zupełnie nie wiem o co Wam chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.02.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 a bralam cie za yntelygentna bestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 no bo ja jestem jenteligentna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Nie wie, nie wie... Się uczy, to będzie wiedzieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 zupełnie nie wiem o co Wam chodzi Naprawdę .... no tak, czepiamy się, no nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ja się nie wtrącam ... (to nieprawda, bo nie napisałbym tego posta ... ale.... załóżmy, że się nie trącam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Brazunia a gdzież tam czepiacie;) toż to troska w najczystszej postaci Gwoździku Ty się możesz zawsze i wszędzie wolna sobota + karnawał = napad głupawki oponki serowe raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ...Gwoździku Ty możesz zawsze i wszędzie ... .... dzięki ... będę miał na uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 no koniecznie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 mmmmmmmmmmmm oponki serowe.... Ja mam już oponki.. to za te serowe podziękuję.... Jak mama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Gwoździku Ty się możesz zawsze i wszędzie .... dzięki ... będę miał na uwadze Fajnie się robi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2014 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Właśnie - jak Mama ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2014 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 znaczy Mama niby lepiej, niby wstaje i chodzi ale martwi mnie że nagle zwiększyła się gwałtownie ilość płynu który wycieka drenem z rany:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Wusiu, nie martw się na zapas, to na pewno da się wytłumaczyć, na FM są też lekarze. pozdrowienia dla Mamy!! Nefercia .... ściskam mocno za tekst o blokersie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts