wu 09.02.2014 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Brazula no bo widzisz z doświadczenia własnego wiem że zmniejszać się powinna ilość a nie zwiększać, nawet ordynator coś tam mruczał w piątek, mam nadzieję że zwiększenie wynika z tego że wstała i chodzić zaczęła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2014 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Pewnie tak. Ja po cesarce spacerki sobie robiłam to na drugi dzień gorączka i osłabienie dopadły mnie jak wściekłe wilki! Trzymam kciuki za Mamę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2014 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 eeeeeeee po cesarce jak wstać pozwolili to pierwsze co poleciałam się wykąpać pod nadzorem siostry własnej ale pierwsze co kąpiel:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Braza Przytulam Wusia - zdrówka Mamie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.02.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Nefer - miło Cię czytać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Mam nadzieję, że iu Mamy wszystko ok i że wraca do zdrowia, za co wciąż kciuki trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2014 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) Nefciu dzięki Kochana hej Gwoździku DPS-ia dzisiaj dren usunęli, Mama mówi że aż jej się paznokcie na stopach zwinęły z radości;) jak lekarz wyciągnął a potem stwierdził słodko się uśmiechając "prawda że nie jesteśmy okrutni" człapie sobie powoli, rana coś tam nie bardzo się goi ale powolutku już je normalne w sensie stałe posiłki, dzisiaj jej pierś z kuraka na parze zrobiłam trochę lepsze to niż ten "ptok z piórami mielony" co to za wędlinę drobiową w szpitalu robi:rolleyes: trzymaj Kochana trzymaj:hug: to może pojutrze wyjdzie:) Edytowane 10 Lutego 2014 przez wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Znowu coś wymyśliłaś! A trzymać to ja trzymam, chyba na nogach będe niedługo trzymać, bo i za książkę Franiową trzymać mus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2014 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 aaaaaaaaaaa to to już dawno wymyśliłam jak mnie się tak pierwszy raz stało że mnie do szpitala do porodu przyjmowali i piguła 3 razy wenflon wbijała i nie wyszło i zagroziła że wróci za chwilę ale na szczęście inna przyszła i od pierwszego ( jej a czwartego mojego ) strzału się udało małż po 2 razie wyszedł z sali a ja po trzecim z siebie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Pozdrów Mamę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2014 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 pozdrowię Brazuniu dzięki Kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 a mama u Ciebie sie zatrzyma na czas rekonwalescencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Chyba powinnam jakiś zeszycik z Twoimi powiedzonkami założyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2014 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 jak ją gwoździem do podłogi przybiję to pewnie tak:rolleyes: ale jak ją znam to pogna galopem do domu ale sama tam nie będzie na szczęście, chociaż z drugie strony to ja nie wiem czy to szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2014 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 eeeeeeeeee tam DPS-ia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 jak ją gwoździem do podłogi przybiję to pewnie tak:rolleyes: ale jak ją znam to pogna galopem do domu ale sama tam nie będzie na szczęście, chociaż z drugie strony to ja nie wiem czy to szczęście tylko ciekawe co na to Gwozdzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 hmmmmmmmm w sumie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.02.2014 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Wusia, jesteś booooskaa! :rotfl:Uściski dla Mamy i Ciebie:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.02.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Uściski i dużo zdrowia dla mamy. Wusia zrobilam ten twoj makaron ale dodalam jeszcze na patelnie chilli i odrobine szynki tej ala szwardzwaldzkiej no i na koniec na makaron parmezan jeny jakie to bylo pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Wusia, daj jeszcze raz podpowiedź na ten makaron, bo nie zapisałam a w tych czeluściach nie odkopię!!! Chętnie poczytałam odniesienie się Gwoździka do tej propozycji przybicia .... naprawdę chętnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts