markoto 11.02.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 tu masz przepis http://slodki-kompromis.blogspot.com/2013/07/spaghetti-aglio-olio-e-peperoncino.html#more bardzo podobny do wusiakowego ja dawalam na poczatku odrobine masla jeszcze i taka szynke troche surowa w male kawaleczki, no i ja i wuska robilam ten makaron z czosnkiem niedzwiedzim taki lekko zielonawy do dostania w biedronce i lidlu ale jak widac zwykle spagetti tez moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ech jak dobrze ze my makaronu nie jadamy i czosnku nie lubimy, bo bysmy hipciami byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.02.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 makaron ugotowany aldente wcale nie jest wysokokaloryczny a oliwa zdrowa tylko ten parmezan troche nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 my jacys niemakaronowi jestesmy - poza pomidorowa, bo tam musi byc duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.02.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ja uwielbiam, moje dzieci tez a A. nie bardzo wiec za czesto nie robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 u nas raczej tradycyjnie miecho, ziemniaki w kazdej postaci, duzo kaszy i ryz. makaron to ostatecznosc jak juz nic w domu nie ma to szybka zapiekanka makaronowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.02.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) a u nas co podam jedno moje dziecie nie je nic co nie jest kotletem w panierce wiec musze mu kombinowac dania zastepcze , np tortille pelnoziarnista z miesem z indyka pieczonym na grilu z duza iloscia salaty i pomidora, polane ketchupem lub sosem czosnkowym na jogurcie albo podobnie tylko pomiedzy bulkami jako hamburger, zadowoli sie te kluskami na parze z polewa albo pierogami z miesem ale tego znow nie lubi A. wiec niestety kombinuje czasami robiac 2 rozne dania teraz mamy tydzien zupowy bo dostalismy rosol od dziadka Edytowane 11 Lutego 2014 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2014 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 dzięki za trzymanie kciuków Mama jutro wychodzi do domu:) cze Rasiątko i dla Ciebie uściski Martusia jedna moja koleżanka dodała pokrojone suszone pomidory i posypała słonecznikiem, inna posypała tylko startym serem i obie piały z zachwytu Brazula ja wlewam ciutkę oleju, dodaję trochę masła, przegniecony czosnek, zioła - bazylia, dalmatyńskie, prowansalskie jakie mi w łapki wpadną trochu jarzynki i pieprzu, podgrzewam, sruuuuuu do tego makaron i miącham razem trochu żeby się ładnie podgrzało, potem można albo solo pożreć albo jaki dodatek do jakiegoś mięcha - stek minutowy z wołowinki, filecik z indyka bądź z kurczaka zamarynowany i bez panierki albo rybcia TAR-cia u mnie makaron dość często bo szybko jedzonko z niego wykroić można;) ryż od czasu do czasu a ziemniaki najczęściej jako element warzyw na patelnię nie lubię odgrzewanego jedzonka więc staram się mieć kilka szybkich dań takich półgodzinnych;) na podorędziu coby zrobić jak z pracy wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Widzę, że Mama idzie do domku.. czyli ku lepszemu się ma .. Super i dalej zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2014 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 no z tym ku lepszemu to nie wiem coś tam z tą raną nie do końca dobrze jakieś krwiaczki, jakieś coś, jakieś okłady do robienia to nie wiem jak to jest no i boli Mamę w tym miejscu gdzie jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Na pewno Twoja siostra fachowo się Mamą zajmie. Wszystko będzie dobrze, Wusiu, Mama da radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2014 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 DPS-iu zmiana opatrunków to nie problem, martwi mnie że to się nie goi jak powinno, zrobili Jej wieczorem jakiś okład z alkoholu pewnie "suszą" ranę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Trzymam nieustająco, kochana. Czasem coś się trochę paprze, ale trzeba być dobrej myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2014 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 wiesz DPS-ia ja trochę może panikuję tak na wyrost ale mam tak popaprany tydzień że albo mnie szlag trafi albo kogoś do końca tygodnia zabiję więc wolę się trząść nad Mamą niż myśleć o tym co reszta tygodnia przyniesie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Chętnie wskażę parę potencjalnych ofiar, jesli mordercze zapędy Ci nie przejdą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Oooo, ja też mogę kilka osób dopisac, czemu nie!!! Dzięki za podpowiedź w sprawie makaronu. Ten z czosnkiem niedźwiedzim mam!!!! Uściski dla Mamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2014 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 tylko totalne wyczerpanie chroni mnie od mordowania jak leci:( Mamu w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 dzięki Osiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ja też życzę zdrówka ... To (zdrówko) jest najważniejsze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts