Arnika 14.02.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 eeee... to nie działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Gadanie o stresie chyba nie działa ... tak widze. A może po prostu wezwać karetkę? Albo zagrozic wezwaniem karetki z odegraniem pełnego przedstawienia: wziąć telefon i wybić numer pogotowia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2014 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 dzisiaj trochu lepiej, pokutę ma przy każdej zmianie opatrunku a nasza służba zdrowia to coraz bliższa jestem poszukania w necie receptury jakiegoś domowej produkcji materiału wybuchowego coby to wszystko w pi........du posłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Ano... Tylko, że system gówniany wysadzisz, a ludzie już całkiem dokąd nie będa mieli pójść... Trudna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Spoko, do tej pory tylu rządom nie udało się pomimo wielkich starań nas wykończyć to i nawet jak Wusia rozp..j zrobi też sobie poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2014 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 i tak zasadniczo nie mają jeszcze Mama leżała w szpitalu to dwa razy dziewczynę odesłali jednego dnia jak i moją Mamę a z wyrostkiem była a pod wieczór na gwałt operowali bo się wyrostek rozlał to już nawet nie są jaja:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 No to nie są jaja, to jest żenujący poziom wiedzy lekarskiej i opieki nad chorym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 no jakby nie moje kopanie wszystkich to moja Mama też by tak skończyła bo w woreczku ropa była i też by się mógł rozlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.02.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 czasami dobrze jak kobieta ma jaja ... ... ..u Takich lubię napisać posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Zdecydowanie wolę, jak kobieta i każdy inny człowiek ma charakter. Wtedy przynajmniej nie zmusza całego otoczenia do zajmowania się tą słabszą biedną osobą.. Radzi sobie sam/a, nie potrzebuje cudzej energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2014 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Gwoździku czuję się mile pomiziana DPS-ia ale czasem chciałabym pobyć tak ze dwie godzinki taką małą słodziutką blondi, głupiutką, nieporadną, żeby się mną ktoś pozajmował bo dłużej to by mnie szlag trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.02.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Czytam.. i nie wiem co u Mamy? lepiej , tak samo, gorzej... do lekarza poszła czy nie...???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Wusia - chcieć Ci wolno, a czemu by nie... Ale BYĆ - zabrania się! Jak Mama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 No sorry, czasami wolno nam byc nawet taką gąseczką co to nic nie wie i nie umie .... byle nie za często, bo się znudzi:) Jak Mama???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2014 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 mnie już wszystko opadło, słaba jest, opatrunki siora zmienia, stan podgorączkowy niby minął, a do lekarza wybiera się w czwartek znaczy do chirurga na zdjęcie szwów no i może jak jutro odpowiedni rodzinny przyjmować będzie to po badania normalne w sensie morfologia i takie tam pójdzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.02.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Nie umiem... a szkoda, bo to jest bardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Ano własnie, nie umiem.A bardzo bym chciała!Czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2014 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 no jakbym się spięła i nadęła to pewnie bym dała radę się przeobrazić ale ni hu hu nie mam na to szans bo musiałby być ktoś kto poniańczy słodkie blondi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 A ja się naumiałam, acha!!!! I trenuje, coby nie zapomnieć, najczęściej w temacie auta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.02.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 U mnie nie przejdzie... wszyscy wiedzą, że auta oba mam rozpracowane i jak do mechaniora jadę to sugeruję co mi sie wydaje... trafność jakieś 98% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts