TAR 16.02.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 umiem, kiedy potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No właśnie TARcia, jak potrzeba to czemu nieeeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.02.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 pewnie, zycie trzeba sobie ulatwiac a nie ciagle za himena/osiolka* robic qrcze z wiekiem jakbym madrzejsza sie robila a moze to nauki o asertywnosci sie odzywaja * niepotrzebne skreslic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ale wiecie, jak taka baba z charakterem nagle w słodkiego, niegramotnego kotecka się zamienia to to jest bardzo, ale to baaaardzo naciągane I tylko nieznający owej kobiety da się na to nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Sipatka, toż nikt nie będzie udawał umierającego łabądka przed tymi, którzy nas znają!!! Ciekawiej jest, gdy taka nieśmiała i nic nie umiejąca naiwna laleczka nagle zamienia się w stuprocentową zołzę .... oooo, kocham widzieć miny ludzi w takich momentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.02.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.02.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) Sipatka, toż nikt nie będzie udawał umierającego łabądka przed tymi, którzy nas znają!!! Ciekawiej jest, gdy taka nieśmiała i nic nie umiejąca naiwna laleczka nagle zamienia się w stuprocentową zołzę .... oooo, kocham widzieć miny ludzi w takich momentach otóż to moja droga kolezanko, ja tez uwielbiam takie scenki a chyba jeszcze bardziej moj maz. i jakos nie zauwazam w takiej chwili solidarnosci penisow (mozna tak to okreslic? ) Edytowane 17 Lutego 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2014 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 tia a jak się męciźnie zrobi wykład na temat materiałów budowlanych, gwoździ do betonu i przekroju więźby to jego mina jest dopiero bezcenna:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No właśnie, szczególnie gdy przed kilkoma chwilami ta sama kobietka nie wiedziała, że coś takiego jak śrubokręt w ogóle istnieje:D Bezcenne doświadczenie!! Istnieje solidarność penisów (plemników) i jajników, to już udowodnione!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.02.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 NOooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2014 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 i jak tu teraz robić za blondi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jak budowaliśmy dom to przyszedł do nas taki jakiś przemądrzały jajeczny i mądrował się a przy okazji przepytywał małża mojego o różne sprawy dot. budowy domu. Małż słuchał i słuchał i w końcu jak mu się udało coś powiedzieć to wydusił z siebie "Ale w sprawie budowy domu to z żoną proszę, bo ja się wogólę na tym nie znam. Żona wie to panu powie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.02.2014 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 no to całkiem jak u mnie:rotfl: ja wiem jakie przekroje więźby ile gdzie i jakiego ocieplenia jak w piecu rozpalać mnie hydraulicy uczyli mojny tylko o wykończeniu coś wie bo robił sam w kwestii wykończenia robią się listwy przypodłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.02.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ....gwoździ do betonu .... ....... lepsze takie niż do trumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Te do betonu nawet ładniejsze ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 A Myślałam, że to tylko u nas jest tak, że to ja muszę najpierw wszystko wiedzieć, a potem Sołtysowi wytłumaczyć, co ma zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 kurka, dziewczynki nie piszcie tak, bo wychodzi ze pierdolowatych chlopow posiadamy;) , a moj jest calkiem zmyslny i do rzeczy uzupelniamy sie ja sie znam na jednym a on nie ma sobie rownych w innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 e to do prac domowo-wykonczeniowych to moj jest niezastapiony, zawsze wymysli jak cos rozwiazac ja juz sie nawet nie wysilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Żeby nie było - u mnie od palenia w kominku jest najlepszy mąż (ale to fajnie zabrzmiało). W końcu w ciepłownictwie pracuje to nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts