Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sipatka, toż nikt nie będzie udawał umierającego łabądka przed tymi, którzy nas znają!!! Ciekawiej jest, gdy taka nieśmiała i nic nie umiejąca naiwna laleczka nagle zamienia się w stuprocentową zołzę .... oooo, kocham widzieć miny ludzi w takich momentach :D

Sipatka, toż nikt nie będzie udawał umierającego łabądka przed tymi, którzy nas znają!!! Ciekawiej jest, gdy taka nieśmiała i nic nie umiejąca naiwna laleczka nagle zamienia się w stuprocentową zołzę .... oooo, kocham widzieć miny ludzi w takich momentach :D

otóż to moja droga kolezanko, ja tez uwielbiam takie scenki a chyba jeszcze bardziej moj maz. i jakos nie zauwazam w takiej chwili solidarnosci penisow (mozna tak to okreslic? ;) )

Edytowane przez TAR

No właśnie, szczególnie gdy przed kilkoma chwilami ta sama kobietka nie wiedziała, że coś takiego jak śrubokręt w ogóle istnieje:D Bezcenne doświadczenie!!

Istnieje solidarność penisów (plemników) i jajników, to już udowodnione!!!

Jak budowaliśmy dom to przyszedł do nas taki jakiś przemądrzały jajeczny i mądrował się a przy okazji przepytywał małża mojego o różne sprawy dot. budowy domu.

Małż słuchał i słuchał i w końcu jak mu się udało coś powiedzieć to wydusił z siebie "Ale w sprawie budowy domu to z żoną proszę, bo ja się wogólę na tym nie znam. Żona wie to panu powie" :lol2:

no to całkiem jak u mnie:rotfl: ja wiem jakie przekroje więźby ile gdzie i jakiego ocieplenia jak w piecu rozpalać mnie hydraulicy uczyli mojny tylko o wykończeniu coś wie bo robił sam ;)

w kwestii wykończenia robią się listwy przypodłogowe ;)