TAR 10.03.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Wusia zapamietaj - nie ma ludzi niezastapionych A mamie zycze duzo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.03.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Ja to sobie tak konkluduję, że Wuska chyba lubi byc niezastąpiona .... ....wiem, gdzie są drzwi, sama wyjdę, wykopywać nie trzeba ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2014 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 TAR-cia wiem tyle że mnie źle wychowali niestety zastępowanie szefowej ma szereg negatywnych konsekwencji:( akurat taka sytuacja w pracy że jedna z nas musi być a ona dostała polecenie wyjazdu służbowego no i d....a, ja niestety musiałam zostać w pracy, acz miło ze nie dostałam ja polecenia że mam przełożyć urlop tylko zostałam o to poproszona;) Brazula żebyś Ty wiedziała jak mnie nerwy szarpią w robocie jak patrzę jaka pogoda za oknem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.03.2014 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Wusiak - mieszam i kciuki trzymam, żeby Mam zdrowiała i żeby coraz lepiej było. Oby wszystko się ułożyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 dzięki DPS-iu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.03.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 A ja myślałam , że u Mamy po operacji to już historia... a tu takie kfiotki... Zdrówka życzę niech najszybciej jak tylko może dochodzi do siebie... Nooo WUsia.. w sumie to nic nowego, że jesteś zarobiona i niezastapiona.. , ale nowe , że poproszono... Jak Piotruś? zdrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.03.2014 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 To kiedy ten urlop zaczynasz, kochana? Pifffko walnij w tej intencji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2014 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 ano Wioluś tyż bym chciała żeby Mama latał już jak motylek ale jak zwykle ma pod górkę no nowość a Piotruś kasłać zaczyna DPS-ia od jutra na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.03.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Zdyscyplinowane dziecko - chorować zaczyna tak, żeby mama nie musiała brać L-4! Ma tę obowiązkowość po mamusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2014 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 a nie pokasływać to On już z tydzień tak niezobowiązująco pokasłuje ale w tą noc bardziej się przyłożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Widocznie lubi być tak samo solidny jak Mama:lol2: Buziaki dla Piotrusia i Mamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.03.2014 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Wusia, mam nadzieję, że miło zaczęłaś urlop. Odpoczywaj, dziewczyno, nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2014 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 miło;) poszedłam do fryzjera zadysponowałam że kolor ma być wiosenny radosny z tym że nie zielony no i mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 to jaki? niebieski jak blekit nieba czy zólty /fioletowy jak krokusy a moze siwizna i biel przebisniegow:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2014 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 złośliwiec:P siwizna właśnie zniknięta została;) a kolory hmmmm ni cholery nie wiem;) trochę jakby bordo trochę jakby miedź z rudawymi refleksami, bawiła się dzisiaj fryzjerka na maksa:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 to jesienna ta fryzura a nie wiosenna:p trza bylo fiolet pierdyknac na glowie albo blonda jakiego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2014 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 w blondzie ponoć mi nie do twarzy;) na fiolet jednakowoż za młoda jezdem:rotfl: mnie potrzebny był nowy świeżutki kolorek no i żeby siwce poszły precz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 wymyslasz, trzeba bylo sobie niebieski pierdyknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 wiesz niespecjalnie zwracam uwagę na to co mam na głowie ale obawiam się że mogłabym się w nerwicę wpędzić jakby mnie co i rusz taki łeb w lusterku straszył w ogóle miałam obawy z czym wyjdę na głowie jak patrzyłam co fryzjerka robi;) a ona pyk miseczkę na wagę i trochę z tej tubki trochę z tamtej i jeszcze z następnej dolała płynu z butli i następna micha na wagę i tak trzy wymieszała i wzięła się za malowanie ale zadowolona jestem ciepłe kolorki ładnie bledziocha ożywiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 nosilam sie kiedys na czerwono ale juz bym nie wrocila do tego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts