Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wusia - w szpitalu, przepraszam?

W szpitalu ktokolwiek z pracy Cię niepokoił???

To już jest patologia i to może być wyłącznie TWOJA wina.

Pozwalasz na to, a nawet być może zachęcasz.

NIKT nie dzwoni/przeszkadza swoim pracownikom, leżącym w szpitalu, nikt!

Jesli tak się dzieje, to to znaczy, że pracownik ma coś z głową i pozwala na to!!! :mad:

Sama znajdę drzwi, sama, proszę mnie nie popychać!!!

ło jesoooooo ale raban:lol2: dzięki Kochani za troskę i zaglądywanie :hug: roboty do szpitala mi nie przyniosła tylko dzwoniła pod pretekstem wypytania o zdrowie kończyła rozmowę słowami żebym kończyła leżenie i wracała do pracy :rotfl: no i oczywiście koleżanka zza biurka która mnie zastępuje tylko wtedy jak o podwyżkę się upomina:mad: beze mnie nic nie zrobi za mnie więc głównie ona wydzwania po kilka kilkanaście razy na dzień ;)

wcale siem nie obrażam jeno wiesnę sobie kontempluję;) i jak raz kocham moją sklerozę;) bom zapomniała cośmy z Synem krokusów jesienią nasadzili i niespodziewajkę miałam jak mi zakwitły:rotfl:

Wioluś dzięki Kochana ale poza głową;) nic mnie nie dolega i tyram sobie w pracy, w domku, w ogródeczku ale z umiarem jakoś mi się udaje;) na starość zmądrzałam czy jak :lol2:

ł

z Synem krokusów jesienią nasadzili i niespodziewajkę miałam jak mi zakwitły:rotfl:

Ja nawet pamiętałam, że posadziliśmy ale myślałam, że je mróz zabił a jednak nie... wychodzą na potęgę ciesząc oko :)

A Grucha z Gremlinką je wąchają i to dopiero kino jest... żałuję, że nie udało mi się tego aparatem uchwycić...:lol2:

Ja nawet pamiętałam, że posadziliśmy ale myślałam, że je mróz zabił a jednak nie... wychodzą na potęgę ciesząc oko :)

A Grucha z Gremlinką je wąchają i to dopiero kino jest... żałuję, że nie udało mi się tego aparatem uchwycić...:lol2:

nooo nasz maly wczoraj nochal w sasanki wkladal, tez nie zdazylam:rolleyes:

Muszę podjechać na rynek w środę i kupić do donic.. tylko co? mam 3 donice w północnym kącie.. i dobrze by było aby na dłużej wystarczyły te kfiotki.. będzie miał mąż urodzinki to chciałabym aby już ładnie było ...

stokrotki / bratki potem begonie moze