Agduś 19.03.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 A Ty się nie rewanżujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.03.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Koczkodan tez człowiek!!!! Pójdem o krok dalij... NIE JEDEN!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Wusia - w szpitalu, przepraszam? W szpitalu ktokolwiek z pracy Cię niepokoił??? To już jest patologia i to może być wyłącznie TWOJA wina. Pozwalasz na to, a nawet być może zachęcasz. NIKT nie dzwoni/przeszkadza swoim pracownikom, leżącym w szpitalu, nikt! Jesli tak się dzieje, to to znaczy, że pracownik ma coś z głową i pozwala na to!!! Sama znajdę drzwi, sama, proszę mnie nie popychać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.03.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Depsia jesteś niemożliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.03.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Spokojnie Depsiu, jesem z Toba, nikt Cię popychac nie będzie!!! Wusia, no normalnie przegięłaś jeśli faktycznie pozwoliłaś na to, żeby do szpitala Ci szefowa dokumenty przynosiła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Wusia.. chwilkę mnie nie było.. a Ty gdzie leżysz....? bo jak gdzieś obok to kliknij .. wpadnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2014 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Chyba w łazience się zatrzasnęła, cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Wusia.. .. a Ty gdzie leżysz....? ... z taką szefową to chyba w ..... Leśnej Górze czy jakoś tak, no u Ojca Mateusza ale to chyba tam skąd ten Gustlikowy kominiorz ..... Sandomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Obraziła się na amen i koniec i szlus! Teraz będziemy 3 lata Ja błagać, żeby z tej łązienki wylazła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.03.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 W papierach utonęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2014 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ło jesoooooo ale raban:lol2: dzięki Kochani za troskę i zaglądywanie roboty do szpitala mi nie przyniosła tylko dzwoniła pod pretekstem wypytania o zdrowie kończyła rozmowę słowami żebym kończyła leżenie i wracała do pracy no i oczywiście koleżanka zza biurka która mnie zastępuje tylko wtedy jak o podwyżkę się upomina:mad: beze mnie nic nie zrobi za mnie więc głównie ona wydzwania po kilka kilkanaście razy na dzień wcale siem nie obrażam jeno wiesnę sobie kontempluję i jak raz kocham moją sklerozę bom zapomniała cośmy z Synem krokusów jesienią nasadzili i niespodziewajkę miałam jak mi zakwitły:rotfl: Wioluś dzięki Kochana ale poza głową nic mnie nie dolega i tyram sobie w pracy, w domku, w ogródeczku ale z umiarem jakoś mi się udaje;) na starość zmądrzałam czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2014 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ooooo Sipatka skąd wiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 No jak miło czytać A koleżanke to ja bym takim ciepłym ... zlała http://www.cosgan.de/images/midi/boese/a050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 ł z Synem krokusów jesienią nasadzili i niespodziewajkę miałam jak mi zakwitły:rotfl: Ja nawet pamiętałam, że posadziliśmy ale myślałam, że je mróz zabił a jednak nie... wychodzą na potęgę ciesząc oko A Grucha z Gremlinką je wąchają i to dopiero kino jest... żałuję, że nie udało mi się tego aparatem uchwycić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Uff, bo już myślałam, że mimo oparcia w Brazie może być krucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ja nawet pamiętałam, że posadziliśmy ale myślałam, że je mróz zabił a jednak nie... wychodzą na potęgę ciesząc oko A Grucha z Gremlinką je wąchają i to dopiero kino jest... żałuję, że nie udało mi się tego aparatem uchwycić... nooo nasz maly wczoraj nochal w sasanki wkladal, tez nie zdazylam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2014 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 moja jak mnie widzi przy roślinkach to przezornie 3 metry dalej stoi;) posadziłam pomponiaste stokrotki małż wieszczył że od razu pożarte zostaną ale póki co "nie rusz" działa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Muszę podjechać na rynek w środę i kupić do donic.. tylko co? mam 3 donice w północnym kącie.. i dobrze by było aby na dłużej wystarczyły te kfiotki.. będzie miał mąż urodzinki to chciałabym aby już ładnie było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 moje roslin je jedza tylko wachaja i obsikuja:mad: jeszcze Kastus to przyzwoicie w trawie leje ale ten maly cholernik centralnie na rosline, w gore szczy, zalatwil mi swierka albercika i w zurawki robi:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Muszę podjechać na rynek w środę i kupić do donic.. tylko co? mam 3 donice w północnym kącie.. i dobrze by było aby na dłużej wystarczyły te kfiotki.. będzie miał mąż urodzinki to chciałabym aby już ładnie było ... stokrotki / bratki potem begonie moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts