Moose 24.03.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Twój wsadzał w sasanki a mój kwiatki do nochala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2014 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 moja to jak kosiarka po trawie zapiernicza, a i inne roślinki smaczne dla niej:mad: rozchodnika mi w zeszłym roku wyrwała ale wsadziłam bo nie zmasakrowała całkiem to za drugim razem rozprawiła się z nim skutecznie:( uczciwie się przyznaję że wpie....ol był i chyba pomogło bo odpukać ostatnio niczego nie rusza poza trawą ale to jej wolno;) a rozchodnik twarda bestia bo sobie jakieś tam małe coś zostawił i teraz wyłazi powoli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Twój wsadzał w sasanki a mój kwiatki do nochala moja to jak kosiarka po trawie zapiernicza, a i inne roślinki smaczne dla niej:mad: rozchodnika mi w zeszłym roku wyrwała ale wsadziłam bo nie zmasakrowała całkiem to za drugim razem rozprawiła się z nim skutecznie:( uczciwie się przyznaję że wpie....ol był i chyba pomogło bo odpukać ostatnio niczego nie rusza poza trawą ale to jej wolno;) a rozchodnik twarda bestia bo sobie jakieś tam małe coś zostawił i teraz wyłazi powoli;) trawe to dziamgola tylko jak im cos w brzuszku siedzi. jedynie mozge lubia ciamkac dla przyjemnosci, ona chyba jakas smacznie slodka jest, Kasti jak wlezie w kepke mozgi to z pol godziny siedzi w niej i cmoka a maly kore wpiernicza mysli ze to chrupki, on wiecznie nienazarty jakis taki:rolleyes: a potem kupacze drewniane:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2014 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 to mojej chyba non stop coś siedzi bo się normalnie pasie jak krowa:rotfl: a podkrada brzozowe polanka do gryzienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 a maly kore wpiernicza mysli ze to chrupki, on wiecznie nienazarty jakis taki:rolleyes: a potem kupacze drewniane Zacznij pelletem handlować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Emi się w kompoście. Nie szkodzi jej jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Tyrion co chwila coś wykopuje a ja to wsadzam z powrotem. Mojego ryku w tej chwili nikt nie chciałby słyszeć a Tyrionek ma to w d.... Ot, charakterek taki! Nigdy nie wiem, co i gdzie znowu wyrwie, taki urok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Przyzwyczaił się po prostu. Musisz zacząć inaczej ryczeć. Opracuj coś nowego. I raczej nie o słowa chodzi, bo te akurat pewnie najmniejsze wrażenie na nim wywierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2014 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 no cóż prawda jest taka brutalna niestety że czasem pies lanie dostać musi jak w normalnym stadzie:( w naturalnym środowisku wilkowate niestety tak ustalają hierarchię że ten co gryzie najmocniej podporządkowuje sobie słabszych, zatem najpierw było manto nie tyle bolesne co "upokarzające" z równoczesnym rykiem "nie rusz" i zapamiętała kto rządzi i teraz wystarczy sam ryk nie rusz od czasu do czasu żeby wiała od roślin, a im bardziej dominujący pies tym częściej trzeba walkę o pozycję toczyć mój ojciec ze swoim owczarkiem średnio raz w miesiącu o drzwi się rzucali żeby udowodnić kto tu rządzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.03.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Emi przyjęła do wiadomości, że my rządzimy. Podporządkowała sie dorosłym i Weronice. Małgosię (wtedy dwulatkę) potraktowała jako szczenię pary alfa i też traktowała z szacunkiem. A może to była słynna leosiowa miłość do dzieci? Magdę natomiast wciąż usiłowała zdominować, a Magda, ważąc znacznie mniej niż psucz i kochając ją zbyt mocno, żeby użyć narzędzi zwiększających jej siłę, nie miała jak przekonać futra, że powinno jej słuchać. Teraz na ogół jest spokój - Magda urosła, psica zrezygnowała z prób zmiany obowiązującego status quo. No, jeszcze czasem skoczy na Magdę albo Małgosię, ale dostaje zrypkę i to wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.03.2014 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 nasza na szczęście nie skacze tylko nachalnie się pcha do miziania ewentualnie jak się Młody nie upilnuje to Mu pysio "umyje" poza tym grzeczna jest na ogół główny problem u niej był z zamiłowaniem do pożerania mi roślinek:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 trawe to dziamgola tylko jak im cos w brzuszku siedzi. jedynie mozge lubia ciamkac dla przyjemnosci, ona chyba jakas smacznie slodka jest, Kasti jak wlezie w kepke mozgi to z pol godziny siedzi w niej i cmoka a maly kore wpiernicza mysli ze to chrupki, on wiecznie nienazarty jakis taki:rolleyes: a potem kupacze drewniane:bash: To z Inką sobie łape podać mogą... choć ona nie wpadła na pomysł kory zamiast chrupek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Karo jest posłuszny poza czasami jedną sytuacją: nie ma takiej siły, która powstrzymałaby go przed biegiem za Sołtysem oddalającym się na traktorze i za Babcią, oddalającą się na rowerze.Jak mu się zabije jedną dziurę w płocie, to w ciągu kilku dni wygryzie następną sztachetę. Przyjdzie nam chyba jakąś ohydną siatkę założyć za stodołą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Tak sobie wyobraziłam siebie i Tyriona rzucających sobą o drzwi ... cholera, drzwi mogłyby nie wytrzymać a chce je jeszcze jakis czas mieć ... Spróbuje w takim razie tego rzucania przy ścianie drewutni, to będzie jednocześnie test na wytrzymałość ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Zostaw ścianę i drzwi... rzucaj nim mentalnie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Znaczy co? Braza będzie rzucała psychiką Tyriona i vice versa? Kurczę, chciałabym to zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Brazula no wiesz Ty to raczej mikroszkop jezdeś to możesz mieć marne szanse jak Cię Tyrionek walnie o ścianę mój ojciec jednak chłopem był to i masa większa i siła więc nie wiem czy Ty dasz radę poderwać Tyrionka coby ciepnąć nim o ścianę za to obstawiam że on Tobą bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.03.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Znaczy co? Braza będzie rzucała psychiką Tyriona i vice versa? Kurczę, chciałabym to zobaczyć! Dokładnie to miałam na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2014 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Dzisiaj to miałam ochotę nim miotnąć o ścianę wcale nie psychicznie jeno fizycznie, ale macie rację, nie dałabym juz rady ... chociaż ... jak się tak zastanowić to przy takim poziomie wqrwa .... taaaakkk ... szansa była;) A wiesz Agdus ... tak się zastanawiam czy my z Tyrionkiem już nie rzucamy tymi swoimi psychikami bo jakoś ostatnio lekko sponiewierana się czuję a i on jakiś taki nie swój ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.03.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Mnie Gruby miotnął wczoraj i dziś lekko odczuwam to w kręgach szyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts