Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łoooooooo Osia padłam:rotfl: mamy brat miał taki sam przypadek z owczarkiem niemieckim służbowym;) było śliskawo, jakiś egzamin tam mieli jako przewodnik i posłuszny pies;) przewodnik wydał komendę pies szarpną i nieszczęśliwie zahaczył o pana, pan wyrąbał orła na lodzie aż miło i aż ciemno mu się przed oczami zrobiło i leży, piesio podszedł obwąchał i siadł i dalej robić mmmmm auuuuu płakał nad panem, komisja egzaminacyjna tyż się z lodu zbierała ze śmiechu:rotfl:

No ale kiedy czytam o tym miotaniu ciałem i psyche po drzwiach, to mi się odechciewa... Mam nadzieję, że Emi w dobrej kondycji osiągnie jakiś rekordowy dla leosiów wiek. Na razie nieźle jej idzie (odpukać!).

Dzieci się w owczarku belgijskim zakochały, ale jeżeli toto podobne do ONka, to ja nie wiem... Mnie się podoba wilczarz, ale, kurczę, te gabaryty... Uwielbiam duże psy. Jednakowoż trudno się z nimi poruszać, bo już leoś ledwie się mieści w mniejszych mieszkaniach, a jak odwiedzić kogoś w bloku z wilczarzem??? Że już o namiocie nie wspomnę...

No leosie niezmiennie mi się podobają, ale właśnie ze względu na wyjazdy zastanawiam się nad zmniejszeniem wymagań co do rozmiarów.

A ja na warsztatach serowarskich spotkałam prawdziwe cudeńko!

Yorczek, sunieczka.

Malusieńka - ważyła niecałe 2 kg, zminiaturyzowana.

Słodka, miła, miziasta i kochająca leżeć u każdego na kolankach, nie słyszałam ani jednego szczeku, choć po gospodarstwie ganiały przecież hordy obcych jej kursantów.

Lubiła wszystkich, kto na drodze, dawała się wziąć na kolanka, natychmiast się układała wygodnie i zasypiała wtulona.

I bardzo kochająca swego pacia, aż małe ciałko wiło się z radości na jego widok. :D

Pierwszy tak mały piesek, którego widziałam i który nie był wrednym jazgotem!

Aga ... - jak nic york, maltańczyk, lwi piesek.... i małe i włosy mają.. tylko to dwie różne grupy... z tych trzech to ja bym wybrała lewka i maltka..

I małe, i fajne i o drzwi nie trzeba.. z yorkiem może o drzwi nie trzeba, ale charakter mają czasami...