DPS 29.03.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Noooo, ale jakie wyrzuty sumienia potem miał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Nie wiem czy dźganie nosem to były wyrzuty sumienia czy po prostu sprawdzał czy nie trza truchła zakopać coby w lesie nie leżało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2014 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 łoooooooo Osia padłam:rotfl: mamy brat miał taki sam przypadek z owczarkiem niemieckim służbowym;) było śliskawo, jakiś egzamin tam mieli jako przewodnik i posłuszny pies;) przewodnik wydał komendę pies szarpną i nieszczęśliwie zahaczył o pana, pan wyrąbał orła na lodzie aż miło i aż ciemno mu się przed oczami zrobiło i leży, piesio podszedł obwąchał i siadł i dalej robić mmmmm auuuuu płakał nad panem, komisja egzaminacyjna tyż się z lodu zbierała ze śmiechu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2014 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Oj, ja chyba następnym razem sobie yorka kupię... Wredne, ale małe i miotać łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Agdusia, nie idź na łatwiznę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 No ale kiedy czytam o tym miotaniu ciałem i psyche po drzwiach, to mi się odechciewa... Mam nadzieję, że Emi w dobrej kondycji osiągnie jakiś rekordowy dla leosiów wiek. Na razie nieźle jej idzie (odpukać!).Dzieci się w owczarku belgijskim zakochały, ale jeżeli toto podobne do ONka, to ja nie wiem... Mnie się podoba wilczarz, ale, kurczę, te gabaryty... Uwielbiam duże psy. Jednakowoż trudno się z nimi poruszać, bo już leoś ledwie się mieści w mniejszych mieszkaniach, a jak odwiedzić kogoś w bloku z wilczarzem??? Że już o namiocie nie wspomnę...No leosie niezmiennie mi się podobają, ale właśnie ze względu na wyjazdy zastanawiam się nad zmniejszeniem wymagań co do rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.03.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Wilczarz to dla mnie była alternatywa Gruchy... Odstraszyło mnie fryzjerowanie sierści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.03.2014 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 A ja na warsztatach serowarskich spotkałam prawdziwe cudeńko! Yorczek, sunieczka. Malusieńka - ważyła niecałe 2 kg, zminiaturyzowana. Słodka, miła, miziasta i kochająca leżeć u każdego na kolankach, nie słyszałam ani jednego szczeku, choć po gospodarstwie ganiały przecież hordy obcych jej kursantów. Lubiła wszystkich, kto na drodze, dawała się wziąć na kolanka, natychmiast się układała wygodnie i zasypiała wtulona. I bardzo kochająca swego pacia, aż małe ciałko wiło się z radości na jego widok. Pierwszy tak mały piesek, którego widziałam i który nie był wrednym jazgotem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.03.2014 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Aga ... - jak nic york, maltańczyk, lwi piesek.... i małe i włosy mają.. tylko to dwie różne grupy... z tych trzech to ja bym wybrała lewka i maltka.. I małe, i fajne i o drzwi nie trzeba.. z yorkiem może o drzwi nie trzeba, ale charakter mają czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 (edytowane) nieodmiennie podobaja mi sie gryfoniki brzydactwa, pieski charakterne i niezle do ulozenia. nasza pani fryzjerka ma takich 5 sa cudne. Edytowane 31 Marca 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.03.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Mnie też... kiedyś słyszałam tekst.. takie brzydkie aż piękne Z tym, że one mają sierść... i tu mogłabym mieć problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 to moj tekst a co do siersci wlasnie z tego powodu drugi tez jest bialas a mocno chcielismy gryfcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.03.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Nie znałyśmy się jeszcze jak w 2003r poznałam pierwszy raz lepiej gryfoniki , tekst słyszałam od właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2014 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 ja powoli zastanawiam się nad posiadaniem łysego psa;) ale duży by być musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Łyse koty już som . Może i piesa by się znalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2014 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 som ale małe:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Nom , czyli ni dla mnie . Bym wstał w nocy na siku (bo według nachalnych reklam w radiu powinienem średnio z 15 razy w nocy iść )i przez przypadek rozdepnoł . Nowa wycieraczka by była jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 som ale małe:rotfl: ktore???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.03.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 chińskie grzywacze na ten przykład...Nagie psy peruwiańskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 racja grzywacze sa, tych drugich nie znalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts