Agduś 02.04.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Te małe i tak więcej ludzi kocha. Przynajmniej w miastach.Berneńczyk mniej kudłaty??? Sąsiedzi mają, wygląda jak kupa kłaków. Fakt, że dużo czasu na polu spędza. Muszę zrobić zdjęcia takiej jednej psiej pary. Suczka jest ONkiem, pies jakiejś mniejszej rasy, młody w dodatku. Napatrzyć się nie mogę na ich miłość ogromną - sucz leży na podjeździe, piesek przewieszony przez nią. Czasem ona go obejmuje łapą. I tak sobie domu pilnują. Piękny widok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.04.2014 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no krótszego sierściucha ma:rotfl: ja małe lubię ale u kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no krótszego sierściucha ma:rotfl: ja małe lubię ale u kogoś O właśnie... lubię wszystkie ale małe nie u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 no krótszego sierściucha ma:rotfl: ja małe lubię ale u kogoś trzeba bylo gadac to bysmy pieskow ze soba do ciebie nie brali:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Źle zrozumiałaś... ja lubię i u siebie ale nie swoje i podejrzewam , iż wusia miała to samo na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2014 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 no dokładnie ja lubię małe co kto inny właścicielem jest, lubię pomiętosić, wyczochrać ale posiadać osobiście lubię duże no cheba że sceniory te kocham bezwzględnie bez względu na rozmiar docelowy:rotfl: TAR-cia Wy zawsze możecie z futrzakami do nas przyjechać w dowolnej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Mówisz?????? Bo ja suczkę posiadam.. bo przecież nie pieska... ale w zasadzie to co ja mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 duzy pies - maly piesek duza suka - mala suczka ewentualnie duza sunia - mala sunieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Wiolcia no jak co Pipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 no prawda, Arni ma Pipe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nooo tak.. ja mam Pipę A z Pipą wolno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Napisałam.. i kliknęłam.. i przeczytałam ponownie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nooo tak.. ja mam Pipę A z Pipą wolno ? nawet trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nie wiem Arni jak Ty byś chciała bez Pipy jechac ... tak sie da ..???? Ja małe psiaki tez uwielbiam miętosić ale w domu .... jednak duży. Może ja się dowartościować muszę ... cholera, trzeba by jakiegoś psychologa spytać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.04.2014 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Nie wiem Arni jak Ty byś chciała bez Pipy jechac ... tak sie da ..???? Ja małe psiaki tez uwielbiam miętosić ale w domu .... jednak duży. Może ja się dowartościować muszę ... cholera, trzeba by jakiegoś psychologa spytać ... Spychologa ewentualnie psytać To co gremialnie się udajemy leczyć...? Może taniej będzie... czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 do leczenia nadaje sie nasze cale kolko psiarzy i tych duzych i tych malych. kazda ma jakiegos fisia na punkcie swojego niutka. chociaz mam nieodparte wrazenie, ze moj bialy Okruch jest mniejsza i odwrotna kolorystycznie wersja Greya (zachowania te same). :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.04.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Zazdrosny rozpuszczony jedynak, który chce mieć pańciostwo na wyłączność i usiłuje rządzić, ku swojemu żalowi z marnym skutkiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 i do tego skarżypyta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.04.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Biorąc pod uwagę liczebność i zróżnicowanie gatunkowe, to ja mam jednego z większych hysiów w tym towarzystwie. Wczoraj wreszcie wyprowadziliśmy króliki na pole!! Hurrrrraa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 no nie Arcticka raczej przoduje w zwierzach, chociaz tez jestes na czele:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts