wu 02.06.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 aaaaaaaaaaaaa Gwoździczku na szczęście mój Maluch już sam do toalety lata:lol2: ale jak tu odmówić słodkim oczkom jak proszą mamusia pogramy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Wusia - czyli u Ciebie normalka, tyłek widać, gonisz... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.06.2014 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 no i wszystko wskazuje że jeszcze przyspieszyć będę musiała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 wreszcie wrzucam moją radosną kolorową twórczość zanim TAR-cia mi bebeszki wypruje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 a to klonik który się nie załapał ostatnio na zdjęcia i listek, który już zaczyna się wybarwiać docelowo jasne biało-kremowe ma być obrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Wusia - na zdjęciach wygląda, że jakieś hektary masz przy chałupie! Ładne te roślinki, ale skąd Ty ich tyle nabierzesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ja wiem DPS-ia czy hektary:rotfl: małż stwierdził kiedyś że z przodu nie ma gdzie altanki postawić ale faktem jest że z przodu jest kole pół tysia i z tyłu tyle samo metrów kwadratowych a roślinki powolutku sobie kupuję jak znajdę coś okazyjnie, część bylinek od znajomych dostałam choćby od TAR-ciątka a resztę to kiedyś powolutku sobie nabędę maaaaaaaaaaaam czaaaaaaaaaaaaaaaaaaas:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 wusia za gesto, stanowczo za gesto i zmienilabym troche kompozycje. za duzo soliterow na tej rabacie:rolleyes: w zasadzie same solitery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 a bo ja taka wyalienowana jednostka jestem:rotfl: a wszelkie uwagi i sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 no to ci napisze, rozsadzilabym te wszystkie wysokie rosliny na calej lezce, brakuje mi czegos wyzszego placzacego np. brzoza youngii (masz brzozy to by pasowala) lub cos innego w zadnym razie iglak , podsadzila to wszystko nizszymi krzakami i bylinami. jak bedziesz sadzic tak gesto i kazdy z innej parafii to nie bedzie ciekawie wygladac a raczej .........(wpisz sobie sama ) co nie zmienia faktu ze roslinki same w sobie sa ladne. sorki za uwagi ja po prostu sama te bledy popelnilam i potem glupigo robota od poczatku. brakuje mi tez np. jakiegos wysokiego (docelowo) np, swierka bialego, ktory jakos ta lezke poprawi (optycznie poszerzy), ze nie bedzie az taka dluuuuga. ty masz tam same szczepione iglaczki na pniu. sorki, wiem gdzie sa drzwi jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ale no co Ty każda dobra rada mile widziana ja tam planuję jeszcze drzewko jakiś buczek czerwony płaczący albo karaganą szczepioną mnie kuszą no a tek krzaki i byliny to ja chętnie jakieś palcem pokazane łyknę no i hortensje j jakieś rondronki jak to mój dziadek mawiał i inne takie kwaśnawe mi pasują ooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ale koniecznie rozsadz te co masz, serio, jest po prostu za gesto i troche pstrokato / balaganiarsko sie zrobilo. o rh nic nie napisze bo raz nie lubie, dwa mnie nie lubia. wole azalie sa latwiejsze w utrzymaniu w ryzach. a jak tam ze sloncem i wiatrami na lezce, one nie lubia duzego slonka i wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 a ja sadysta generalnie jestem;) nawet te bardziej cieniolubne muszą sobie jakoś poradzić na łezce;) słońca tam sporo wiatru może nie ma bardzo dużo, mam jednego rododendronka malutkiego póki co żyje od zeszłego roku ale fakt azalie bardziej mnie pociągają z tym gęsto to może tak na zdjęciu wyszło bo w rzeczywistości to średnio po pół metra odstępu mają pstrokato no nie zaprzeczam choć wolę określenie radośnie kolorowo:rotfl: ale jak takie odstępy za małe to pogrzebię i poprzesadzam zresztą do tej wiosny to one jakieś takie miniaturowe były teraz tak w palnik dostały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Nareszcie.... Chyba TARcia ma racje.. masz dobra dużo w jednym miejscu i z każdej parafii... Jakby Pani chciała kosaćców jasnożółtych to zapraszam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 duże czy małe te kosaćce znaczy wysokie czy niskie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ...raczej te z wyższych... nooo raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 ja na takie niziutkie poluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 z tym gęsto to może tak na zdjęciu wyszło bo w rzeczywistości to średnio po pół metra odstępu mają pstrokato no nie zaprzeczam choć wolę określenie radośnie kolorowo:rotfl: ale jak takie odstępy za małe to pogrzebię i poprzesadzam zresztą do tej wiosny to one jakieś takie miniaturowe były teraz tak w palnik dostały;) pozwole sobie sie nie zgodzic, za duzo i za gesto, tych na pienkach to przy moim sadzeniu starczyloby w zupelnosci na cala lezke - TO SA SOLITERY a gestosc tworz plamami, wiekszymi ilosciami krzewow i bylin, dla lekkosci dodaj trawy i jakies kolorowe plozace. koniecznie zrob tam porzadek bo jest naciapkane i efektu nie bedzie:cool: nie pokazesz piekna i wyjatkowosci kazdej rosliny. wyeksponuj je a nie sadz jak lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.06.2014 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 aaaaaaaaaaaa i dalej ciemna jestem jak tabaka w rogu:rolleyes: jakieś przykładowe gatunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 wusia ale ja nie wiem co ci sie podoba lub to drugie kryterium ile chcesz wydac. juz wiesz ze chcesz horty azalie lub rh wiec musisz cos co bedzie do tego pasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts