Fenix999 14.07.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 No dokładnie . Ja osobiście, to mam zamiar "podziękować" reformatorom ,w przyszłym roku ,na wyborach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.07.2014 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 I to koniecznie podziękować, nie tylko za tę reformę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 obłęd przetworowy mnie napadł niedawno robiłam dżemik truskawkowy, wczoraj mnie Bozia rozumek odebrała i w trzy tyłki soku wiśniowego narobiłam a dzisiaj dobiłam się dżemem - u mnie się to chyba nie leczy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.07.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Przy tym upale nie używam kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.07.2014 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Niiiiieeee WUsia... to nie jest uleczalne....Mnie też włącza się robienie przetworów, ale.... nie mam słoików i nie mam miejsca w spiżarce... sporo zostało z zeszłego roku, więc nie robię chyba nic oprócz ogórków, które zrobię w sierpniu.... ogórki zrobię w 5 L butelki prosto szybciutko i bezproblemowo.. a z własnego krzaka zerwałam tyle porzeczek, że wyszło mi 30 słoików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.07.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 ja tylko ogorki i fasolke. soki i powidla niepotrzebne. 95% przetworów zostalo z ub. roku, szkoda mi wyrzucac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2014 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 u mnie akurat soków i dżemu nie zostaje;) dżemojada mam w domu za to ogórki to tylko wkładam sobie po trochu na małosolne bo jakoś nie chcą jeść Wioluś ja słoiki pieczołowicie chomikuję, po kilku zrobionych małżowi awanturkach przestały mi znikać trzymam sobie w pudłach na strychu i znoszę w ramach potrzeb tak jak w weekend prawie 60 zapełniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.07.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 wusia to dlatego te twoje takie przecinaki, bo ich dzemem karmisz, facet powinien jesc mieso a nie dzemiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.07.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Doooobre... Ja ani jednego słoiczka nie wyrzucam... ale jak do Włoch jechaliśmy na narty to zawekowałam ciut jedzonka... no i z 10 dużych słoików tam zostało... nie było jak ich zabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2014 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 TAR-cia eeeeeeeeeee duży teraz się więcej na mięsko przerzucił a mały po połowie mięcho i reszta:rotfl: Wioluś mnie małż kiedyś cały karton do swojej mamy wywiózł jak się dowiedziałam to mnie mało krew nie zalała i potem ostentacyjnie zakupiłam słoiki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 21.07.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Kiedy będzie lało ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Oooo, dołączam do pytania Fenixa! A dżemiki dopiero przede mną, na razie tylko truskawki zrobione mam.Wiśni u nas nie ma w tym roku.Chyba zrobię dżemy dyniowe i marchewkowe, bo innych to nie widzę, owoców brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.07.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 No właśnie, kiedy będzie lało?? Ale u mnie, a nie tylko u Was!!!!! Matko, zastanawiam się czy robić jakieś słoiczki i wychodzi mi, że zrobię tylko kilka z ogórkami w musztardzie i na próbę z kurkami w tym samym. Te drugie pod warunkiem, że będą, aktualnie szans nie ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 na rynku sa ale ja wole maślaki w ocecie kurki mam z zeszlego roku, tak jak zrobilam 5 sloiczkow tak jest 5 sloiczkow. jesienia zrobie grzybki w smalcu, moj dziadek tak robil i mama ma przepis - zobaczymy czy wyjda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 aaa lalo bedzie moze za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.07.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 U mnie leżing na plażingu .. i świeeeeci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Na plaży to se niech świeci . A tutaj to tylko chmury się "przetaczają" po niebie . Nawet nie takie obiecujące , znaczy ciemne . Tylko blado-szare jakieś Eh... Aha i dzisiaj "znaczne" ochłodzenie . Temperatura spadła , aż do 27 stopni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Chmury, heh...Chciałabym żeby jakiekolwiek były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Kochani nie mam pojęcia kiedy padać będzie u mnie też susza straszna lejemy codziennie:rolleyes: DPS-ia ja też wiśni nie mam ale kupiłam niedrogo bo po 2,70 za kilogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Dzisiaj pokazywali w magicznym pudełku , że w skupie max 90 groszy im płacą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts