Gosiek33 16.10.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 albo taka http://domtechniczny24.pl/pila-tarczowa-widiowa-1401620-p-5492.html?manufacturers_id=29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 takie takie tyle że w sklepach stacjonarnych u mnie nie ma a on oczywiście na już potrzebuje;) ale jutro liroja zaliczę może tam dostanę bo nie to sama sobie będę musiała taras skończyć bo ukatrupię marudę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Może taniej kupić nową piłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Przy dobrym sklepie i dobrym kurierze (Siódemki nie polecam, bo się nacięłam) może być następnego dnia. Pozdrów piesę i kota - niesamowicie wyglądają! Tarasik zapowiada się pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 no nie to już ta tarcza z bosha mimo wszystko taniej by wyszła:rotfl: Aguś jak jutro w liroju nie kupię to mi tylko net zostanie, piesa wyciągnięta w salonie kot śpi w kotłowni na piecu:rotfl: dziękować w imieniu początków tarasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.10.2014 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 piesa wyciągnięta w salonie kot śpi w kotłowni na piecu Dobrze, że nie odwrotnie - piec mógłby nie wytrzymać. Nasze koty pozwijały się w kłębki, Kaj z Gerdą skomplikowali się razem na fotelu (jeszcze się mieszczą) i śpią. No bo co może robić w taką pogodę porządny kot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Masz tarcze? Robota idzie czy ruszy dopiero?Fotki z relacji będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 nooo, taras zapowiada sie super, od zewnatrz bedzie jeszcze docinane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Tarasowe początki dobrze wróżą, podoba mi się! Piesokot jednak pobił wszystko!!!!!! I podobnie jak Agdus, uważam, że piec w kotłowni miał cholerne szczęście, że to kot go wybrał na legowisko!!!!!! Ciekawe dlaczego moja Latorośl też czasami mawia do mnie "kobieto okrutna", bardzo ciekawe ....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.10.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 No bo co może robić w taką pogodę porządny kot? Nie mam pojęcia... :rolleyes:ale Rudolf robi wszystko coby mnie zabawić i być koło mnie.... a Gruch, delikatnie mówiąc, nie jest tym zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2014 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Przywyyyyknie. Jeszcze trochę i na spacery będziesz chadzać jak Braza, w asyście kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.10.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2014 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Wioluś tarczę mam robota się robiła aż do ćmoka więc jakieś foty dopiero jutro:) TAR-ciu tak już zostało docięte, jeszcze boczki się obłożyć muszą wczoraj mnie cholera jedna auto wydymało na maksa jak wracałam do domu:mad: uprzejme było pierdyknąć sobie oponkę i musiałam ją po ciemku i w ulewie zmieniać gdzie ci cholerni faceci byli:mad: Aguś no piec na pewno to docenia:rotfl: Osia moje tylko spięcia mają jak kot się wślizgnie do domu to od razu leci do michy psa z wodą a ruda za nim w te pędy:rotfl: i tak fajnie go wypycha nosem z miski z wodą stojąc nad michą z żarciem:rotfl: Brazula no moja latorośl mówi tylko "mama jesteś niedobra" na co ja z całym spokojem odpowiadam że "jakbym była dobra to byście mnie dawno zjedli" DPS-ia już widzę Osia z Gruchą, Gremlinem i rudym kotem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Znaczy taras położony? Boki i u mnie nie są zrobione od początku , bo brakło 6 desek... i nie wiem kiedy się to zrobi... A co do samochodów... to dobrze , ze potrafisz wymienić sobie oponkę.. ja nie.. ale na sobie mam swoją osobistą Ciesz się , że tylko opona.. my na 4 pojazdy 3 wczoraj stały na warsztatach jedynie mój jeszcze w miarę sprawny, choć ma uszkodzony termostat... jakiś czas temu (tydzień/dwa) był wymieniany ale jest wadliwy.. i do wymiany znowu... jestem umówiona na poniedziałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2014 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 wiesz potrafisz nie potrafisz robiłam to pierwszy raz w życiu:rotfl: nie miałam wyjścia bo do domu jeszcze z 30 km miałam i ani pół chłopa pod ręką bo jak nie w robocie to w rozjazdach:bash: z tego co widziałam już jak się ciemniło to wygląda że położony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 To ja a zdjęcia poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2014 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 eeeeeeeeee do jutra jak tak będziesz jeść ten popcorn to Ci zaszkodzić może:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.10.2014 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Zdjęcia daj kolejne to Arniki brzuch nie rozboli przynajmniej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 po ciemku i tak widać nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.10.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Wusia, szacun ogromny! Ja bym nawet nie wiedziała, jak zacząć to całe wymienianie koła! Wprawdzie odgrażałam się już w zeszłym roku, że przy okazji wymiany letnich na zimowe albo odwrotnie nauczę sie, jak to robić, ale jakoś mi nie wyszło. Ja bym stała bezradnie i machała na wszystko przejeżdżające z traktorami, policją i strażą na sygnale włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts