TAR 18.10.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 ja tez bym sie nie pokusila, wyjelabym telefon i zadzwonila po kogos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.10.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Na szczęście nie jeżdżę nigdy daleko, więc chyba miałby mnie kto poratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Gdybym była kierowcą, to pewnie jak Tarcia, wyjęłabym telefon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Aguś jak to mówią potrzeba matką wynalazków;) jak wspomniałam ja byłam dobre 30 km od domu, chop w robocie, szwagier 40 km od domu w przeciwną niż ja stronę, brat nie kierowca, ani pół chłopa, a na trasie trochę ryzykownie stać i machać na przejeżdżające samochody:rotfl: jeszcze jakby widno było to może bym się pokusiła;) ale po ciemku, w deszczu, jeszcze na czarno odziana to mogłam skończyć jako naleśnik:rotfl: ale dzisiaj koło chop wyciągnął z bagażnika i normalnie wygląda jakby mi kto garść gwoździ pod nie podrzucił jedna wielka dziura i 6 małych:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2014 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 (edytowane) no i taras któremu jeszcze kuuuuuuuupę do końca brakuje:rotfl: Edytowane 19 Października 2014 przez wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2014 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 zaczepki szukasz no wpuść mnie tamto to nieporozumienie było:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.10.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Zmieniałam wielokrotnie w małych autkach... TO NIE BOLI!!! Od kilku lat jeżdżę jednakże potffforkami w których kółeczka ważą nieco za dużo, jak na moje możliwości, więc przestałam sama się szarpać... zresztą, uczciwie rzecz biorąc przydarzyło mi się to tylko raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.10.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Wusia, taras SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2014 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 żaba moja też spore lapcie ma mój kręgosłup żal ma do mnie:rotfl: dzięki Osiu pracy jeszcze potrzebuje sporo ale jak już chop skończy przykręcać wszystkie deseczki i na wiosnę dostanie nową porcję olejku to powinien być super już się doczekać nie mogę żeby ciepełko było, leżaczek na taras i byczenie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.10.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 już się doczekać nie mogę żeby ciepełko było, leżaczek na taras i byczenie się No to trochę poczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 cierpliwa jestem;) i tak się prędzej ciepełka i leżaczka doczekam jak łazienki na górze:rotfl: jak DPS-ia na nikonka tak ja chyba na tą łazienkę do słoiczka zbierać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.10.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Wusia.. no pierwsza klasa,.. Ja trasy to kilkuset kilometrowe robię.. zdarzyło mi się jechać z nad morza i wracać drugiego dnia.. w sumie 1500km... dobrze, że gumy nie złapałam... bo telefon by mi nie pomógł... za nic... i assistans też nie mam;( W dalekie trasy biorę zapas.. bo w miejscu zapasu butlę gazową mam... po okolicy nie zabieram ze sobą zapasu.. nawet dopompowania nie wożę.. Choć w czwartek wybrałam się 200 km za Kielce... i też nic ze sobą nie miałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.10.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Chyba też jakąś skarbonkę postawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Nooo, taras jak ta lala, Wusiaku! Jeszcze do niego mebelki, donice i kwiaty... ależ będzie super miejsce w domu! Co do oszczędzania... polecam! Jeszcze tylko 100 zł nazbieram i będę miała 10%!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.10.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 no i taras któremu jeszcze kuuuuuuuupę do końca brakuje:rotfl: a czego mu brakuje??? ladnie wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2014 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 dzięki Dziewczyny:hug: Wioluś mnie uratowało to że miałam sprawny zapas i to jako pełnowymiarowe koło i napompowane było odpowiednio;) Osia a Ty na co zbierać będziesz DPS-ia noooooooooo pięknie ja jeszcze nie zaczęłam zbierać a z mebelków na taras mam już leżaczek i huśtawkę póki co czuję się usatysfakcjonowana;) donice i owszem jak męża przydeptam żeby mi je zrobił bo obiecał no ale w tym roku czasu nie znalazł ( fakt kończył płot, kładł płytki na balkonie, stawiał płotki na rabatach no i teraz taras więc usprawiedliwiony ) TAR-cia no jak czego, boczki nie obłożone, tu coś dołożyć, tam założyć i po robocie końcowe olejowanie ale to już coś czuję w kościach że na wiosnę dopiero będzie, a jeszcze małż sobie wymyślił żeby nad stopniem światełko założyć, nie dość ze lampy na tarasie są - zdążył dzisiaj założyć narwaniec - to mu się jeszcze tam zachciało, no i kupić trzeba, ale to co najważniejsze już jest pieso-kot zadowolony, na drewienku dobrze się śpi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.10.2014 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 to juz szczegoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2014 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 nio ale wiesz jak to jest szczegóły czynią kreację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.10.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Nie wiem na co ale zbierać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Nie wiem na co ale zbierać będę Padłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts