wu 04.12.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 a bo to Gosia tak dla odmiany żeby nie było że ciągle tylko o dooopie marynie do wiosny gadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 że o budowie tylko to nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 u mnie o budowie to od Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 u mnie o budowie to od Nowego Roku i będzie teraz denerwować na cały dziń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 nie wiem Kamyk o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.12.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 kamyk wszystko zależy od kobiety jakbym spotkała na swojej drodze typ faceta o którym piszesz to bym go kopnęła tak mocno w doope że byśmy już w życiu na siebie nie trafili. sq...synom mówię sp...laj bywają tzw."słodkie sq...wysyny" więc niee uogólniaj słodkiego też bym kopnęła. na grzmota mi sk..syn? ja potrzebuje uczuciowego faceta który mnie będzie kochał i którego ja będę kochała. a priorytetem w związku powinno być uszczęśliwianie drugiej osoby. jak się obie strony z tego wywiązują to jest miód a nie życie tak mam i nie uważam że jak facet mi daje wszystko co mi do szczęścia potrzebne to powinnam 'szukać wrażeń' zresztą z doświadczenia moge powiedzieć że częściej faceci 'czują niedosyt' w związku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 bo ja ekipy znajduję ale dopiero od połowy roku kurna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 tak mam i nie uważam że jak facet mi daje wszystko co mi do szczęścia potrzebne to powinnam 'szukać wrażeń' zresztą z doświadczenia moge powiedzieć że częściej faceci 'czują niedosyt' w związku podyskutowałbym młoda jeszcze jesteś bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 bo Kamyczku trza było wczesniej myślec o ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 bo Kamyczku trza było wczesniej myślec o ekipie taaaaa i co narysuję im ten dom na piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 to czego płaczesz za późno zacząłeś współczuwam Ci wbrew temu na co wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 słodkiego też bym kopnęła. na grzmota mi sk..syn? ja potrzebuje uczuciowego faceta który mnie będzie kochał i którego ja będę kochała. a priorytetem w związku powinno być uszczęśliwianie drugiej osoby. jak się obie strony z tego wywiązują to jest miód a nie życie tak mam i nie uważam że jak facet mi daje wszystko co mi do szczęścia potrzebne to powinnam 'szukać wrażeń' zresztą z doświadczenia moge powiedzieć że częściej faceci 'czują niedosyt' w związku Kamyk mysle ze ma racje..po trochu ja jak juz jestem..to na całego..niedosyt a czego tu brakuje rodzina ma byc rodzina ja jestem od tego zeby zapewnic byt i nie ma zmiłuj..jak sa kłopoty a masz jakis cel w zyciu (wychowac syna zestarzec sie z kobieta dorobic sie..)..to spokojnie kłoda pada pod nogi..wiec ja przekraczasz i idziesz dalej..jak nie umiesz przekroczyc to jo rozcinasz na pół..straty sa ale co tam nic za free nie ma wazne ze masz oparcie i sam je dajesz..wczoraj mi powiedziała..ze miała 3 lata piekła..no ja pierd...babskie gadanie..skonczyła studia chłopak odchowany nieczego mu nie brakuje połowa kredytu przez jelenia spłacona..na mieszkanie..zmieniła prace..czy to sa porażki zyciowe dla niej???????????????????????????? Ale teraz patrzy aby mnie tylko wkur..bo powiedziałem jej patrzac prosto w oczy ze jak w jeden dzien pozbawiła mnie syna, siebie, mieszkania słowem marzen planów i rodziny to jej wyrzucając jak psa na bruk (chociaz sie zarzekała ze nigdy tego nie uczyni..a jak sie pytałem kiedy mnie zamelduje to był dym ze jej nie ufam hehe)...powiedziałem ze jej nienawidze i jest dla mnie ..kur....ą..i to wyższego rzędu..tamte biorą 200zł 45 minut i wiesz na czym stoisz..a ona złamała mi serce okradając jednocześnie ortfel do czytsa..i jeszcze twierdzi..ze to moja wina jest..jakie to proste wszystko.. Koniec kutwa bo zas zniknem na cały wieczór.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Duchu nie znikaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 to czego płaczesz za późno zacząłeś współczuwam Ci wbrew temu na co wygląda taaaa i łopatą kcesz dobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no sama słodycz ze mnie czyż nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 i to z uśmiechem na ustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no co jakieś wątpliwości że słodyczą jestem samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no co jakieś wątpliwości że słodyczą jestem samą \ no miodzio normarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 wu fakt...nomalnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts