Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kamyk

wszystko zależy od kobiety

jakbym spotkała na swojej drodze typ faceta o którym piszesz to bym go kopnęła tak mocno w doope że byśmy już w życiu na siebie nie trafili.

sq...synom mówię sp...laj

bywają tzw."słodkie sq...wysyny" więc niee uogólniaj :wink: :lol:

słodkiego też bym kopnęła. na grzmota mi sk..syn?

ja potrzebuje uczuciowego faceta który mnie będzie kochał i którego ja będę kochała. a priorytetem w związku powinno być uszczęśliwianie drugiej osoby. jak się obie strony z tego wywiązują to jest miód a nie życie 8)

tak mam i nie uważam że jak facet mi daje wszystko co mi do szczęścia potrzebne to powinnam 'szukać wrażeń'

zresztą z doświadczenia moge powiedzieć że częściej faceci 'czują niedosyt' w związku

słodkiego też bym kopnęła. na grzmota mi sk..syn?

ja potrzebuje uczuciowego faceta który mnie będzie kochał i którego ja będę kochała. a priorytetem w związku powinno być uszczęśliwianie drugiej osoby. jak się obie strony z tego wywiązują to jest miód a nie życie

tak mam i nie uważam że jak facet mi daje wszystko co mi do szczęścia potrzebne to powinnam 'szukać wrażeń'

zresztą z doświadczenia moge powiedzieć że częściej faceci 'czują niedosyt' w związku

Kamyk mysle ze ma racje..po trochu ja jak juz jestem..to na całego..niedosyt a czego tu brakuje rodzina ma byc rodzina ja jestem od tego zeby zapewnic byt i nie ma zmiłuj..jak sa kłopoty a masz jakis cel w zyciu (wychowac syna zestarzec sie z kobieta dorobic sie..)..to spokojnie kłoda pada pod nogi..wiec ja przekraczasz i idziesz dalej..jak nie umiesz przekroczyc to jo rozcinasz na pół..straty sa ale co tam nic za free nie ma wazne ze masz oparcie i sam je dajesz..wczoraj mi powiedziała..ze miała 3 lata piekła..no ja pierd...babskie gadanie..skonczyła studia chłopak odchowany nieczego mu nie brakuje połowa kredytu przez jelenia spłacona..na mieszkanie..zmieniła prace..czy to sa porażki zyciowe dla niej???????????????????????????? :o

Ale teraz patrzy aby mnie tylko wkur..bo powiedziałem jej patrzac prosto w oczy ze jak w jeden dzien pozbawiła mnie syna, siebie, mieszkania słowem marzen planów i rodziny to jej wyrzucając jak psa na bruk (chociaz sie zarzekała ze nigdy tego nie uczyni..a jak sie pytałem kiedy mnie zamelduje to był dym ze jej nie ufam hehe)...powiedziałem ze jej nienawidze i jest dla mnie ..kur....ą..i to wyższego rzędu..tamte biorą 200zł 45 minut i wiesz na czym stoisz..a ona złamała mi serce okradając jednocześnie ortfel do czytsa..i jeszcze twierdzi..ze to moja wina jest..jakie to proste wszystko..

Koniec kutwa bo zas zniknem na cały wieczór..