nitubaga 12.11.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Cze Wusia i spółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Cze, Nita. Wusi znowu ostatnio nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.11.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Schowała się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2014 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ukrywam się normalnie;) poważnie znowu mnie koszula nie dogania i cięgiem zmęczona jestem matko i Nitusia i Fenix się objawili lecę to wykuć na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Daj spokój szkoda ściany no chyba, że potrzebujesz argument na monsza by remoncik jakiś przeprocesować to kuj, nawet ostatnią wieczerzę jeśłi podziała Co słychać? bo ze zagoniona to już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Cze, Nita. Wusi znowu ostatnio nie widać... No witam, witam. Tu gości tyle a gospodyni za koszulą lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2014 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 nieeeeeeeeeee to koszula za mną co do remonciku to zasadniczo nie ma problemu cały sralon trza odnowić, chęci i koncepcje są, oślina do roboty takoż jeno gorzej z wkładem finansowym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2014 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Czytam i myślę, że WUsia bez koszuli latająca.. koszula Ją goni... nooo nie wiem.. a masz coś na sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 No właśnie... Też się zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 ...matko i Nitusia i Fenix się objawili lecę to wykuć na ścianie jak już kujesz to i mnie dopisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.11.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 wystukane Lesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 No i co z tą koszulą ... dogoniła???? Siema Nitka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 a gdzie tam jeszcze Młody łapę uszkodził i jutro mnie chirurg czeka:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.11.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 co? jak? gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.11.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 No właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.11.2014 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 no o guza sam się prosił dzisiaj właził na treningu na drabinki, gardła żeśmy z trenerem zdarli nie właź bo spadniesz no i spadł na łapę jak dojrzała gruszka, beczy że łokieć boli, trochę spuchnięty ale widać piękny krwiak, niby rusza ale beczy że boli, u nas w szpitalu oczywiście chirurgii dziecięcej nie ma więc nawet nie prześwietlą, szynę założyli i rób sobie co chcesz albo na ostry dyżur jedź albo poczekaj do poradni:bash: mam nadzieję że skończy się na stłuczeniu łokcia i że boli bo krwiak i obrzęk, ale i tak mnie czeka jutro jazda na dyżur bo chcę żeby prześwietlili i żeby pewność była bo co jak coś pękło albo w stawie coś nie halo, nasza kochana służba zdrowia bo tylko kole 45 km w jedną stronę muszę jechać albo czekać do wtorku:bash: dzisiaj już nie bardzo miałam siłę się wlec tam po nocy a nie wygląda żeby złamana była:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.11.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Ty, ja czegoś nie rozumiem! Znaczy, że jak? Jeżeli dziecko złamie rękę, to rodzic musi własnym transportem je wieźć do najbliższego lekarza 45 km? A jeżeli rodzic nie ma samochodu, to pociągiem??? Z tego, co wiem, to Ty w mieście mieszkasz, a nie pośrodku syberyjskiej tundry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Potrzymam kciuki aby tylko stłuczona była... No i będziesz jechała koło mnie... nie inaczej , to i na kawę wpadnij.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Aguś no świetnie rozumiesz, tak rodzic sobie sam musi dowieźć dziecko u nas tylko zabezpieczą szyną na czas transportu, w mieście mieszkam i to nawet powiatowym ale chirurgii dziecięcej u nas nie ma w szpitalu więc w ciągu dnia w tygodniu może byś tam gdzieś w przychodni na jakiegoś trafiła ale wieczorem i w weekendy nie ma zmiłuj:bash: a rodzic jak nie ma czym to musi poczekać aż w przychodni będzie przyjmował bo przecież w 2 dni się nie zrośnie:bash: Wioluś nie wiem czy będę kole Ciebie przejeżdżać bo na Klimontów jadę no i nie wiem ile zejdzie a ja dopiero za chwilę wyjeżdżać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2014 Zdrówka życzę ale kuwa to dalej jednak "dziki" kraj bywa no:(Pozdrawiam "Duchowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts