Arnika 07.12.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Gips Piotrusiowi zdjęli? Wszystko OK..Odezwij się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Co się dzieje, jesteś to tu to tam, a u Siebie nie zajrzysz...Coś z ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2014 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 eeeeeeeeeee bo generalnie siły nie mam na pisanie a wszędzie jestem na czytanie mam siłę ręka odgipsowana, pierwszy dzień masakra ciągle wył że boli jak ruszył no normalne bo przykurcze teraz lepiej ćwiczenia, gimnastyka i 15-go kontrola, w sobotę miałam najazd hunów imprezowy trzeba było się naskakać w kuchni teraz odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Trzymaj się ciepło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2014 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 ciepło to ja zawsze mam a dokąd małż rozpiździaj w przedpokoju zrobił to nawet ścianę podgrzewaną mam do wygrzewania plecków:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Rozpiździaj do podgrzewania plecków? Rozpiździaj zaczynamy w kuchni, ale o pleckach nie myślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2014 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 rozpiździaj był w celu efektywniejszej zdaniem małża dystrybucji ciepłego powietrza z kominka na przedpokój a skutkiem ubocznym podgrzewana ściana na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 zwariowalabym, lubie cieplo.......umiarkowane, jak rzadko, bo rzadko grzejemy w kominku to tez w sypialni mamy ciepla sciane (jest kominowa) zwariowac z goraca mozna, jest ciepla jeszcze nastepnego dnia. konczy sie na przeziebieniu, bo wtedy musze przy otwartym oknie spac. kominek u mnie to jakas pomylka:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.12.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 A u mnie to najulubieńszy mebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2014 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 TAR-cia ale ja tą ciepłą ścianę mam akurat na podeście na górze przy schodach;) a w sypialni odpowiednio 21 stopni centralnie ciepełko kieruje się w stronę łazienki i pralni na górze od komina to mi się nic nigdy nie nagrzewało może dlatego że to schiedel i wkład jest izolowany wełną Osia jak i u mnie;) jak mam w kominku rozpalać to luzik a jak w piecu na ciepłą wodę bo solary już nie dają rady nagrzać to nerwy mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 A ja nigdzie nie palę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2014 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Wioluś ja w kominku to lubię a nie zawsze małż może rozpalić do południa bo jak gorąco w domu to sensu nie ma palić od rana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Oj, tak... Kominek to jest to! Mogłabym właściwie w bloku mieszkać, kiedy się dziecka po świecie rozpełzną, ale są dwa warunki - dobra izolacja akustyczna i kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2014 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Agduś tak to tylko w erze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Albo w kamienicy.W blokach Babci męża jeszcze niedawno mieli piec. są więc i kominy. czyli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Malujecie, czy mozaiką stiukową będziesz miała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2014 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 no w planach malowanie ale to i cosik z kominkiem trzeba zrobić i tapetę położyć i listwy przy ścianach a potem karnisze firanki no i nowa kanapa by się zdała i ława a ni cholery tych sześciu numerków wymyślić nie mogę póki co mam radosną twórczość i wesołe mazy na ścianach i suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Poczekaj... mężuś popatrzy , poduma, zajrzy do garażu... poduma jeszcze raz... i możesz mieć ścianę w kolorze bordo.. więc te kilkadziesiąt zł na białą farbę znajdź, on odświeży raz dwa, a reszta.. przy następnym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Najważniejsze, że wesołe! Pamiętam, w jakim byłam szoku, kiedy odwiedziłam koleżankę, która w bloku miała piece! Ja - dziecko bloków z wielkiej płyty - o piecach to tylko w książkach czytałam! No dobra, później w kamienicy też mieliśmy, ale nikt w nich nigdy nie napalił - od razu zostały przerobione na grzanie grzałkami elektrycznymi, co okazało się kompletną porażką - było koszmarnie zimno, a rachunki za prąd były porażające. Jednakowoż moja mama nie zrezygnowała z tego systemu (nie będzie inwestowała w nieswoje - komunalne - mieszkanie), więc przez te lata zapłaciła za prąd tyle, że teraz rozbudowują dzięki niej elektrownię Opole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 aaaaaaaaaaaa nie aż taki głupi to nie jest żeby tak życiem ryzkować po prostu chłopina z nudów sobie przygotował front robót, aczkolwiek nie bez podstaw przypuszczam że to celowa wroga działalność żeby mnie zmusić do zakupu farby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts