Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

eeeeeeeeeee bo generalnie siły nie mam na pisanie a wszędzie jestem na czytanie mam siłę ;) ręka odgipsowana, pierwszy dzień masakra ciągle wył że boli jak ruszył no normalne bo przykurcze teraz lepiej ćwiczenia, gimnastyka i 15-go kontrola, w sobotę miałam najazd hunów imprezowy trzeba było się naskakać w kuchni teraz odpoczywam ;)

zwariowalabym, lubie cieplo.......umiarkowane, jak rzadko, bo rzadko grzejemy w kominku to tez w sypialni mamy ciepla sciane (jest kominowa) zwariowac z goraca mozna, jest ciepla jeszcze nastepnego dnia. konczy sie na przeziebieniu, bo wtedy musze przy otwartym oknie spac. kominek u mnie to jakas pomylka:bash:

TAR-cia ale ja tą ciepłą ścianę mam akurat na podeście na górze przy schodach;) a w sypialni odpowiednio 21 stopni ;) centralnie ciepełko kieruje się w stronę łazienki i pralni na górze :lol: od komina to mi się nic nigdy nie nagrzewało może dlatego że to schiedel i wkład jest izolowany wełną

Osia jak i u mnie;) jak mam w kominku rozpalać to luzik a jak w piecu na ciepłą wodę bo solary już nie dają rady nagrzać to nerwy mam ;)

no w planach malowanie ale to i cosik z kominkiem trzeba zrobić i tapetę położyć i listwy przy ścianach a potem karnisze firanki no i nowa kanapa by się zdała i ława a ni cholery tych sześciu numerków wymyślić nie mogę ;)

póki co mam radosną twórczość i wesołe mazy na ścianach i suficie ;)

Najważniejsze, że wesołe!

Pamiętam, w jakim byłam szoku, kiedy odwiedziłam koleżankę, która w bloku miała piece! Ja - dziecko bloków z wielkiej płyty - o piecach to tylko w książkach czytałam! No dobra, później w kamienicy też mieliśmy, ale nikt w nich nigdy nie napalił - od razu zostały przerobione na grzanie grzałkami elektrycznymi, co okazało się kompletną porażką - było koszmarnie zimno, a rachunki za prąd były porażające. Jednakowoż moja mama nie zrezygnowała z tego systemu (nie będzie inwestowała w nieswoje - komunalne - mieszkanie), więc przez te lata zapłaciła za prąd tyle, że teraz rozbudowują dzięki niej elektrownię Opole...

aaaaaaaaaaaa nie aż taki głupi to nie jest żeby tak życiem ryzkować :rotfl: po prostu chłopina z nudów sobie przygotował front robót, aczkolwiek nie bez podstaw przypuszczam że to celowa wroga działalność żeby mnie zmusić do zakupu farby;)