Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

grypsko mi jest:( ale zabójcza dawka witaminki C i hektolitry soku malonowego z cytrynką i jakoś łażę dzisiaj:rolleyes:

to nie za krótka koszulka :p tylko w koło stado bakcylów:mad:

Wunia, goździki żryj, takie rozgryzane!

Będzie pięknie od Ciebie pachniało, a mają prawie taką samą moc uzdrowicielską jak czosnek, słowo!

Zobacz sama.

I zdrówka! :hug:

Koszulkę na piżamę zamień!

Zdrówka życzę!!!!! Ja osobiście chyba spróbuję tych goździków, chociaż dotąd, w różnych potrawach nie bardzo mi pasowały .... A właściwie ... to gdzie je można kupić, bo w marketach nie rzuciły mi się w oczy!

A mnie się imbir skończył wczoraj wieczorem i z trudem dzisiejszy dzień bez niego przetrwałam. Zimą jestem uzależniona, a kiedy się cieplej zrobi, to nawet na niego nie spojrzę...

Goździki, mówicie? To ja jednak chyba czosnek wolę...

Też wolę czosnek, ale skoro te goździki tak pomocne są ... Czemu nie spróbować? Jak już tego dokonam opiszę wrażenia ....

Wusia, jak zdróweczko???

Poszło, bo się drzwi zamyka!!! Jak szeroko otwarte to i sobie poszło!!

A jakaś herbata to tego imbiru, cytryny i miodku to też się nada???