braza 01.01.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 No i czego sie turla ze śmiechu???? Dzisiaj nowy rok i mam dobry nastrój!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Osobiście wolę kwiaty jako kwiaty, a nie wzorki geometryczne, więc nadal będę sobie wyobrażała kwiaty. Wzorki geometryczne strasznie mnie denerwują, kiedy muszę siedzieć i patrzyć na nie. Zresztą wszelkie powtarzalne zwory sprawiają, że gapię się na nie i szukam zasady. Teraz mniej, ale kiedy byłam dzieckiem to wręcz obsesyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Tym szukaniem zasady mnie pokonałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2015 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 normalnie chyba zrobię zdjęcie i wkleję nadejszła wielkopomna chwila i po 4 latach mieszkania pojawiły się lampy w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Tak "pstryk" i się pojawiły? Po czterech latach? My mieszkamy prawie siedem i nic się nie pojawiło tak "pstryk"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No gdzie te foty...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2015 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 no się kupiły, się wieszają, będzie pstryk i zaświecą Agduś Ty mnie nie dobijaj tym "pstryk" bo ja już byłam przekonana że dożywotnio ta żarówka na kablu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2015 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Osia toż napisałam że chyba zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 To ja poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2015 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Zmienię temat - ostatnio mam, jak zapewne wszyscy, wszędzie reklamy dla mnie osobiście wybrane spośród tego, czego szukałam, czyli potrzebuję albo potrzebowałam, ale oni nie wiedzą, że już mam. Kto i dlaczego uznał, że powinnam zobaczyć reklamę "Usług korekcji racic"????!!!!! Czegoś o sobie nie wiem???!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2015 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 padłam:rotfl: po kiego Ci raciczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.01.2015 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 może jutro czyli jak znowu obiecujesz foty to znikniesz na stowe na kilka tygodni albo i miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.01.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Kto i dlaczego uznał, że powinnam zobaczyć reklamę "Usług korekcji racic"????!!!!! Czegoś o sobie nie wiem???!!!!! Zdarzają się takie przypadki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2015 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 nie TAR-ciątko skąd jak wylizę z kuchni to zrobię fotki bo teraz tam utknęłam;) ale przy odrobinie szczęścia do jutra się ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Spóźniłam się na te fotki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Zmienię temat - ostatnio mam, jak zapewne wszyscy, wszędzie reklamy dla mnie osobiście wybrane spośród tego, czego szukałam, czyli potrzebuję albo potrzebowałam, ale oni nie wiedzą, że już mam. Kto i dlaczego uznał, że powinnam zobaczyć reklamę "Usług korekcji racic"????!!!!! Czegoś o sobie nie wiem???!!!!! Ja mam Addblocka więc mnie nic nie atakuje i całe szczęście, bo przy korekcji racic bym umarła!!!! Agdus, Ty się dobrze sobie przyjrzyj!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.01.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Patrzyłam, ale może ja się mylę, więc dziecka pytam. Weronika twierdzi, że nie mam racic, ale ona coś jakby niezrównoważona dzisiaj jest. No to zapytałam Małgo, ona racic u mnie nie widzi. A Weronika zapytała: "I co z tego, że masz racice?" No to ja już nic nie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.01.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts