braza 04.01.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Bo widzisz, Starsza Córka kocha Cię mimo Twoich wad!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2015 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 nawiało, nasypało śniegiem i mam zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 nie chwal sie:p ja mam byle jaka jesien:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2015 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 ja się nie chwalę wyjątkowo cieszę się że małż na 2 zmianę idzie to jak coś odśnieży żebym do pracy wyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 u nas nie widac na razie szans na snieg, tylko pizga i pizga wiatrem:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2015 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 u nas pizgało wiatrem pizgało aż śnieg przypizgało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 A ja miałam słoneczko, nawet mnie pognało do lasu z ONkową gnidą, tak było ładnie .... I jak mnie wygnało z domu to się okazało, że ładnie wygląda tylko z drugiej strony okna; pizgało tak, że ho ho!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2015 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 u mnie pizgało śniegiem już jak wstałam czasem przerwy w pizganiu śniegiem robiło i słonko wychodziło jeno wiatr pizgający był stałym elementem i do teraz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) U nas napadało w nocy.. i w południe zleciało wszystko z dachu... potem zaczęło znów sypać.. nasypało sporo, że dwa razy odśnieżali chłopcy ... wyjechaliśmy do marketu ok 16.30 po jedną rzecz dla męża... zwykle zajęło by nam to jakieś 30-45minut.. dziś ponad dwie godziny.. jazda 10-20km na godzinę.. auta szalały na drodze, lód pod kołami, rondo w lodzie dwie główne ulice w lodzie zero hamowania... służby drogowa zima zaskoczyła.. Myślę sobie.. wrócimy do domu trasą.. a tu pikuś... trasa zakorkowana na maksa... stoi wszystko... (z Krakowa na Sosnowiec/Katowice/Warszawę). Wracaliśmy bocznymi... Wróciłam taka umordowana i zestresowana, że masakra... ps. chciałam tylko dodać, że z mojego męża jest najlepszy kierowca jakiego znam... Edytowane 4 Stycznia 2015 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.01.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Taaa a u nas nasza kochana prezydent oszczędza na odśnieżaniu . Wynik parę autobusów stoi na poboczach a jeden się spalił . Super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 nie wiem jak u was ale u nas ostatnio moglam serwis drogowy nawet pochwalic, mimo ze sniegu nie bylo a tylko zaje....oblodzenie na drogach piaskarki sypaly, na trasie na odcinku ok. 65 km. mijalam kilka. nie wiem jak na innych drogach. zwykle jezdze tylko jedna trasa a jak byl snieg to na mojej wsi tez wszystko odsniezone, plug pod domem mialam ok. 6 rano i mezus nie musial juz odsniezac jadac do pracy. no ale to moja wies tu zawsze jest w terminie wszystko odsniezane. plug odgarnial kilka razy. nie moge narzekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 TARcia, daj tych swoich włodarzy na chwilę do mnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2015 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 w naszej gminie od kilku kadencji rzadzi kobieta i mam wrazenie ze z roku na rok jest lepiej. a ona dosc fajna, nie robi problemow jesli chcesz jej zlozyc wizyte sluzbowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2015 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Braza albo rąbnij TAR-ci włodarzy albo zmień sąsiedztwo na mojej ulicy pani prokurator mieszka wiec mam zimą dwa razy dnia odśnieżone zanim wyjadę do pracy i zanim wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 O matko, cyba zostanę sołtysiną (czy jak tam) w końcu. Już mi w tym roku proponowali, ale ja skromnie odmówiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Znowu mam "usługi korekcji racic"!!!U nas też zimno i ślisko, ale nasza bardzo boczna uliczka posypana aż przesadnie solą. Za to znajomy wracając z Wieliczki natknął się na stojące bezradnie przed podjazdem ciężarówki. Chyba zużyli całą sól na naszą bardzo boczną uliczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 widzisz wusia u nas nikt znaczacy na ulicy nie mieszka a i tak odsniezaja bez łachy, nasz pan odsniezacz jest jeszcze na tyle mily ze nie zostawia wała sniegu pod brama tylko kulturalnie ten zwał (wal) przerzuci. dzieki temu wyjazd z posesji jest bezproblemowy. w sumie to nie wiem czy innym tez tak robi, bo ja go 3 lata temu grzecznie poprosilam i on moja prosbe najwyrazniej pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 no bo u Was to LUDŹ odśnieżać jeździ i LUDŹ zarządza odśnieżanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 a u ciebie kto? lub co? robot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 no u mnie układy bo wiesz jakie u mnie zadupie;) a mam na ogół równie dobrze odśnieżone jak w centrum miasta:) normalnie taka ulica jak moja to któraś tam bliżej końca kategoria odśnieżania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts