braza 06.01.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Salon i kuchnia z grubsza ujdą ale te faworki ..... Qurna, Agdusiowy A. takie cudne zrobił kiedyś .... mniam .... Żartowałam z tym grubsza, ładne tapety. Ta w kuchni ciemna to co to jest, daj nazwę!!! Agduś, no lewym jadę bo nie widzę, gdzie jadę!!! Ja tam w lesie latarni nie potrzebuję, ale "we wiosce" to już by się przydały!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ależ metamorfoza. Nie dość, że czysto, i inne kolorki, to masz żyrandol w salonie i listwy widzę... fajnie Kuchnia też zupełnie inna nie ma kolorowego bordo. A co to za ciacho? Młody to niech już jutro idzie do szkoły, bo zje nas z cała zamrażarką i lodówką o słodyczach nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.01.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 faworki .... faworki .... mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2015 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 dzięki DPS-iu a to ciacho to drożdżówka z dżemem wiśniowym Osia bier chopa i wpadajcie jutro jeszcze bezy będą Ognisty na nasze to 5 żarłokom styknie:lol2: Brazula toż mówiłam że sklepowe to ani koło prawdziwnych faworków nie leżały za pochwały tapetów dziękować ta w kuchni czekoladowo-brązowa jezd, ten wzorek taki złoto-beżowy zależy jak światło padnie, tapeta w dotyku jak welur do nabycia o tu http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-scian-i-sufitow/tapety-bordiury-okleiny/tapety/tapeta-fleurie-bn,p271558,l869.html jest jeszcze kremowo-biała i jasnoszara Wioluś no czysto i inne kolorki i listwy też mam jeszcze tylko na przedpokoju nie ma ale po malowaniu będą a ciacho to jak pisałam wyżej psotna drożdżówka z dżemem wiśniowym Gwoździk wpadaj jeszcze ciut zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2015 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 no i Yetuś się odezwał jakby słodkości wyniuchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Myśmy mieli tradycyjnie chrust w Sylwestra. Własny! Zniknął dziwnie szybko, a do następnego trzeba rok czekać... Wusia, taż to są kwiatki normalne na tej tapecie! A lampy w salonie to masz takie, jak my w sypialni, ino u nas dwa zwisy są, a nie trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Osia bier chopa i wpadajcie jutro jeszcze bezy będą Chyba na miotle... jedno auto u mechaniora a drugie tyż niepewne, bom czasu nie miała sie za niego wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2015 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Agduś no mnie chodziło że nie kwiatki namalowane jakieś róże czy cóś a dwa zwisy tyż mam bo tu co widać trzy a przy wykuszu dwa sobie dyndają są bo jakimś cudem doszliśmy z małżem do consensusu że NAM się podobają a że cena przyjazna była wielce to zakupiliśmy natychmiast żeby żadne nie miało okazji się rozmyślić Osia jak dla mnie możesz i na miotle bylebyś wpadła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.01.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 gdzie ten Jetek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2015 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 wew telefonku był ale mi chłopak frajdę sprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ze mną to jednak nie mają łatwo... Jak kończyliśmy budowę.. to była powódź.. niedrożny rów, zarośnięty drzewami... woda z rowu się wylała, płynąła wartkim potokiem już po ulicy... Dostałam nerwów.. poszłam gdzie trzeba a oni do mnie z tekstem , że terem do rowu miasta, rów innej gminy i za rowem las nadleśnictwa i nie mogą drzew usunąć i rowu udrożnić.. tak mnie zezłościli, że w sytuacji wyższej konieczności jednym podpisem usunięto drzewa z rowu, udrożnili rów, obcięli gałęzie co zagrażały linii wysokiego napięcia. W innych latach przypominam im o koszeni i czyszczeniu tego rowu i pobocza.W elektrowni upominam się o założenie żarówek jak się wypalą.Ostatnio wywozili gabaryty a ktoś przywiózł stare kanapy i na poboczu wyrzucił (widocznie wiedział, że zabierają gabaryty). Nie zabrali i tak leżały prawie dwa miesiące aż poszłam do przewodniczącego rady miasta .. i pomogło. Zabrali.Teraz jestem umówiona z prezydentem miasta.. mam kilka tematów... Już mi kilka osób powiedziało abym na radną startowała.. tylko po co mi to.. I to nie jest tak, że nam się nie chce... ale są też tacy co im wygodnie siedzieć we własnym "domu", oby nikt im nie nasrał na wycieraczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.01.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Wusia... jeszcze trochę i będę zmuszona kupić coś nowszego.... wtedy ruszę po kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2015 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 ooooooooo to niech Cię może szybko zmusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.01.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Ognisty na nasze to 5 żarłokom styknie:lol2: Nie znosz moich mozliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Wusia... jeszcze trochę i będę zmuszona kupić coś nowszego.... wtedy ruszę po kraju Zapamiętałam tę publiczną obietnicę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.01.2015 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Zapamiętałam tę publiczną obietnicę! Do Cię i tak nie mogę... wszędzie Gruszka ze mną pojedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2015 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 do mnie Gruszka może z rudą raczej krzywdy sobie nie zrobią z racji zbliżonych gabarytów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 No to co ja mam z tym Karusiem zrobić? Zamknąć? Bo że na swoim terenie innego zwierzęcia nie zniesie, to pewne... Tak, ja wiem, można próbować pieska socjalizować, ale nie będę takich prób podejmowała. Karo jest tak lękliwy, do tego reaguje agresją lękową, że nie chcę ani sama mieć takiego stresu, co się wydarzy, ani jemu fundować takiego stresu. Ot, pomorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 U mnie Grucha i Tyrion mogliby mieć jakieś wątpliwości, tego się obawiam. Co prawda gabaryty Gruchy dają do myślenia, ale czy moja gnida pomyśli, zanim coś głupiego zrobi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Tego nie wie nikt ale Gruchę z psem Sołtysa udało nam się zsocjalizować... wprawdzie po kilku bójkach ale mało krwawych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts