wu 08.01.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 moja ruda bardzo do psów pozytywnie nastawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Gruch też ale wyjątkowo nie lubił biszkoptowych labladorów, bo sie kiedyś Sołtysowy pies na niego rzucił... a ponieważ my się kumplujemy i chcieliśmy razem na spacery po Puszczy chodzić to trzeba nam było pieski przekonać, że nie one tu rządzą da się tylko czasu i cierpliwości trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 może za szczeniaka który mu za skórę zaszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Nie... raczej już Gruch był dorosły... a może jeszcze podrost... Potem się omijaliśmy długo... jak Sołtys nas widział a my jego to ktoś z nas skręcał obierając inną drogę... w zeszłym roku naszlimysie znienacka, bo wylazł na mię z młodnika ... ja miałam 2 psy, on jednego... skotłowały się ale krwi nie było... potem znów jakiś czas się omijaliśmy, chociaż proponowałam rozwiązanie inne, aż Sołtys dojrzał sam do mojego rozwiązania i okazało się, ze można Byliśmy już parę razy na spacerze wspólnym, psy się wąchały i łaziły razem ( oczywiście na smyczach i pod kontrolą ale pyski sobie wąchały i co innego tyż ), ale ferment wprowadza Słonina i na razie postanowiłam jej nie zabierać, dopóki nie będę mieć pewności, że się chłopaki zakumplowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 No tak, kobieta poczuła zagrożenie swojej pozycji .... Nasza gnida też umie się zakumplować z psami, parę miesięcy temu przypałętał się do nas nad jeziorem Golden wałesający się samopas. Gnida szalała z radości, Golden przyjazny - świetnie się bawiły. Gdyby ktoś miał przyjechac z psem to najpierw trzeba by było gnidę i owego zapoznać w terenie neutralnym szansa na kumplowskie stosunki jest, z drugiej strony zaś diabli wiedzą, co tak naprawdę siedzi w psiej głowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Inka przyjazna.. ale co ona by się nadarła.. i na piszczała niemiłosiernie.. to nie wiem czy nasze uszy dały by radę to znieść... po jakimś czasie odpuszcza. Jest mała 8kg psa.. ale labradorem sąsiadki rządzi, dawnym kundelkiem drugiej sąsiadki rządzi.. na inne drze się niemiłosiernie.. domniemam, że ze strachu.. inne przez płot przegania z wrzaskiem...Ot .. mam w domu dzwonek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.01.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Emi drze się na psy za płotem, ale jeżeli znajdą się po tej samej stronie płotu, to już nie ma nic przeciwko nim. Nawet, kiedy nam się przypałętały znajdy, to pozwoliła im w domu spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Cóś mnie się widzi,że JAKI PAN TAKI KRAM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Polemizowac mogę ....?? Bo ja narwaniec i nerwus jestem a pies jakiś taki wyrodny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ooo to mój jak nic ma ADHD.. z gadaniem na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.01.2015 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Polemizowac mogę ....?? Bo ja narwaniec i nerwus jestem a pies jakiś taki wyrodny .... Ooo to mój jak nic ma ADHD.. z gadaniem na pewno... Czyli jednak teoria błędna... hmmmm... Cóż... próbowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.01.2015 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 A gdzież tam.. zgadza się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Znów pizga... Muszę coś optymistycznego sobie na pocieszenie wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No nie, ja agresji lękowej nie mam! I nie wrzeszczę na każdego przechodzącego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Albo się dobrze maskujesz .... Pizga ... Osia, co wymyśliłaś?? Ja w związku z pizganiem wychapałam od pomarańczowych niższy abonament dla Szanownego i 500min darmowych połączeń przychodzących w krajach UE. Jestem z siebie dumna a i Panią z Orangu pochwalić musze bo bardzo pomogła!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Albo się dobrze maskujesz .... ! Wymyśliłam, że się wieczorem winka napiję dla zdrowotności i humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.01.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Przy okazji remontu kuchni odkryliśmy takie zapasy alkoholi wszelakich, że albo nam na 100 lat wystarczy, albo w alkoholizm popadniemy Właśnie jakąś pamiątkę z Chorwacji konsumuję. Mocna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Też miałam taką propozycję, jak negocjowałam przedłużenie umowy, ale zażyczyłam sobie tańsze połączenia WYchodzące, te zagraniczne. Dostałam, choć niedużo, ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2015 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Widzisz Agduś, warto remonty robić Depsia, mojemu Szanownemu teraz przyda się taka ofertea, za kilka miesięcy będzie negocjował coś lepszego bo kończy Mu się umowa. Młoda dostała ofertę 400 min darmowych do i z UE i nielimitowane do wszystkich z telefonem za 61zł. Przyjmujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.01.2015 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Oglądałam dziś swoje auto dogłębnie... wywaliłam wór śmieci... do garażu poszła skrzynka rzeczy potrzebnych... flaszeczka winka odgrzebana, która cudem nie zamarzła ( bo w kaloszku spoczywała) została spożyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts